Προς το περιεχόμενο

Φιλια αναμεσα στα δυο φυλα

technology_guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν η γυναίκα κάνει εντελώς ξεκάθαρο απο την αρχή οτι σε βλέπει μόνο σα φίλο τότε μπορεί να υπάρξει φιλία.

Αν αφήνει υπονοούμενα και ψιλοφλερτάρει κτλ τότε τα πράγματα μπλέκουν.

Είναι το ίδιο με τα ξαδέρφια.Θεωρητικά μπορεί να υπάρξει ερωτική σχέση αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων η σχέση μένει φιλική ασχέτως πόσο όμορφα είναι τα άτομα..

Μια πονηρή σκέψη μπορεί πάντοτε να περάσει αλλά δε σημαίνει οτι θα καταστρέψει τη φιλία.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι είναι, 

το ίδιο ισχύει και με την αδερφή σου... είναι δυνατό να σεξουαλιστείς μαζί της, όχι. γιατί; γιατί είναι αδερφή μου, δεν παύει να είναι γυναίκα. το ίδιο είναι και με τη φίλη 

• Like 3

Έτσι είναι, 

το ίδιο ισχύει και με την αδερφή σου... είναι δυνατό να σεξουαλιστείς μαζί της, όχι. γιατί; γιατί είναι αδερφή μου, δεν παύει να είναι γυναίκα. το ίδιο είναι και με τη φίλη 

οτι να'ναι...  

αντε βαλτε ενα λουκετο ρε μοδς

• Like 3

Κάιιιι

IBTL

Γιατι ρε? αφήστε το μην κανετε μλκιες :cry: αφήστε και κανα θεμα μηπως προτιμάς το "τι να κανω που ο σκυλος του διπλανου γαυγιζει και μου χει σπάσει τα νευρα?" :cry:

Ορισμένες γυναικειες απαντησεις είναι το καλυτερο μάθημα για ορισμένους! Να καταλάβουν ότι όταν θέλουν κάτι να είναι μάγκες να το διεκδικουν εξαρχής αλλιως να αδιαφορούν. Τι υποκριτικές φιλιες ενώ γουστάρεις την άλλη? και αμα βλέπεις και την άλλη ότι δεν γουστάρει σε πήρε χαμπάρι ότι πάς να της την πέσεις οποτε υποστηριξε αυτό που ξεκινησες εξαρχής μην εισαι χέστης. Πρεπει να καταλαβουν ότι κάποια πραγματα είναι ντε φάκτο από τη φυση έχουμε χάσει το ρολο μας.

Για μενα αμα γουστάρεις ενώ αυτή όχι ... αδιαφορησε ουτε παρέα ουτε τιποτα. Κοψτα όλα. Εμπλοκή. Καλυτερα γνωρισε καμια άλλη (χωρις βεβαια να τσακωθείς με αυτή ή να βριστείτε) απλα αδιαφορησε. Δειξε ότι έχεις δικιά σου γραμμή και ότι δεν θα γινεις το σκυλάκι της να σου λεει για γκομενους και άλλα τέτοια.

Έτσι είναι, 

Εν μέρει συμφωνώ, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Με την αδερφή/αδερφό σου δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι πονηρό γιατί όπως και να το κάνουμε είναι αδέρφι σου. Είναι περίεργο μόνο και μόνο στη σκέψη...

Εν μέρει συμφωνώ, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Με την αδερφή/αδερφό σου δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι πονηρό γιατί όπως και να το κάνουμε είναι αδέρφι σου. Είναι περίεργο μόνο και μόνο στη σκέψη...

Θα έλεγα ότι σε πρώτη φάση το ίδιο περίεργο είναι και με μερικούς ανθρώπους που δεν είναι συγγενείς σου. Το μόνο που αλλάζει είναι πόσο δυνατά είναι τα μπλοκ που έχεις να ξεπεράσεις αν αρχίσει να σε απασχολεί παρόλα αυτά το περίεργο.

Μου έχει τύχει μάλιστα ακριβώς αυτό σε συζήτηση:

- "Τι σου έρχεται στο μυαλό αν σου πω φαντάσου εμάς τους δυο να κάνουμε σεξ;"

- "Αιμομιξία"

• Like 1

Γιατί το γνωρίζεις εξ αρχής. Υπάρχουν περιπτώσεις πάντως που συμβαίνει αδέρφια που δεν το γνώριζαν να ειρωνευτούν κτλ.

thats life 

Δημητρα,καπου τα μπερδευεις ή κατι δεν καταλαβα.

Έτσι είναι, 

Με βαση το παραπανω σκεπτικο σου, θελεις να μου εξηγησεις το παρακατω σκηνικο?

