goodlife Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Θα ήθελα τη βοήθεια σας, έχω ένα desktop με 4 εσωτερικούς σκληρούς δίσκους που δε θα ήθελα να αχρηστευσωμκαθως και να έχω πρόσβαση στα αρχεία τους. Ο υπολογιστής πλέον πνέει τα λοισθια. Θα ήθελα να στήσω ένα σέρβερ ικανό για plex media server ο οποίος θα χώρα και τους υπάρχοντες δίσκους. Επιθυμητό κόστος μέχρι 300 ευρώ. Κάθε βοήθεια και συμβουλή επιθυμητή και καλοδεχούμενη, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
slk200gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Θα ήθελα τη βοήθεια σας, έχω ένα desktop με 4 εσωτερικούς σκληρούς δίσκους που δε θα ήθελα να αχρηστευσωμκαθως και να έχω πρόσβαση στα αρχεία τους. Ο υπολογιστής πλέον πνέει τα λοισθια. Θα ήθελα να στήσω ένα σέρβερ ικανό για plex media server ο οποίος θα χώρα και τους υπάρχοντες δίσκους. Επιθυμητό κόστος μέχρι 300 ευρώ. Κάθε βοήθεια και συμβουλή επιθυμητή και καλοδεχούμενη, ευχαριστώ εκ των προτέρων.Ρίξε μια ματια στα synology νομιζω οτι θα σου αρέσουν4αρι κοντα στα χρηματα που διαθέτεις https://www.skroutz.gr/s/8260251/Synology-DiskStation-DS416j.html
goodlife Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, σκεφτόμουν όμως μηπως αγοράσω σέρβερ κανονικό σε στυλ proliant ή κάτι τέτοιο. Αν δεν, τότε όπως το είδα η πρότασή σου είναι εξαιρετική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα