sofiafg Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Γεια σας. Χρησιμοποιω το Virtualdub για να κοψω το ενα βιντεο μου ομως αφου το κανω ο ηχος αποσυντονιζεται και η αναλυση μου βγαινει ή πολυ καλη αλλα σε πολλα mb ή πολύ κακη. Μπορει καποιος να με βοηθησει?
soteras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Λογικά το προγραμμα διαχωριζει τον ηχο με την εικονα με αποτελεσμα να δημιουργειται αυτο το οποιο λες θα πρεπει οσα λεπτα κοβεις απο την εικονα να κοψεις και το αντοιστοιχο κομματι απο τον ηχο κατω και μετα να δεις οτι ειναι σωστα.Όσο για την ποιοτητα αυτο οφειλετε καθαρα σε τι τυπο και για ποια συσκευη αναπαραγωγης του λες να κανει αποθηκευση το κομματι
sofiafg Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μπορεις να μου τι πρεπει να κανω για να μην ειναι αποσυντονισμενος ο ηχος ή να μου δειξεις καποιο tutorial αν υπαρχει?
soteras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που αναφέρεις δεν το ξέρω.Συνήθως στα προγράμματα περικοπής όταν φορτώνει κάτι που θές έχει από κάτω κάποιες μπάρες που λέει εικόνες/ήχο και ότι άλλο από εκεί κόβεις μόνο την εικόνα ή και το κομμάτι ήχου.Επίσης έχεις δοκιμάσει και με άλλο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα