Προς το περιεχόμενο

Φιλια αναμεσα στα δυο φυλα

technology_guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α μα αυτό όμως έχει διαφορά.

Άλλο το δε δειχνεις ωραία σήμερα, άλλο το δεν εισαι όμορφη (που είναι γενικό).

Το πρώτο βγάζει ειλικρίνεια και ενδιαφέρον, το δεύτερο βγάζει κακία και ίσως αγένεια.

Στο φινάλε η ομορφιά είναι κάτι εντελως υποκειμενικό. Εδώ έχουν πει τον Καρεμπέ σαβουρογάμη :P :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είχε τύχει κοπέλα μου να φορά κάτι μπότες με γούνα από έξω όπως στα προϊστορικά έργα, Την είπα ότι δεν είναι ωραίες και τις πέταξε χωρίς να θυμώσει.Άλλες φορές έφτιαχνε τα μαλλιά της με τρόπο που δεν με άρεσε αλλά ποτέ δεν Την είπα ότι δεν την πάνε και ότι δεν είναι όμορφη.βέβαια ελοχευε ο κίνδυνος να μην με έδινε για κανένα μήνα και γι'αυτό να μην το είπα, αλλά μάλλον δεν θα το έλεγα.

Α μα αυτό όμως έχει διαφορά.

Άλλο το δε δειχνεις ωραία σήμερα, άλλο το δεν εισαι όμορφη (που είναι γενικό).

Το πρώτο βγάζει ειλικρίνεια και ενδιαφέρον, το δεύτερο βγάζει κακία και ίσως αγένεια.

Στο φινάλε η ομορφιά είναι κάτι εντελως υποκειμενικό. Εδώ έχουν πει τον Καρεμπέ σαβουρογάμη :P :P

Ένα παράδειγμα έδωσα και γενικά μιλάω.

Βρε αν η άλλη είναι έτσι

Slow-Woman-Ugly-Woman-With-Bad-Teeth.jpg

Πρέπει να είσαι τυφλός για να κάνεις κάτι.

Με αυτην ομως φιλε δεν χρειαζεσαι ποτε ανοιχτηρι ή τιρμπουσον.

Οπως δεν χρειαζεσαι δευτερο ξυπνητηρι βαραει το πρωτο την βλεπεις και ξυπνας ...ή κοιμασαι αιωνια

Από πότε είναι αγένεια, να απαντήσεις με ειλικρίνεια σε μια ερώτηση;

Εκτός και αν είσαι μικρό και χαζό, όταν είσαι ώριμος ενήλικας κανονικά σε όποια ερώτηση κάνεις πρέπει να περιμένεις μια ειλικρινή απάντηση και όχι μια "ευγενική".

Αν δεν θες να ακούσεις την απάντηση δεν κάνεις και την ερώτηση :S

Συμφωνώ αλλά στη δική μου περίπτωση δεν τον ρώτησα :P 

Μ'αυτόν απλά καθόμασταν κάπου και μιλούσαμε δυνατά και λέει μας κοιτάνε και λέω για πλάκα "μας θαυμάζουν επειδή είμαστε όμορφοι" και είπε ότι δεν είμαι. Μια άλλη φορά κοιτούσαμε διάφορα άτομα στο fb και μου λέει για μια κοπέλα "ωραία αυτή... την ζηλεύεις;" και άλλες φορές έχει πει τέτοια. Αλλά ο συγκεκριμένος αν μου πει ότι είμαι ωραία μάλλον θα προσβληθώ για τον εξής λόγο... Η κοπέλα του ήταν παχουλή, βλογιοκομμένη και με λίγο μουστάκι και την θεωρούσε sexy. Ενώ μια ωραία κοπελιά που τον ήθελε δεν του άρεσε. Και μια φορά του έδειχνα διάσημες όμορφες Ελληνίδες (είναι ξένος) και δεν του άρεσε καμία. 

Τέλος πάντων, το point μου ήταν ότι μπορώ να μείνω ήσυχη ότι δεν τον ελκύω  :-D 

Μ'αυτόν απλά καθόμασταν κάπου και μιλούσαμε δυνατά και λέει μας κοιτάνε και λέω για πλάκα "μας θαυμάζουν επειδή είμαστε όμορφοι" και είπε ότι δεν είμαι. Μια άλλη φορά κοιτούσαμε διάφορα άτομα στο fb και μου λέει για μια κοπέλα "ωραία αυτή... την ζηλεύεις;" και άλλες φορές έχει πει τέτοια. Αλλά ο συγκεκριμένος αν μου πει ότι είμαι ωραία μάλλον θα προσβληθώ για τον εξής λόγο... Η κοπέλα του ήταν παχουλή, βλογιοκομμένη και με λίγο μουστάκι και την θεωρούσε sexy. Ενώ μια ωραία κοπελιά που τον ήθελε δεν του άρεσε. Και μια φορά του έδειχνα διάσημες όμορφες Ελληνίδες (είναι ξένος) και δεν του άρεσε καμία. 

Αν τον δεις αλλιώς αργότερα άσε λίγο μουστάκι! :P :D

Τέλος πάντων, το point μου ήταν ότι μπορώ να μείνω ήσυχη ότι δεν τον ελκύω   :-D

Στη πραγματικότητα τον ελκύεις αλλά είναι τόσο loser* που θα προτιμήσει να μη στο πει ποτέ και να σου λέει οτι δεν εισαι όμορφη :P

*(διόρθωση by nenya)
  • Like 1

Περα απο το γουστο πανε και τα ψυχολογικα.

Μπορει να του αρεσουν οι μπαμπατσιες οπως επισης να εχει χαμηλη αυτοπεποιθηση και μια (βαση αντικειμενικων κριτηριων no offense meant) πιο ωραια κοπελα μπορει να του φενεται οτι δεν μπορει να σταθει διπλα της ή να την "καλυψει" αν προκειται για το δευτερο λογικα με (πολυ μαλλον)ενθαρρυνση θα σου ορμιξει οπως  λιονταρι ορμαει σε κουτση γαζελα

*loser

11uggo.jpg

αν εξετασει τα δικα μου η grammar nazi cat θα παθει τριπλο εγκεφαλικο

Στη πραγματικότητα τον ελκύεις αλλά είναι τόσο loser* που θα προτιμήσει να μη στο πει ποτέ και να σου λέει οτι δεν εισαι όμορφη :P

*(διόρθωση by nenya)

Μην μου βάζεις ιδέες! Μια χαρα έχω επαναπαυτεί με το ότι με θεωρεί μπάζο.

Περα απο το γουστο πανε και τα ψυχολογικα.

Μπορει να του αρεσουν οι μπαμπατσιες οπως επισης να εχει χαμηλη αυτοπεποιθηση και μια (βαση αντικειμενικων κριτηριων no offense meant) πιο ωραια κοπελα μπορει να του φενεται οτι δεν μπορει να σταθει διπλα της ή να την "καλυψει" αν προκειται για το δευτερο λογικα με (πολυ μαλλον)ενθαρρυνση θα σου ορμιξει οπως  λιονταρι ορμαει σε κουτση γαζελα

LOL. Επεσες μεσα στο οτι εχει ψυχολογικα. Δεν προερχονται απο ανασφαλεια λογω εμφανισης ομως επειδη ειναι εμφανισημος αλλα λογω καταθλιψης. Γενικα πολλες φορες βγαζει δηλητηριο για καποια πραγματα και με αλλα ατομα. 

Φιλαράκι είναι σημαντικό ο κύκλος σου να σε σέβεται, μέσα απο αυτό θα έχεις ανάστημα και μέσω αυτού θα 'ρθουν και οι γνωριμίες.

Γι αυτό βλέπετε άσχημους με όμορφες και το αντίστροφο που διάβαζα πρόσφατα σε άλλο θέμα που γράφατε, ούτε φράγκα χρειάζονται ούτε κουρσάρα ούτε τίποτα, ανάστημα :)

Ειδικά με το οτι ζείς στην επαρχεία που είχες πει. Εκεί μαθαίνονται όλα, δεν είναι μεγαλούπολη που εξαφανίζεσαι αν στραβώσει κάτι

Καλα οι άσχημοι με ομορφες ειναι επειδη το να ριξεις κάποια δεν ειναι μονο μπράτσα και εμφάνιση ειναι και αυτο αλλα μετά θελει και άλλες ικανοτητες ειναι θεμα συμπεριφοράς και προσωπικοτητας.

Φραγκα χρειάζονται ως ενα σημειο πχ θα πρέπει να έχεις ενα αμαξι να πας βολτα την πιτσιρικα ή να βγεις εξω να χαλάσετε. Ειναι βασικά και αυτα μην εθελοτυφλουμε, ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕς σου να δεις τι θα σου πουν. Αλλα οχι 18 χρονων απο 25 και πάνω που εχουν μεγαλωσει και έχουν πλεον άλλα κριτηρια.

Ο σεβασμος δεν έχει να κάνει με το πέσιμο δεν τους πέφτει λογος τι κάνω εγω στην προσωπική μου ζωη και αν το πάμε προς τα εκει δεν υπάρχει προβλημα οποιον ακουσω να τα λεει μπροστα μου θα πάρει και τις αναλογες απαντησεις :-D  μην αγχωνεσαι για αυτο τι θα πουν δηλαδη ειναι αμελητέο.

LOL. Επεσες μεσα στο οτι εχει ψυχολογικα. Δεν προερχονται απο ανασφαλεια λογω εμφανισης ομως επειδη ειναι εμφανισημος αλλα λογω καταθλιψης. Γενικα πολλες φορες βγαζει δηλητηριο για καποια πραγματα και με αλλα ατομα. 

πρωτον ετσι οπως το συζητας ισως εσυ θελεις κρυφα πως να το θεσω ευγενικα...να στον ακουμπισει (αστειευομαι για την εκφραση προφανως αλλα θα μπορουσε να συμβαινει εστω και υποσυνηδητα) οχι οτι ειναι κακο ακομα και φιλος που ειναι λογικο ειναι να θες να κανεις κατι με καποιο ατομο που νοιωθεις οικεια και ασφαλεια.

Το δευτερον πες στον αντικοινωνικο οτι καλη η αληθεια αλλα με ενα οριο και εγω μπορει αν τον δω να τον θεωρησω βλαμμενο αλλα δεν θα παω να του το πω στα μουτρα γιατι δεν πρεπει και δεν εχω λογο να το κανω

πρωτον ετσι οπως το συζητας ισως εσυ θελεις κρυφα πως να το θεσω ευγενικα...να στον ακουμπισει (αστειευομαι για την εκφραση προφανως αλλα θα μπορουσε να συμβαινει εστω και υποσυνηδητα) οχι οτι ειναι κακο ακομα και φιλος που ειναι λογικο ειναι να θες να κανεις κατι με καποιο ατομο που νοιωθεις οικεια και ασφαλεια.

Το δευτερον πες στον αντικοινωνικο οτι καλη η αληθεια αλλα με ενα οριο και εγω μπορει αν τον δω να τον θεωρησω βλαμμενο αλλα δεν θα παω να του το πω στα μουτρα γιατι δεν πρεπει και δεν εχω λογο να το κανω

Οχι ουτε καν, το κρινεις με την αντρικη νοοτροπια. Εγω ξενερωνω μονο στην ιδεα. Ειπα οτι ειναι εμφανισημος επειδη ειπες οτι μπορει να μην αισθανεται αρκετος να σταθει διπλα σε καποια ωραια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...