Προς το περιεχόμενο

Φιλια αναμεσα στα δυο φυλα

technology_guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αχ και γω τα σκατωσα με εναν τυπο που ξεκινησαμε να κανουμε παρεα, πηδηχτηκαμε με φουλ ερωτα καψουρα, κατι στραβωσε, προχωρησαμε ειπαμε να το δουμε φιλικα αλλα προσωπικα δν μου βγηκε. Απομακρυνθηκα. Μετα απο περιπου εναμιση χρονο, στραγγισμενη απο καθε συναισθημα, κατηγορω τον εαυτο μου ποσο ηλιθια ημουν κ εβαλα τον ποθο μου, πανω απο την φιλια. Ηταν πραγματικα Φιλος.

Σταδιαλα, τα ξαναθυμηθηκα. Παω να μουτζωθω.

Δεν γινόταν κα κάνεις κάτι άλλο, απλά να το καθυστερήσεις πιστεύω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σιγά μη περιμένει μερικούς μήνες ο DDevil! :D

xaxaxa καλα ναι μετα από μερικους μηνες θα έχω γνωρισει άλλες 10 :cry:  :cry:

"Μερικά λεπτά" ήθελα να γράψω :P

Ε αν δεν κρατιέται, ας κάνει κάτι προσωρινό με κάποια άλλη-οποιαδήποτε και παράλληλα κρατάει την επαφή...

Ποια επαφη να κρατησεις .... πάνε αυτές αμα το παιξει και η φιλη δυσκολη αριβάρε πάμε για άλλα :cry:  εδώ κτυπάς και φευγεις αμα είναι να κάθεσαι να αναλώνεσαι τοσο πολύ ... πάει το χασες το παιχνιδι.

Επισης τι επαφη να κρατησεις ? εδώ της λες να βγειτε και σου κανει τη δυσκολη (λεμε τωρα) θα κρατησεις και επαφη? νταξει δεν λεω αμα σε βρει στο δρομο (που με εχει βρει και με χαιρετησε) λες ένα καλημέρα τι κανεις ρε παιδι μου αλλα μη περιμένεις πολλά ... τυπικά πραγματα! Οποτε το ξεκαθαρίζω και με την άλλη και αν δεν .... πάμε για άλλα. Εγω ετσι κινουμαι εδώ και 3-4 χρονια παλια το ψυριζα και εγω και κολλουσα αλλα δεν αξιζει. Περιμένουν άλλες που θέλουν .... δεν κολλάς με αυτές που δεν θελουν.

• Like 1

xaxaxa καλα ναι μετα από μερικους μηνες θα έχω γνωρισει άλλες 10 :cry: :cry:

Ακριβώς αυτό είναι το point!!!

Ποια επαφη να κρατησεις .... πάνε αυτές αμα το παιξει και η φιλη δυσκολη αριβάρε πάμε για άλλα :cry: εδώ κτυπάς και φευγεις αμα είναι να κάθεσαι να αναλώνεσαι τοσο πολύ ... πάει το χασες το παιχνιδι.

Επισης τι επαφη να κρατησεις ? εδώ της λες να βγειτε και σου κανει τη δυσκολη (λεμε τωρα) θα κρατησεις και επαφη? νταξει δεν λεω αμα σε βρει στο δρομο (που με εχει βρει και με χαιρετησε) λες ένα καλημέρα τι κανεις ρε παιδι μου αλλα μη περιμένεις πολλά ... τυπικά πραγματα! Οποτε το ξεκαθαρίζω και με την άλλη και αν δεν .... πάμε για άλλα. Εγω ετσι κινουμαι εδώ και 3-4 χρονια παλια το ψυριζα και εγω και κολλουσα αλλα δεν αξιζει. Περιμένουν άλλες που θέλουν .... δεν κολλάς με αυτές που δεν θελουν.

Με την καινούρια εννόησα.

Προσωπικά ό,τι σου είπα θα 'κανα στην θέση σου, οχι τίποτ' άλλο, τους κοροϊδεύω τους πέφτουλες :P (...και όλοι νομίζω)

Αχ και γω τα σκατωσα με εναν τυπο που ξεκινησαμε να κανουμε παρεα, πηδηχτηκαμε με φουλ ερωτα καψουρα, κατι στραβωσε, προχωρησαμε ειπαμε να το δουμε φιλικα αλλα προσωπικα δν μου βγηκε. Απομακρυνθηκα. Μετα απο περιπου εναμιση χρονο, στραγγισμενη απο καθε συναισθημα, κατηγορω τον εαυτο μου ποσο ηλιθια ημουν κ εβαλα τον ποθο μου, πανω απο την φιλια. Ηταν πραγματικα Φιλος.

Σταδιαλα, τα ξαναθυμηθηκα. Παω να μουτζωθω.

Συμφωνώ με τον zio, έτσι και μπεί το ερωτικό στοιχείο στη φιλία, είναι τελειωμένη.

Αν το θυσιάζεις και δεν το ζήσεις στο όνομά της, απλά η λήξη θα 'ναι μακράν πιο επώδυνη...

• Like 1

Ακριβώς αυτό είναι το point!!!

Προσωπικά ό,τι σου είπα θα 'κανα στην θέση σου, οχι τίποτ' άλλο, τους κοροϊδεύω τους πέφτουλες :P (...και όλοι νομίζω)

Αμα θες να γνωρίσεις γυναικες δεν υπάρχει άλλος τροπος πέρα από το πέσιμο. Τωρα εντάξει αν εσυ θές να τη πέσεις και να γνωρίσεις κάποια τους γράφεις στα @@ σου και τελειωσε το θέμα. Άστους να κοροϊδευουν.

Και κάποια που της μιλησες στο δρομο μπορει να σε περάσει για πέφτουλα. Μπορει να σκεφτει ότι αυτό το κάνεις σε όλες.

Αααα τώρα έπιασα ακριβώς τι εννοείς DDevil!!

Sorry :)

Όταν λέω επαφή δεν εννοώ παρέα αφού θα λείψουν οι προτάσεις είπαμε, απλά θα συνεχίσεις να ψωνίζεις απο το μαγαζί διαφοροποιώντας τη στάση σου.

Αλλά είπαμε, άλλο είναι το point της όλης συζήτησης μεταξύ μας.

Αμα θες να γνωρίσεις γυναικες δεν υπάρχει άλλος τροπος πέρα από το πέσιμο. Τωρα εντάξει αν εσυ θές να τη πέσεις και να γνωρίσεις κάποια τους γράφεις στα @@ σου και τελειωσε το θέμα. Άστους να κοροϊδευουν.

Και κάποια που της μιλησες στο δρομο μπορει να σε περάσει για πέφτουλα. Μπορει να σκεφτει ότι αυτό το κάνεις σε όλες.

Α όχιιι δεν παίζει τέτοιο πράγμα, σιγά μην επιτρέψω στον καθένα να με σχολιάζει....

Άλλο αν πρόκειται για τον έρωτα της ζωής μου, εκεί ναι, θα γυρίσω το κόσμο τούμπα για να την κάνω δικιά μου κι ας πούν οι άλλοι ό,τι να 'ναι. Όχι όμως για μια άγνωστη που απλά θέλω να γαμηθούμε κι όπου βγεί....

:)

• Like 1

Αααα τώρα έπιασα ακριβώς τι εννοείς DDevil!!

Sorry :)

Όταν λέω επαφή δεν εννοώ παρέα αφού θα λείψουν οι προτάσεις είπαμε, απλά θα συνεχίσεις να ψωνίζεις απο το μαγαζί διαφοροποιώντας τη στάση σου.

Oχι σιγα τι σορρυ κουβεντα κάνουμε .... κοιτα εγω δεν το κρυβω ότι ψάχνομαι για γνωριμίες εδώ που είμαι από τη στιγμη που είμαι και ελευθερος... ουτε παντρεμένος είμαι ουτε αρραβωνιασμένος ουτε σχέση εχω. Τωρα αμα δεν θες εσυ και μ αρεσει η φιλη σου θα χωθω σε αυτην αμα δεν θελει ουτε αυτή δεν τρεχει τιποτα ... περνάω από το μαγαζι αγοραζω όταν είναι λεω την καλημέρα μου αμα είναι φιλικες λεμε και καμια κουβεντα παραπάνω και γεια σας.

Δεν είναι υποχρεωμένες να σου κάτσουν επειδή τους έκανες καμακι εννοείται αυτό ότι μετα δεν κρατάω κακια. Αρκει να μην πετάξουν καμια μαλακια του στυλ εισαι πέφτουλας και εισαι το ένα και το άλλο.... εκει σημαινει ότι ψάχνονται για φασαρίες ενώ εγω ημουν ευγενικος και κυριος. Αν και το τελευταιο καιρο δεν μου έχει τυχει γιατι βεβαια προσέχω και που πηγαινω δεν θα δω την άλλη με 10 κιλα ξινιλα στη μουρη και θα πάω να της μιλησω αυτά τα ψευτο-ντιβα στυλ δεν τα αναγνωρίζω. Η γυναικα πρεπει να είναι γλυκειά , θετική και να ξέρει να ικανοποιει τον άντρα τα υπολοιπα για μαζοχιστες υποτακτικούς ! Και καλα τα παθαινουν δεν τους λυπάμαι ! Τους αξιζουν!

Αγενη γυναικα και τσαμπουκαλού - γλωσσου δεν τη πλησιάζω καν. Φαινονται αυτές δε γελάει η μουρη τους. Νομιζουν ότι είναι ξερω γω βασίλισσες. Καλα κρασιά. Ουτε καν σε τέτοιες θα πετάξουν καμια μαλακια είναι και εριστικες και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Από μακρυα και αγαπημένοι.

• Like 1

Oχι σιγα τι σορρυ κουβεντα κάνουμε .... κοιτα εγω δεν το κρυβω ότι ψάχνομαι για γνωριμίες εδώ που είμαι από τη στιγμη που είμαι και ελευθερος... ουτε παντρεμένος είμαι ουτε αρραβωνιασμένος ουτε σχέση εχω. Τωρα αμα δεν θες εσυ και μ αρεσει η φιλη σου θα χωθω σε αυτην αμα δεν θελει ουτε αυτή δεν τρεχει τιποτα ... περνάω από το μαγαζι αγοραζω όταν είναι λεω την καλημέρα μου και γεια σας. Δεν είναι υποχρεωμένες να σου κάτσουν επειδή τους έκανες καμακι εννοείται αυτό ότι μετα δεν κρατάω κακια. Αρκει να μην πετάξουν καμια μαλακια του στυλ εισαι πέφτουλας και εισαι το ένα και το άλλο.... εκει σημαινει ότι ψάχνονται για φασαρίες ενώ εγω ημουν ευγενικος και κυριος. Αν και το τελευταιο καιρο δεν μου έχει τυχει γιατι βεβαια προσέχω και που πηγαινω δεν θα δω την άλλη με 10 κιλα ξινιλα στη μουρη και θα πάω να της μιλησω αυτά τα ψευτο-ντιβα στυλ δεν τα αναγνωρίζω. Η γυναικα πρεπει να είναι γλυκειά , θετική και να ξέρει να ικανοποιει τον άντρα τα υπολοιπα για μαζοχιστες υποτακτικούς !

Ναι αλλά μη γελάνε κιόλας μόλις στρίψω την πλάτη μου!

Αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και ξέφευγα για κάποιο λόγο κι έκανα απανωτό πέσιμο και στις δυο, μα το Θεό δεν θα υπήρχε η περίπτωση να ξαναψωνίσω απο 'κει όταν θα ξανά αποκτούσα τα λογικά μου :P

Περίμενε να τ'άκουσεις τώρα DDevil! :D

Φιλε μου τι να ακουσω ! Μονες τους τα λενε μονες τους τα ακουνε κάτι τέτοιες. Εγω έχω πάψει να ασχολουμαι με αυτή τη κατηγορια γυναικων εδώ και καιρο και έχω βρει την υγεια μου αρνητικότητες και εισαι πέφτουλας και εισαι το ένα και το άλλο δε γουστάρω εμενα μ αρεσει να περνάω καλα δεν θα κατσω να ασχοληθώ με μαλακιες τις χαρίζω τέτοιες σε οσους .... έχουν υπομονη! :cry:

Ναι αλλά μη γελάνε κιόλας μόλις στρίψω την πλάτη μου!

Αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και ξέφευγα για κάποιο λόγο κι έκανα απανωτό πέσιμο και στις δυο, μα το Θεό δεν θα υπήρχε η περίπτωση να ξαναψωνίσω απο 'κει όταν θα ξανά αποκτούσα τα λογικά μου :P

Σιγα ρε φιλε δεν έκανες και τιποτα το τρομερο ... ένα καφεδάκι πρότεινες. Σιγα μη δε ξαναψωνισεις κιολας. Δε τρέχει τιποτα. Το καλυτερο σενάριο βεβαια έτσι ..... βγαινεις και με τις 2 και στο τέλος της βραδυάς έχει καταληξει σε ένα τριο η φάση :cry:  :cry:

Φιλε μου τι να ακουσω ! Μονες τους τα λενε μονες τους τα ακουνε κάτι τέτοιες. Εγω έχω πάψει να ασχολουμαι με αυτή τη κατηγορια γυναικων εδώ και καιρο και έχω βρει την υγεια μου αρνητικότητες και εισαι πέφτουλας και εισαι το ένα και το άλλο δε γουστάρω εμενα μ αρεσει να περνάω καλα δεν θα κατσω να ασχοληθώ με μαλακιες τις χαρίζω τέτοιες σε οσους .... έχουν υπομονη! :cry:

Για την τελευταία πρόταση που έγραψες εννοώ, θα υπάρχουν αντιδράσεις πιστεύω :)

Φιλαράκι είναι σημαντικό ο κύκλος σου να σε σέβεται, μέσα απο αυτό θα έχεις ανάστημα και μέσω αυτού θα 'ρθουν και οι γνωριμίες.

Γι αυτό βλέπετε άσχημους με όμορφες και το αντίστροφο που διάβαζα πρόσφατα σε άλλο θέμα που γράφατε, ούτε φράγκα χρειάζονται ούτε κουρσάρα ούτε τίποτα, ανάστημα :)

Ειδικά με το οτι ζείς στην επαρχεία που είχες πει. Εκεί μαθαίνονται όλα, δεν είναι μεγαλούπολη που εξαφανίζεσαι αν στραβώσει κάτι

Από πότε είναι αγένεια, να απαντήσεις με ειλικρίνεια σε μια ερώτηση;

Δεν υπάρχει λόγος να είσαι ειλικρινής γιατί δεν έχεις να κερδίσεις κάτι, απ' την άλλη ούτε θα κάτσω να πέσω στην λούμπα να πω μια γυναίκα όμορφη για να επιβεβαιώσω τον εγωισμό της, θα της πω ξεκάθαρα οτι αυτές οι ερωτήσεις είναι ανούσιες και τέλος.

Από πότε είναι αγένεια, να απαντήσεις με ειλικρίνεια σε μια ερώτηση;

Η Laurelien έγραψε πως παραδέχεται κάποιον που της ειπε οτι δε τη θεωρεί όμορφη.

Αυτό δεν ειναι ερώτημα. Ειναι κάτι σα να πηγαίνεις στη δουλειά το πρωί και αντι να σου πουν "Καλημέρα, ωραίο παλτό", να σου πουν "Καλημέρα, τα χάλια σου έχεις". Ε αυτό ειναι αγένεια, πως να το κάνουμε. Δε λένε τέτοια πράγματα σε γυναίκες.

Αν ωστοσο σε ρωτησει κάποια απαντάς αυτο που πολυ ωραία έγραψες :-)

χαχαχαχα..ο DDevil τα λέει λιγο απότομα αλλά δεν ειναι κατ ανάγκη λάθος. Οι τσαμπουκαλούδες γυναίκες (προσοχη όχι οι δυναμικες), ειναι αντιαισθητικές. Καλά σε αυτές που κάνεις ένα ωραίο κοπλιμέντο, ένα ωραίο καμάκι (ευγενικος κτλ) και σου βγάζουν ξινίλα δεν αξιζει να ασχοληθεις. Υπάρχουν χιλιάδες κοπέλες που θα αποδεχτουν το καμάκι, θα πιάσουν κουβέντα μαζι σου και με ωραιο τροπο θα σου δειξουν οτι δεν ενδιαφέρονται. Αν δεν εισαι χαζος ή ψωνιο θα το καταλάβεις ευκολα :-)

• Like 1

Η Laurelien έγραψε πως παραδέχεται κάποιον που της ειπε οτι δε τη θεωρεί όμορφη.

Αυτό δεν ειναι ερώτημα. Ειναι κάτι σα να πηγαίνεις στη δουλειά το πρωί και αντι να σου πουν "Καλημέρα, ωραίο παλτό", να σου πουν "Καλημέρα, τα χάλια σου έχεις". Ε αυτό ειναι αγένεια, πως να το κάνουμε. Δε λένε τέτοια πράγματα σε γυναίκες.

Αν ωστοσο σε ρωτησει κάποια απαντάς αυτο που πολυ ωραία έγραψες :-)

Ναι, γιατί αυτή η νοοτροπία έχει ενσωματωθεί στη κουλτούρα μας. Σε άλλες χώρες ναι σου λένε δεν δείχνεις ωραία σήμερα, δεν σου πάει το παλτό κτλ χωρίς να προσπαθούνε να είναι αγενείς, αλλά επειδή απλώς έχουν μια πιο ευθεία νοοτροπία.

Την προτιμώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...