Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στήνεις το Plex στον υπολογιστή σου και υπάρχει script το plex connect που διαχειρίζεσαι το περιεχόμενο στο Apple TV. Με αυτό τον τροπο δε χρειάζεται να μετατρέπεις φορματ, oι υπότιτλοι δουλεύουν μια χαρά και ελέγχεις το μενού του plex και την ταινία που βλέπεις απο το control του ATV. Δοκιμασμένο σε ATV3.

Επίσης απο Mac/iPad/iPhone εχεις πάντα τη δυνατότητα να κανεις AirPlay, αλλα προσωπικά για ταινίες δε το βρίσκω βολικό σε σχέση με το Plex. Ειδικά δε αν πας μέσω iTunes θα πρέπει να τις μετατρέπεις σε MP4 και να κανεις embed subtitles...ταλαιπωρία.

Τέλος μπορεις να αγοράσεις ενα raspberry Pi 3 40-50 ευρώ με το κουτί του και να στήσεις OSMC/Kodi και τα repositories που θες για να βλέπεις movies/series/live tv ή αντίστοιχα κάποιο android box και να βάλεις εκεί το Kodi

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στήνεις το Plex στον υπολογιστή σου και υπάρχει script το plex connect που διαχειρίζεσαι το περιεχόμενο στο Apple TV. Με αυτό τον τροπο δε χρειάζεται να μετατρέπεις φορματ, oι υπότιτλοι δουλεύουν μια χαρά και ελέγχεις το μενού του plex και την ταινία που βλέπεις απο το control του ATV. Δοκιμασμένο σε ATV3.

Δεν χρειαζεται το apple tv για plex αν εχεις samsung ή lg  smart tv των τελευταιων ετων.

Το appletv κανει περιπλοκη("script για plex connect") μια απλη διαδικασια.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά έκανα του κεφαλιού μου και αγόρασα... αυτό:

post-190405-0-50247600-1475311195_thumb.jpg

:D

Αν και το πήρα για να... "παίξω" πιο πολύ, μάλλον θα καταλήξει να γίνει αυτό ο αντικαταστάτης του WD TV. Εννοείται πως λειτουργεί και με Plex (RasPlex) ή άλλα παρόμοια, ενώ με ένα τηλεχειριστήριο και ένα όμορφο κουτί θα μπορεί να μπει και κάτω από την τηλεόραση.

Διαβάζω από 'δω κι από 'κει ότι το προηγούμενο μοντέλο (RPi2) παίζει άνετα 720p, ενώ πιθανώς να κάνει σπασίματα στα 1080p, αναλόγως των codecs που χρησιμοποιούνται. Οπότε φαντάζομαι το (αρκετά δυνατότερο) RPi3 που πήρα, να μην έχει θέμα. Δε βρήκα κάποιο review για χρήση ως media center όμως - - αν και δεν έψαξα και πάρα πολύ.

Το Apple TV ίσως το ξανασκεφτώ στο μέλλον, εάν ξανασκεφτεί και η Apple τις τιμές της για movie rentals.

Δημοσ.

Διάβασα όλα τα σχόλια και ως χρήστης της τελευταίας γενιάς του AppleTV από τότε που κυκλοφόρησε έχω να πω ότι είμαι 100% ικανοποιημένος. Το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με NAS της Synology και φυσικά με την καλύτερη εφαρμογή το Infuse! H ταινία κατεβαίνει είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή κατευθείαν στο ΝΑS ή αν προκειται για σειρά ο NAS κατεβάζει αυτόματα το νέο επεισόδιο μόλις βγει στην Αμερική. Το μόνο που έχω να κάνω μετά είναι να ανοίξω το infuse, να επιλέξω τη σειρά που ήδη έχει ανιχνεύσει το πρόγραμμα κατεβάζοντας poster, περιληψη κτλ και με το που αρχιζει να παιζει η ταινία ή το επεισοδιο διαλεγω τους υποτιτλους μέσω της ίδιας εφαρμογής. Eχω καταργήσει το στικάκι για να βλέπω ταινία στην τηλεοραση. Μάλιστα έχω κατεβάσει και το infuse και στο ipad και βλέπω έτσι τις ταινίες και στο tablet. Η καλύτερη εφαρμογή. Και σίγουρα απαιτεί ελάχιστες ρυθμίσεις σε σχεση με μία λύση rasberry pi και kodi. Βέβαια έχει μεγαλύτερο κόστος. Το infuse έδωσε νόημα στο appletv μου και ουσιαστικά υλοποίησα αυτό που ήθελα εξαρχής.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας.

Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.
Σκεφτομαι να παρω κι εγω το Apple TV 3 η 4.Θα μπορω να δω ταινιες απο το itunes στο Apple TV χωρις να εχω ανοιχτο/συνδεμενο τον υπολογιστη;Πχ για να δω ταινιες απο την συλλογη μου θα πρεπει οπωσδηποτε να εχω ανοιχτο και τον υπολογιστη για να βλεπει τον σκληρο δισκο;Δηλαδη αν μετατρεψω τις ταινιες μου σε μορφη mp4,δεν μπορω να τις βαλω στο itunes στη βιβλιοθηκη και να τις βλεπω απευθειας στη τηλεοραση μου με το Apple TV χωρις να εχω ανοιχτο και τον υπολογιστη μου;Γινεται αυτο;

Αυτο με ενδιαφερει να μπορει να κανει πιο πολυ!

Δημοσ.

Ξεχνα το apple tv, δεν χρειάζεται να ξοδευτεις και να μπεις στην διαδικασια μετατριοων σε mp4 και να χρησιμοποιεις το δυσχρηστο itunes.

Παρε κατι που να κανει τη ζωη σου πιο ευκολη κ οχι να χάνεις χρονο σε μετατροπές.

Μπορει ηδη η τηλεόραση σου να μπορει να παιξει ταινιες που εχεις στον υπολογιστή ή μπορεί με συσκευή των 50€ να κανεις την δουλειά σου χωρις μετατροπες.

Δημοσ.

Μπορει ηδη η τηλεόραση σου να μπορει να παιξει ταινιες που εχεις στον υπολογιστή ή μπορεί με συσκευή των 50€ να κανεις την δουλειά σου χωρις μετατροπες.

Όπως φίλε μου;Έχεις κάτι καλό να προτείνεις σε αυτά τα χρήματα που να είναι και αξιόπιστο όμως;

Δημοσ.

Στην Ελλάδα τέτοια συσκευή δεν αξίζει αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο περιεχόμενο, εγώ που το έχω στην κατοχή μου στο εξωτερικό παλεύεται γιατί υπάρχουν εφαρμογές με τις οποίες βλέπω τηλεόραση κανονικά κανάλια, Netflix, ντοκιμαντέρ, έκανα και ένα Sideload το Kodi και είναι κομπλε. Στην Ελλάδα μιας και δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες εφαρμογες. Ένα Android TV Box θα είναι πολύ φτηνότερη λύση και θα προσφέρει τις ανάλογες εφαρμογές, βάζεις και ένα Plex ή Kodi και είναι έτοιμο για χρήση. Κάτι σαν το MiBox στα 60€ θα είναι πολύ καλή λύση.

@haHa, δεν χρειίαζεσαι iTunes και μετατροπή σε MP4 για να παρακολουθήσεις στο Apple TV 4 κατεβασμένες ταινίες, βάζεις infuse ή plex ή vlc και παρακολουθείς τις ταινίες δίχως κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλάδα τέτοια συσκευή δεν αξίζει αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο περιεχόμενο, εγώ που το έχω στην κατοχή μου στο εξωτερικό παλεύεται γιατί υπάρχουν εφαρμογές με τις οποίες βλέπω τηλεόραση κανονικά κανάλια, Netflix, ντοκιμαντέρ, έκανα και ένα Sideload το Kodi και είναι κομπλε. Στην Ελλάδα μιας και δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες εφαρμογες. Ένα Android TV Box θα είναι πολύ φτηνότερη λύση και θα προσφέρει τις ανάλογες εφαρμογές, βάζεις και ένα Plex ή Kodi και είναι έτοιμο για χρήση.

@haHa, δεν χρειίαζεσαι iTunes και μετατροπή σε MP4 για να παρακολουθήσεις στο Apple TV 4 κατεβασμένες ταινίες, βάζεις infuse ή plex ή vlc και παρακολουθείς τις ταινίες δίχως κανένα πρόβλημα.

To γνωριζω, αλλα και παλι δεν ειναι ιδανικο το plex οπως σε αλλες συσκευες:

Δεν χρειαζεται το apple tv για plex αν εχεις samsung ή lg  smart tv των τελευταιων ετων.

Το appletv κανει περιπλοκη("script για plex connect") μια απλη διαδικασια.

Δημοσ.

Ωπα,φιλε μου;Ειναι καλυτερη λυση αυτη;Θα παιζει ολα τα αρχεια βιντεο,ηχου αποβληματιστα και χωρις κολληματα;

Δημοσ.

Ωπα,φιλε μου;Ειναι καλυτερη λυση αυτη;Θα παιζει ολα τα αρχεια βιντεο,ηχου αποβληματιστα και χωρις κολληματα;

Δεν αξίζει να δώσεις 175€ ή έστω 130€ (Refubrished) μόνο και μόνο για το Plex. Κοίτα κάτι σε Android.

Δημοσ.

Δεν αξίζει να δώσεις 175€ ή έστω 130€ (Refubrished) μόνο και μόνο για το Plex. Κοίτα κάτι σε Android.

Μ'αρεσει βρε παιδια που ολοι προτεινουν android tv αλλα κανενας (που εχω ρωτησει) δεν εχει να προτεινει καποιο αξιοπιστο! :-D

Edit: Γιατι στο apple tv 3 δεν μπαινει το infuse η plex?

Δημοσ.

Μ'αρεσει βρε παιδια που ολοι προτεινουν android tv αλλα κανενας (που εχω ρωτησει) δεν εχει να προτεινει καποιο αξιοπιστο! :-D

Αξιόπιστο που έχω είναι το Amazon Fire TV Box στα 100€ Το θέμα είναι ότι δεν διατίθεται στην Ελλάδα Guess Why? Services and Apps. Μόνο κάτι σε MiBox μπορώ να σκεφτώ.

Δημοσ.

Το plex ειναι πολυ καλυτερη λυση και παιζει ολα τα αρχεια βιντεο χωρις να μπλεκεις με μετατροπες , το δυστροπο/δυσκολο iTunes κλπ.

Επίσης απο Mac/iPad/iPhone εχεις πάντα τη δυνατότητα να κανεις AirPlay, αλλα προσωπικά για ταινίες δε το βρίσκω βολικό σε σχέση με το Plex. Ειδικά δε αν πας μέσω iTunes θα πρέπει να τις μετατρέπεις σε MP4 και να κανεις embed subtitles...ταλαιπωρία.

Aν θελεις κατι αξιοπιστο και θελεις και 4k, κοιτα πχ σε amazon fire tv 4k:

https://www.amazon.co.uk/Amazon-Fire-TV-4K-Ultra/dp/B00UH2O6T2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1475650151&sr=8-1&keywords=fire+tv

Αν δεν χρειαζεσαι 4k δες το απλο amazon firetv:

https://www.amazon.co.uk/Amazon-W87CUN-Fire-TV-Stick/dp/B00KAKUN3E/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1475650151&sr=8-2&keywords=fire+tv

(πρεπει να ψαξεις να τα βρεις πχ μεσω ebay, γιατι δεν τα στελνει το amazon στην Ελλαδα)

Κοιτα και αυτο:

https://www.amazon.co.uk/Roku-3-HD-Streaming-Player/dp/B00E37LZVY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1475651159&sr=8-2&keywords=roku

Aν θελεις κατι πιο versatile, κοιτα σε κατι τετοιο:

https://www.amazon.co.uk/Android-Amlogic-Cortex-Loaded-Player/dp/B01GPFEU8Q/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1475650151&sr=8-3&keywords=fire+tv

Ολα μπορουν να τρεξουν plex client που ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να δεις ταινιες του υπολογιστη σου στην tv σου.

Τελος, τι τηλεοραση εχεις; Εχει μηπως προσβαση στο ιντερνετ; (με καλωδιο ή ασυρματα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...