Αχ και γω τα σκατωσα με εναν τυπο που ξεκινησαμε να κανουμε παρεα, πηδηχτηκαμε με φουλ ερωτα καψουρα, κατι στραβωσε, προχωρησαμε ειπαμε να το δουμε φιλικα αλλα προσωπικα δν μου βγηκε. Απομακρυνθηκα. Μετα απο περιπου εναμιση χρονο, στραγγισμενη απο καθε συναισθημα, κατηγορω τον εαυτο μου ποσο ηλιθια ημουν κ εβαλα τον ποθο μου, πανω απο την φιλια. Ηταν πραγματικα Φιλος.

Σταδιαλα, τα ξαναθυμηθηκα. Παω να μουτζωθω.

Δημητρα,καπου τα μπερδευεις ή κατι δεν καταλαβα.

Προφανώς κάτι δεν κατάλαβες ... Δεν τσουβαλιάζω την έννοια της φιλίας σε όλες τις περιπτώσεις... Αρχικά έχω σταθεί υπέρ της ύπαρξης φιλίας ΚΑΙ με τους άνδρες, όπως και πράττω. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ  

ορισμένους άνδρες βλέπω και ερωτικά, έτσι για το μαμώτο του μαμώτου ω μαμώτο 

ως ένας από αυτούς και ο τύπος που αναφέρω 

ως κορασίδα και γω ξεκίνησα να κάνω παρέα (δεν είμαστε φίλοι) αφού υπήρχε ήδη η έλξη η σεξουαλική, το πάθος, η ακολασία, ο έρως και τα συνεπακόλουθά του αν με καταλαβαίνεις βεβαίως. 

Προφανώς κάτι δεν κατάλαβες ... Δεν τσουβαλιάζω την έννοια της φιλίας σε όλες τις περιπτώσεις... Αρχικά έχω σταθεί υπέρ της ύπαρξης φιλίας ΚΑΙ με τους άνδρες, όπως και πράττω. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ  

ορισμένους άνδρες βλέπω και ερωτικά, έτσι για το μαμώτο του μαμώτου ω μαμώτο 

ως ένας από αυτούς και ο τύπος που αναφέρω 

ως κορασίδα και γω ξεκίνησα να κάνω παρέα (δεν είμαστε φίλοι) αφού υπήρχε ήδη η έλξη η σεξουαλική, το πάθος, η ακολασία, ο έρως και τα συνεπακόλουθά του αν με καταλαβαίνεις βεβαίως. 

Οk.Επειδη εγραψες οτι ηταν πραγματικα φιλος. 

Καταλαβαινω οτι μπορει να υπαρξει η φιλια αναμεσα σε αντρα και γυναικα. Μπορουν και οι δυο να καταθετουν την ψυχη τους,να κανουν παρεα,να συμπαραστεκονται κτλ κτλ ομως δεν παραβλεπω την πονηρη τη φυση κυριως του σερνικου. Και κατι ακομα..η συγκριση με τους δεσμους αιματος μου φανηκε υπερβολικη στο θεμα της ελξης. Αλλωστε υπαρχουν πολλα παραδειγματα ζευγαριων,που κατεληξαν σε γαμο-παιδια ενω προυπηρχε φιλια χρονων.

• Like 2

Οk.Επειδη εγραψες οτι ηταν πραγματικα φιλος. 

Καταλαβαινω οτι μπορει να υπαρξει η φιλια αναμεσα σε αντρα και γυναικα. Μπορουν και οι δυο να καταθετουν την ψυχης τους,να κανουν παρεα,να συμπαραστεκονται κτλ κτλ ομως δεν παραβλεπω την πονηρη τη φυση κυριως του σερνικου. Και κατι ακομα..η συγκριση με τους δεσμους αιματος μου φανηκε υπερβολικη στο θεμα της ελξης. Αλλωστε υπαρχουν πολλα παραδειγματα ζευγαριων,που κατεληξαν σε γαμο-παιδια ενω προυπηρχε φιλια χρονων.

δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο, υπάρχει και το γκρι, το ανθρακί, το ποντικί κτλ. 

ουσιαστικά ενίσταμαι στην καθετότητα της μη αποδεχτής φιλία αντώνυμων φύλων. 

προφανώς και τον θεωρούσα φίλο μου αφού κάναμε ότι κάνω και με τις φίλες μου συν το σεξ. (αι με τις φίλες μου κάνω σεξ ενίοτε αλλά άλλο καπέλο αυτό :P

το έγραψα στο τέλος, για να το γράφω από την σκοπιά του τέλους κάνοντας αυτή την στιγμιαία παρελθοντική ανασκόπηση του έσω μου βλέπω τα πράγματα απογαλακτισμένα από κάθε συναίσθημα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...