Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσεις τι γνωμη εχετε γι αυτο το θεμα; Μπορει ενας αντρας να εχει φιλους γυναικες η το αντιθετο η μηπως οι σχεσεις που μπορουν φυσιολογικα να αναπτυξουν τα δυο φυλα ειναι μονο ερωτικες;

Δημοσ.

Πολύ γνωστός ψυχολόγος έχει πει ότι δεν μπορεί να υπαρξει πραγματικη φιλιά ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα,ουτε κατα διάνοια. Παντα,σε κάποια χρονική στιγμή θα παίξει κάτι πονηρό γιατί απλά έτσι είναι η φύση μας.

• Like 9
Δημοσ.

Το σωστα ονομα για το topic και αυτο που υπονοει ο ts ειναι :

Φιλια αναμεσα στα δυο φυλα οταν η γυναικα ειναι ανω του μετριου :-D Φυσικα και δεν γινεται
Δημοσ.

Μια γυναικα μπορει πιο ευκολα να εχει φιλο εναν αντρα χωρις να τον δει ερωτικα. Ενας αντρας..ποτες! Το ερωτικο θα παιξει σιγουρα στο μυαλο του εστω και μια (λεμε τωρα) στιγμη!

• Like 6
Δημοσ.

Ναι, έχω καταφέρει να έχω φίλες (καθαρά φίλες) γυναίκες κατά διαστήματα... αυτό που ίσχυε σε κάθε περίπτωση ήταν ένα πράγμα: δε μου άρεσαν. :)

Με μια κοπέλα είμαστε (καλοί) φίλοι απ' το 2007. Με μία άλλη από το 2013. Ισχύει το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις... δε τις θεωρώ ωραίες...

:P

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου το έχω διαβάσει ή γράψει , δεν θυμάμαι:

Ένας άντρας και μια γυναίκα μπορούν να είναι φίλοι και να πηγαίνουν καβάλα σε ένα μονοκερο στο χωριό του αϊ Βασίλη.

Αποτελεί εξαίρεση αν η άλλη είναι μπάζο οπότε απλά την αφήνεις να πάρει μια γεύση και μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου το έχω διαβάσει ή γράψει , δεν θυμάμαι:

Ένας άντρας και μια γυναίκα μπορούν να είναι φίλοι και να πηγαίνουν καβάλα σε ένα μονοκερο στο χωριό του αϊ Βασίλη.

Αποτελεί εξαίρεση αν η άλλη είναι μπάζο οπότε απλά την αφήνεις να πάρει μια γεύση και μόνο.

Εγω ειχα διαβάσει για τον Ρούντολφ οχι για μονοκερο. Εισαι σίγουρος για τον μονοκερο;

Δημοσ.

Νομιζω μονο μεταξυ δυο ομοφυλοφιλων (αντρα και γυναικας).. οποτε να ειναι αδυνατον να υπαρξει αμοιβαια ελξη.. η να ειναι και οι 2 πολυ χαλια.. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...