DDevil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Aτομο που θα πει σε γυναίκα οτι δεν ειναι όμορφη, δεν ειναι φίλος, ειναι απλά αγενής. Τέτοιο πράγμα δε λες ποτέ σε κανέναν. Ουτε καν του λες "δεν εισαι του γουστου μου". Γενικά οι φίλοι δε πιάνουν τέτοιες συζητήσεις. Και αν τις πιάσουν ειναι επειδή ο ένας γουστάρει τον άλλο. Η μπορεί ο ένας να θέλει να αρέσει στον άλλο, χωρις να σημαίνει οτι θέλει επαφή. Τις προάλλες ειχα πει σε μια ότι έχει ωραια τσάντα και έσκασε κάτι χαμογελα .... λες και της ειπα ότι κέρδισε το τζοκερ χαχαχα Πιο πολύ να πιάσω κουβεντα ηθελα βεβαια ποιος νοιαστηκε για τη τσαντα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Aτομο που θα πει σε γυναίκα οτι δεν ειναι όμορφη, δεν ειναι φίλος, ειναι απλά αγενής. Τέτοιο πράγμα δε λες ποτέ σε κανέναν. Ουτε καν του λες "δεν εισαι του γουστου μου". Γενικά οι φίλοι δε πιάνουν τέτοιες συζητήσεις. Και αν τις πιάσουν ειναι επειδή ο ένας γουστάρει τον άλλο. Η μπορεί ο ένας να θέλει να αρέσει στον άλλο, χωρις να σημαίνει οτι θέλει επαφή. Κυριε ζαμπουνη εσεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Τις προάλλες ειχα πει σε μια ότι έχει ωραια τσάντα και έσκασε κάτι χαμογελα .... λες και της ειπα ότι κέρδισε το τζοκερ χαχαχα Πιο πολύ να πιάσω κουβεντα ηθελα βεβαια ποιος νοιαστηκε για τη τσαντα Aν εισαι ωραιο παιδι και ΄΄τι ωραια που κατσαρωνεις τα μαλλια σου'' να της πεις θα χαμογελασει, αν εισαι ψιλοασχημουλης θα μαζευτει λες και θες να την βιασεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ωραίος !! ειλικρινής , δεν εισαι όμορφη και στο λέει στα ίσα , δεν ειναι κακό να μην εισαι όμορφη (εμφανισιακά εννοώ γιατί σαν άνθρωπος μπορεί να είσαι πανέμορφη) ούτε γίνεται να είναι όλες όμορφες !!!! να κάνεις παρέα μαζί του ωραίο ατομο , ντόμπρος χαρακτήρας .. Όπως είπαν κι από πάνω ΑΥΤΟΣ είπε ότι δεν με θεωρεί όμορφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Τις προάλλες ειχα πει σε μια ότι έχει ωραια τσάντα και έσκασε κάτι χαμογελα .... λες και της ειπα ότι κέρδισε το τζοκερ χαχαχα Πιο πολύ να πιάσω κουβεντα ηθελα βεβαια ποιος νοιαστηκε για τη τσαντα Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο όμως, να κατάλαβε ότι το λες για να πιάσεις κουβέντα ή να νόμιζε όντως ότι σου άρεσε η τσάντα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μετά από όλη αυτή τη συζήτηση πάω να ρωτήσω τον κολλητό μου αν μετά από 16 χρόνια φιλίας με γουστάρει :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μετά από όλη αυτή τη συζήτηση πάω να ρωτήσω τον κολλητό μου αν μετά από 16 χρόνια φιλίας με γουστάρει :S Προσεξε μη σου τα πει ολα και πεσεις απο τα συννεφα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Προσεξε μη σου τα πει ολα και πεσεις απο τα συννεφα. Πιο πιθανό είναι να ήμουν η Βικτόρια στη προηγούμενη ζωή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο όμως, να κατάλαβε ότι το λες για να πιάσεις κουβέντα ή να νόμιζε όντως ότι σου άρεσε η τσάντα; Το καλυτερο από όλα είναι να πιάσουμε κανα κινητο .... τωρα αμα γινει με την μια μαλακια ή με την άλλη λιγο σημασια εχει τσιμπάνε πάντως. Σου ειπα και τις προαλλες θελω να πιάσω καμια ακρη από τα μερη σου γιατι ειχα γνωρισει μια πιτσιρικα φοιτητρια αλλα μου κανε τη δυσκολη και δεν της ξαναεστειλα. Ηταν καλη περιπτωση αυτή και θα μας έχωνε σε κυκλο αλλα .... αλλα. Ερχεται χειμωνας ... δεν μπορω να κατεβαινω Αθηνα κάθε τρεις και λιγο! Aν εισαι ωραιο παιδι και ΄΄τι ωραια που κατσαρωνεις τα μαλλια σου'' να της πεις θα χαμογελασει, αν εισαι ψιλοασχημουλης θα μαζευτει λες και θες να την βιασεις... Δεν ξερω τι με θεωρουν να σου πω την αληθεια .... εγω τη πλάκα μου θα την κάνω παντως αμα βγω έξω. Τωρα τι λενε αυτές ... σημερα λενε αλλα αυριο λενε άλλα. Ευγενικοι να ειμαστε και κυριοι και δεν τρέχει τιποτα. Πχ εγω δεν θα ελεγα ποτε σε κάποια ότι δεν είναι ομορφη ακομα και αν δεν ηταν. Θα έκοβα αμα δεν μ αρεσε χωρις να τσακωθω. Δεν υπάρχει λογος να την προσβάλλεις. Νταξει και αμα δεν σε σηκωνει το κλιμα πολύ πολύ σηκώνεσαι και φευγεις χωρις πολλα. Δεν τρεχει τιποτα. Και τελειωνει εκει. Καποιοι γνωστοι μου το κουράζουν και ποιος θα έχει το τελευταιο λογο και μου ειπε αυτό ή μου ειπε εκεινο .... εντάξει τα βαριέμαι αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Aτομο που θα πει σε γυναίκα οτι δεν ειναι όμορφη, δεν ειναι φίλος, ειναι απλά αγενής. Τέτοιο πράγμα δε λες ποτέ σε κανέναν. Ουτε καν του λες "δεν εισαι του γουστου μου". Γενικά οι φίλοι δε πιάνουν τέτοιες συζητήσεις. Και αν τις πιάσουν ειναι επειδή ο ένας γουστάρει τον άλλο. Η μπορεί ο ένας να θέλει να αρέσει στον άλλο, χωρις να σημαίνει οτι θέλει επαφή. Συμφωνώ απόλυτα. Εμένα αν με ρωτήσει ποτέ γυναίκα αν είναι όμορφη δεν θα της απαντήσω και θα της πω μην με ρωτάς τέτοια πράγματα γιατί το να πει άντρας σε γυναίκα χαρακτηρισμό χαμηλότερο του "όμορφη" είναι αγένεια, μόνο από όμορφη και πάνω μπορείς να πεις. Απ' την άλλη δεν μ' αρέσουν και κάποιοι χαρακτηρισμοί του "όμορφη" σε υπερθετικό και υπερβολικό βαθμό που κάνουν οι άντρες για να ρίξουν την γυναίκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Συμφωνώ απόλυτα. Εμένα αν με ρωτήσει ποτέ γυναίκα αν είναι όμορφη δεν θα της απαντήσω και θα της πω μην με ρωτάς τέτοια πράγματα γιατί το να πει άντρας σε γυναίκα χαρακτηρισμό χαμηλότερο του "όμορφη" είναι αγένεια, μόνο από όμορφη και πάνω μπορείς να πεις. Απ' την άλλη δεν μ' αρέσουν και κάποιοι χαρακτηρισμοί του "όμορφη" σε υπερθετικό και υπερβολικό βαθμό που κάνουν οι άντρες για να ρίξουν την γυναίκα. Από πότε είναι αγένεια, να απαντήσεις με ειλικρίνεια σε μια ερώτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 τωρα θέλω να κάνω ενα πέσιμο και στη φιλη τη βρηκα και στο φβ (ακομα δεν την εχω κάνει φιλη εκει) την ειδα πολυ χαλαρη [...]μου συστηθηκε και μονη της και μ αρεσε το στυλ της το θεμα ειναι μην της ειπε η άλλη οτι μου την επεφτε και μενα και φάω ακυρο. Τη κινηση θα την κάνω βεβαια και βλέπουμε[...]Μην το κάνεις, θα γίνεις ρόμπα! Σίγουρα θα παίξει κούς κούς αν δεν έχει ήδη γίνει... (φίλη κάνε την αν έχεις και την άλλη και αν είναι να κάνεις παιχνίδι μαζί της, κάνε το μόνο στην περίπτωση που σου κάνει η ίδια μπάσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Από πότε είναι αγένεια, να απαντήσεις με ειλικρίνεια σε μια ερώτηση; Σε τέτοια περίπτωση είναι αγένεια συνήθως, μπορείς να απαντήσεις λίγο πιο ευγενικά - διπλωματικά. Αν και γενικά είναι λίγο περίεργο να σε ρωτήσει μια κοπέλα αν είναι όμορφη πιστεύω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Σε τέτοια περίπτωση είναι αγένεια συνήθως, μπορείς να απαντήσεις λίγο πιο ευγενικά - διπλωματικά. Αν και γενικά είναι λίγο περίεργο να σε ρωτήσει μια κοπέλα αν είναι όμορφη πιστεύω!Προσωπικά, αν ρωτήσω κάποιον για το οτιδήποτε είναι επειδή όντως θέλω να ακούσω τη γνώμη του και όχι για να αυτοεπιβεβαιωθώ ότι είμαι όμορφη, έξυπνη κοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Προσωπικά, αν ρωτήσω κάποιον για το οτιδήποτε είναι επειδή όντως θέλω να ακούσω τη γνώμη του και όχι για να αυτοεπιβεβαιωθώ ότι είμαι όμορφη, έξυπνη κοκ. Ναι οκ συμφωνώ γενικά, αλλά η συγκεκριμένη ερώτηση είναι κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις