Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακρια απο samsung μικρης σειρας σε 4κ...

Επειδη ειμαι παθων μιλαω.

Η σονυ τπυ νηματος ειναι η καλυτερη επιλογη σε fhd (την εχω 1χρονο)

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή θεωρείς καλύτερα σε FHD από 4k; Μόνο σε gaming υστερούν λόγο lag αλλά σε ταινία 4k είναι σουπερ! Εκτός κ αν είναι ελαττωματικες..

Δημοσ.

ips panel 

Αυτό που γράφεις δεν ισχύει,εμμέσως το παραδέχεσαι και ο ίδιος στην υπογραφή σου άλλωστε :ph34r:

Σαν αρνητικο η θετικο το γραφεις και γιατι?

VA panel έχει η tv αν ενδιαφέρεσαι,όχι ips.Κατά τα λοιπά ισχύει ότι γράφει ο matrixxx από κάτω φυσικά,αλλά από την ανάποδη πλέον.Θετικό για σινεφίλ,μειονεκτικό για μεγάλο κοινό.

Ενημερωνει βασικα.

Για αλλους (σινεφιλ) ειναι αρνητικο για αλλους (μεγαλη οικογενεια χωρις απαιτησεις σινε) θετικο.

• Like 1
Δημοσ.

Καποια μεγεθη του ιδιου μοντελου μπορει να εχουν διαφορετικα panels, πχ η 50αρα ips και η 55αρα VA. Va για ταινιες λογω καλυτερης αντιθεσης και μαυρου, ips για μεγαλη οικογενεια και σαλονι οπου ο καθενας βλεπει απο διαφορετικη γωνια λογω πολυ μικρης αλλοιωσης της εικονας υπο γωνια.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα ήταν προτιμότερο να αγοράσει κάποιος μια τέτοια για παράδειγμα....?

https://www.skroutz.gr/s/9003693/Samsung-UE55KU6000.html

Εγώ, προσωπικά, δεν θα έδινα τόσα λίγα χρήματα για 50-55" 4Κ τηλεόραση εν έτει 2016, γιατί με ενδιαφέρουν και άλλα specs πέραν της ανάλυσης. Αν ανέβαζα το budget τουλάχιστον στο διπλάσιο, τότε μπορεί να έπαιρνα μια σχετικά καλή 4Κ τηλεόραση.

Σε 55αρα κάτω από 1000 καθαρά για gaming τι θα προτείνατε αυτή τη στιγμή...?

Με τα δικά μου δεδομένα, η 807C του παρόντος νήματος είναι ότι καλύτερο υπάρχει για gaming την παρούσα χρονική στιγμή σε FHD, σε αυτές τις ίντσες. Αν θες σοβαρό gaming σε 4Κ TV, τότε θα πρέπει να βρεις μία 4Κ με χαμηλό lag και με σοβαρό HDR (local dimming και τα λοιπά), άρα μιλάμε για ένα διχίλιαρο στο νερό (στις 55" πάντα). Βέβαια, όταν κάποιος ενδιαφέρεται για 4Κ pc gaming, τότε σημαίνει ότι έχει και το ανάλογο pc, οπότε δεν βρίσκω λόγο γιατί να κοιτάζει φθηνές 4Κ τηλεοράσεις.

Δηλαδή θεωρείς καλύτερα σε FHD από 4k; Μόνο σε gaming υστερούν λόγο lag αλλά σε ταινία 4k είναι σουπερ! Εκτός κ αν είναι ελαττωματικες..

Το «4Κ» από μόνο του, σκέτο δεν λέει τίποτα. Ειδικά στη θέαση ταινιών σε ενδιαφέρουν ένα κάρο πράγματα ακόμα (γωνία θέασης, contrast, black uniformity, το πόσο μαύρο είναι το μαύρο κλπ). Από εκεί και πέρα, είναι πολύ ενδιαφέρον ότι αν έχω 10 γνωστούς με 4Κ TV's, είναι ζήτημα αν υπάρχει πάνω από ένας που να κατεβάζει 4Κ content.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Καποια μεγεθη του ιδιου μοντελου μπορει να εχουν διαφορετικα panels, πχ η 50αρα ips και η 55αρα VA. Va για ταινιες λογω καλυτερης αντιθεσης και μαυρου, ips για μεγαλη οικογενεια και σαλονι οπου ο καθενας βλεπει απο διαφορετικη γωνια λογω πολυ μικρης αλλοιωσης της εικονας υπο γωνια.

Αυτο που λες ισχυει σε παρα πολλες, και samsung κλπ. Μην μπερδευουμε ομως με τα "πχ". Η του θεματος που ειναι η 55αρα ΕΙΝΑΙ VA και μονο αυτο πρεπει βασικα να πουμε μεσα στο θεμα, ειναι αρκετο.

• Moderators
Δημοσ.

Tο θεμα ηταν παλιο, καλως ή κακως ο συμφορουμιτης εβαλε νεα προσφορα στο ποστ #7, επειδη ηταν ιδια η τιμη με του τιτλου.

Στο #7 θα βρεις την τρεχουσα προσφορα, οχι σε ΜΜ και σονυ σεντερ.

Δημοσ.

ips panel 

Σορυ απο μενα για το λαθος ποστ πανω στη βιασυνη μου νομιζα ηταν η προσφορα της http://www.insomnia.gr/topic/623891-android-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-4k-hdrsony-kd49xd7005-599%E2%82%AC-kotsovolos/

Πολλες προσφορες κανει ο κοτσο αυτες τις μερες και με μπερδεψε

Και σε αλλον ενα χρονο θα σκεφτεσε αλλαγη (και ας μη το παραδεχεσαι)  γιατι θα εχει και η κουτση μαρια 4κ και εσυ ακομα θα εισαι με full hd.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και σε αλλον ενα χρονο θα σκεφτεσε αλλαγη (και ας μη το παραδεχεσαι)  γιατι θα εχει και η κουτση μαρια 4κ και εσυ ακομα θα εισαι με full hd.

Τώρα αυτή είναι σοβαρή τοποθέτηση ανθρώπου 30 χρονών; Να πάρουμε 4Κ τηλεόραση για να μην ζηλεύουμε που θα έχει ο γείτονας 4Κ; Ασχέτως που η 4Κ του θα είναι για τα σκουπίδια;

Εγώ πάντως δεν ζηλεύω τον οποιονδήποτε έχει τηλεόραση με 30+ ms input lag, ανεξαρτήτου ανάλυσης.

Δημοσ.

Τώρα αυτή είναι σοβαρή τοποθέτηση ανθρώπου 30 χρονών; Να πάρουμε 4Κ τηλεόραση για να μην ζηλεύουμε που θα έχει ο γείτονας 4Κ; Ασχέτως που η 4Κ του θα είναι για τα σκουπίδια;

Εγώ πάντως δεν ζηλεύω τον οποιονδήποτε έχει τηλεόραση με 30+ ms input lag, ανεξαρτήτου ανάλυσης.

Δεν ειναι θεμα ζηλειας.Ειμαι παθων,οταν στην αντιστοιχη θεση της 4k ηταν η full hd και εγω λεω "ενταξει μωρε θα παρω 720p".

Kαι μετα που εβλεπα τις διαφορες ξενερωνα,μετα που εβλεπα οτι καποιος βλεπει καλυτερο hd απο μενα και ας ηταν με πιο φθηνη τηλεοραση ξενερωνα.

Ποσο μαλλον τωρα που και οι κονσολες παιζουν 4κ στις νεες εκδοσεις.Τοτε επαιζαν 720p με το ζορι.

Οποτε εσυ πια θα επαιρνες την 4k ku6000 στα 600 ευρω η την πιο πανω full hd της προσφορας που ειναι

150 ευρω σχεδον πιο ακριβη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...