axidousgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Λοιπον Το apple tv + εχει πολυ ωραιες σειρες που αξιζουν Τωρα σχετικα με τις ταινιες Αν εχει κανεις NAS server παιζει με το Infuse μια χαρα τσ παντα και χωρις υπολογιστη Αν και με ενα απλο δικτυακο δισκο πιστευω θα παιζει μια χαρα Εγω που εχω το apple 4 4k και στριμαρω ταινιες μεσω του NAS απο το Infuse τα παιζει ολα τα format Αυτα 1
marmagia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Και στο vlc περνιούνται ταινίες από τον υπολογιστή που αποθηκεύονται στο Apple TV. Μάλιστα διαβάζει κανονικά εξωτερικούς υπότιτλους χωρίς θέματα,
axidousgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, marmagia είπε Και στο vlc περνιούνται ταινίες από τον υπολογιστή που αποθηκεύονται στο Apple TV. Μάλιστα διαβάζει κανονικά εξωτερικούς υπότιτλους χωρίς θέματα, Μου φαινεται πιο δυσκολο στην χρηση παντως !!
marmagia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Είναι θέμα συνήθειας, εγώ πχ το προτιμώ αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
jim_klk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Αναλόγως τις ανάγκες σου. Αν θες να βλέπεις ταινίες από συνδρομητικες υπηρεσίες εγώ θα το αγόραζα. Αν όμως κατεβάζεις torrents πιστεύω πως δεν αξίζει τόσο, κρατά το WD TV μια χαρά είναι.
iYannis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Φυσικά αν στο Infuse και το Apple TV+ προσθέσεις το Receiver για internetικό ράδιο τι iPlayTV για ipTV και "παίξεις" και λίγο με τα DNS και αν έχεις έναν αμερικάνικο λογαριασμό App Store για Hulu, HBO, Disney+ Δ Ε Ν χρειάζεσαι τίποτες άλλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα