Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ναι οκ συμφωνώ γενικά, αλλά η συγκεκριμένη ερώτηση είναι κάπως. Εκτός και αν είσαι μικρό και χαζό, όταν είσαι ώριμος ενήλικας κανονικά σε όποια ερώτηση κάνεις πρέπει να περιμένεις μια ειλικρινή απάντηση και όχι μια "ευγενική". Αν δεν θες να ακούσεις την απάντηση δεν κάνεις και την ερώτηση :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μην το κάνεις, θα γίνεις ρόμπα! Σίγουρα θα παίξει κούς κούς αν δεν έχει ήδη γίνει... (φίλη κάνε την αν έχεις και την άλλη και αν είναι να κάνεις παιχνίδι μαζί της, κάνε το μόνο στην περίπτωση που σου κάνει η ίδια μπάσιμο. Σιγα τη ρομπα μωρε ένα καφεδάκι / ποτάκι θα προτείνω απλα η μαλακια είναι ότι κοβει βολτες και το αφεντικο εκει γυρω και δεν θέλω να τη φέρω σε δυσκολη θεση οποτε αναγκαστηκα μπορει να καταληξω να παιξω από το φβ που δεν μ αρεσει γιατι χάνεται η αμεσοτητα αλλα τεσπα τι να κανουμε τωρα. Πολύ πολύ θα στειλω κανα αιτημα φιλιας από εκει θα της πω ποιος είμαι και αμα με δεχτει με δέχτηκε. Μετα θα προτείνω απευθειας ποτάκι και ασε τη φιλη της να κάνει την δυσκολη ..... Ναι οκ συμφωνώ γενικά, αλλά η συγκεκριμένη ερώτηση είναι κάπως. Aμα σου κανει κάποια τέτοια ερωτηση πές της ότι είναι μια χαρά να της φτιάξεις και λιγο την αυτοπεποιθηση ... Μονο αμα είναι παχουλη ξερω γω πες της να φτιάξει λιγο διατροφή και να αρχισει γυμναστική. Αυτό οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Aν εισαι ωραιο παιδι και ΄΄τι ωραια που κατσαρωνεις τα μαλλια σου'' να της πεις θα χαμογελασει Τις προάλλες ειχα πει σε μια ότι έχει ωραια τσάντα και έσκασε κάτι χαμογελα .... Άρα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο ντιντί είναι ωραίο παιδί! Τυχερούλη σ' έφτιαξα! Προβλέπω pm από πλήθος κορασίδων. Άδειασε inbox... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Άρα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο ντιντί είναι ωραίο παιδί! Τυχερούλη σ' έφτιαξα! Προβλέπω pm από πλήθος κορασίδων. Άδειασε inbox... Βαρβατίλας είμαι με τριχα στα ποδια ... αρκουδάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Βαρβατίλας είμαι με τριχα στα ποδια ... αρκουδάκι! Kάτι πήρε το μάτι μου στο ντασφίτνες... :cry: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εκτός και αν είσαι μικρό και χαζό, όταν είσαι ώριμος ενήλικας κανονικά σε όποια ερώτηση κάνεις πρέπει να περιμένεις μια ειλικρινή απάντηση και όχι μια "ευγενική". Αν δεν θες να ακούσεις την απάντηση δεν κάνεις και την ερώτηση :S Όταν είσαι ώριμος ενήλικας δεν ξέρω αν κάνεις αυτή την ερώτηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Σιγα τη ρομπα μωρε ένα καφεδάκι / ποτάκι θα προτείνω απλα η μαλακια είναι ότι κοβει βολτες και το αφεντικο εκει γυρω και δεν θέλω να τη φέρω σε δυσκολη θεση οποτε αναγκαστηκα μπορει να καταληξω να παιξω από το φβ που δεν μ αρεσει γιατι χάνεται η αμεσοτητα αλλα τεσπα τι να κανουμε τωρα. Πολύ πολύ θα στειλω κανα αιτημα φιλιας από εκει θα της πω ποιος είμαι και αμα με δεχτει με δέχτηκε. Μετα θα προτείνω απευθειας ποτάκι και ασε τη φιλη της να κάνει την δυσκολη ..... Ρε φιλαράκι είναι φίλες, δεν είναι άκυρες μεταξύ τους... σίγουρα θα συζητηθεί μεταξύ τους όταν θα κάνεις κίνηση κι εμείς αυτό κάνουμε. Αν καίγεσαι τόσο το πολύ πολύ ασε να περάσει καιρός πρίν κάνεις την κίνηση στην νέα κοπέλα, μην το πας κολλητά φλερτάρεις με το να σε πούνε πέφτουλα. Υ.Γ. Δεν έχετε σχέσεις απο πρίν, σίγουρα στο πονηρό θα πάει πρώτα το μυαλό οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εντάξει δεν είχα τι να κάνω και το διάβασα ολο.Εγω πιστεύω ότι αν πεις οτι δεν υπάρχει φιλία τότε είναι σαν να λες δεν υπάρχει και σχέση, παρά μόνο πήδημα. Παρότι δεν έχω πολλά παραδείγματα να πω από φιλίες με γυναικες γιατί στην πλειονότητα οι περισσότερες στην πορεία θέλησαν να γίνει κάτι(εμένα δε με πολύ ένοιαζε γιατί τις θεωρουσα λιγο πανω απο average και γενικά έκανα με αλλες game) παρόλα αυτά το γεγονός ότι εμένα δε μου χει συμβεί δεν αναιρει τι ότι δεν γίνεται με αλλους. Απλά μερικοί έχουν την εντύπωση ότι ο μικρόκοσμος τους αντανακλά τη συνολική εικόνα εκεί έξω. Για μένα το ερώτημα που ίσως ειχε νόημα είναι αν η άλλη σε βλέπει αλλιώς στην πορεία και μετά από κάποιο καιρό αλλά εσύ ούτε καν και το ξέρει αυτό, συνεπάγεται σε διάλυση της φιλικής σχέσης που είχατε μέχρι πρότινος και μόνο που υπάρχει η προδιάθεση έστω απ τον ενα ή ειναι οκ αφου δε γίνεται κατι και ξερει ότι ούτε πρόκειται να γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ρε φιλαράκι είναι φίλες, δεν είναι άκυρες μεταξύ τους... σίγουρα θα συζητηθεί μεταξύ τους όταν θα κάνεις κίνηση κι εμείς αυτό κάνουμε. Αν καίγεσαι τόσο το πολύ πολύ ασε να περάσει καιρός πρίν κάνεις την κίνηση στην νέα κοπέλα, μην το πας κολλητά φλερτάρεις με το να σε πούνε πέφτουλα. Ε ποσο καιρο να περιμενω ρε φιλε? κανα 2μηνο? θα αλλαξει τιποτα? παει τωρα έγινε .... ας ελπισουμε ότι δεν θα πέσω σε γεροντοκορη αλλα λιγο open minded τυπισσα που δεν τα ψυριζει παρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εντάξει δεν είχα τι να κάνω και το διάβασα ολο.Εγω πιστεύω ότι αν πεις οτι δεν υπάρχει φιλία τότε είναι σαν να λες δεν υπάρχει και σχέση, παρά μόνο πήδημα. Παρότι δεν έχω πολλά παραδείγματα να πω από φιλίες με γυναικες γιατί στην πλειονότητα οι περισσότερες στην πορεία θέλησαν να γίνει κάτι(εμένα δε με πολύ ένοιαζε γιατί τις θεωρουσα λιγο πανω απο average και γενικά έκανα με αλλες game) παρόλα αυτά το γεγονός ότι εμένα δε μου χει συμβεί δεν αναιρει τι ότι δεν γίνεται με αλλους. Απλά μερικοί έχουν την εντύπωση ότι ο μικρόκοσμος τους αντανακλά τη συνολική εικόνα εκεί έξω. Για μένα το ερώτημα που ίσως ειχε νόημα είναι αν η άλλη σε βλέπει αλλιώς στην πορεία και μετά από κάποιο καιρό αλλά εσύ ούτε καν και το ξέρει αυτό, συνεπάγεται σε διάλυση της φιλικής σχέσης που είχατε μέχρι πρότινος και μόνο που υπάρχει η προδιάθεση έστω απ τον ενα ή ειναι οκ αφου δε γίνεται κατι και ξερει ότι ούτε πρόκειται να γίνει; Αυτό είναι μια εξαιρετική ερώτηση, αλλά η απάντηση διαφέρει ανά άνθρωπο και καταστάσεις. Αν ο άλλος πνιγεται πια από την φιλιά καθώς δεν είναι αυτό που ζητάει, εγώ μάλλον θα το σταμάταγα εκεί (αν το ξέρω.) Τώρα αν δεν το ξέρεις δεν μπορείς να κάνεις και κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εντάξει δεν είχα τι να κάνω και το διάβασα ολο.Εγω πιστεύω ότι αν πεις οτι δεν υπάρχει φιλία τότε είναι σαν να λες δεν υπάρχει και σχέση, παρά μόνο πήδημα. Παρότι δεν έχω πολλά παραδείγματα να πω από φιλίες με γυναικες γιατί στην πλειονότητα οι περισσότερες στην πορεία θέλησαν να γίνει κάτι(εμένα δε με πολύ ένοιαζε γιατί τις θεωρουσα λιγο πανω απο average και γενικά έκανα με αλλες game) παρόλα αυτά το γεγονός ότι εμένα δε μου χει συμβεί δεν αναιρει τι ότι δεν γίνεται με αλλους. Απλά μερικοί έχουν την εντύπωση ότι ο μικρόκοσμος τους αντανακλά τη συνολική εικόνα εκεί έξω. Για μένα το ερώτημα που ίσως ειχε νόημα είναι αν η άλλη σε βλέπει αλλιώς στην πορεία και μετά από κάποιο καιρό αλλά εσύ ούτε καν και το ξέρει αυτό, συνεπάγεται σε διάλυση της φιλικής σχέσης που είχατε μέχρι πρότινος και μόνο που υπάρχει η προδιάθεση έστω απ τον ενα ή ειναι οκ αφου δε γίνεται κατι και ξερει ότι ούτε πρόκειται να γίνει; Πιστεύω ότι αν ο ένας έστω αντιληφθεί ότι ο άλλος τον βλέπει αλλιώς η φιλική σχέση πάει περίπατο ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ε ποσο καιρο να περιμενω ρε φιλε? κανα 2μηνο? θα αλλαξει τιποτα? παει τωρα έγινε .... ας ελπισουμε ότι δεν θα πέσω σε γεροντοκορη αλλα λιγο open minded τυπισσα που δεν τα ψυριζει παρα πολύ.Ναι, μετά απο μερικούς μήνες κρατώντας ουδέτερη στάση με τη άλλην και πηγαίνοντας λίιιιγο πιο διαχυτικά σ' αυτήν. Δείξε ενδιαφέρον δηλαδή σε σχέση με την άλλη χωρίς προτάσεις όμως, αυτές θα 'ρθουν εν καιρό Α πρόλαβες!!;;; χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ναι, μετά απο μερικούς μήνες κρατώντας ουδέτερη στάση με τη άλλην και πηγαίνοντας λίιιιγο πιο διαχυτικά σ' αυτήν. Δείξε ενδιαφέρον δηλαδή σε σχέση με την άλλη χωρίς προτάσεις όμως, αυτές θα 'ρθουν εν καιρό Α πρόλαβες!!;;; χαχαχα Σιγά μη περιμένει μερικούς μήνες ο DDevil! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 "Μερικά λεπτά" ήθελα να γράψω Ε αν δεν κρατιέται, ας κάνει κάτι προσωρινό με κάποια άλλη-οποιαδήποτε και παράλληλα κρατάει την επαφή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αχ και γω τα σκατωσα με εναν τυπο που ξεκινησαμε να κανουμε παρεα, πηδηχτηκαμε με φουλ ερωτα καψουρα, κατι στραβωσε, προχωρησαμε ειπαμε να το δουμε φιλικα αλλα προσωπικα δν μου βγηκε. Απομακρυνθηκα. Μετα απο περιπου εναμιση χρονο, στραγγισμενη απο καθε συναισθημα, κατηγορω τον εαυτο μου ποσο ηλιθια ημουν κ εβαλα τον ποθο μου, πανω απο την φιλια. Ηταν πραγματικα Φιλος. Σταδιαλα, τα ξαναθυμηθηκα. Παω να μουτζωθω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις