Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα!! Λοιπον εχω ενα hp g62-a05sg. Το μηχανημα ειναι παλιο σχετικα αλλα πολυ καλο... εχει ι3 επεξεργαστη και ενω αλλαξα παστα οι θερμοκρασιες ειναι παλι πανω οποτε σκεφτηκα να τον αλλαξω. Μηπως γνοριζει καποιος γι αυτο το μοντελο αν μπορω να κανω αλλαγη με καποιον i5 ή i7 ακομα και ι3 αλλα καλυτερο απο αυτον που εχει; νομιζω εχει ι3 330m τωρα. ακομα θελω να ρωτησω για την ραμ γιατι εχω μπερδευτει... εχει 4γιγα. Αφου εχω λογισμικο 64μπιτ μπορω να την ανεβασω στα 8 ή στα λαπτοπ εχει περιορισμο; ευχαριστω προκαταβοληκα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το ανοίγεις για αρχή να δεις ότι ο επεξεργαστής είναι αφαιρούμενος και όχι κολλημένος επάνω στην πλακέτα [ένα μοντέλο ήταν έτσι].

Αν είναι αφαιρούμενος μπορείς να βάλεις i5-560, ι5-580 δεν θα πρότεινα i7 καθώς είναι περισσότερα watt και δεν έχει σχετική πρόβλεψη από θέμα ψύξης το συγκεκριμένο μοντέλο.

Μνήμη πας άνετα στα 8 με δύο τεσσάρες.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το ανοίγεις για αρχή να δεις ότι ο επεξεργαστής είναι αφαιρούμενος και όχι κολλημένος επάνω στην πλακέτα [ένα μοντέλο ήταν έτσι].

Αν είναι αφαιρούμενος μπορείς να βάλεις i5-560, ι5-580 δεν θα πρότεινα i7 καθώς είναι περισσότερα watt και δεν έχει σχετική πρόβλεψη από θέμα ψύξης το συγκεκριμένο μοντέλο.

Μνήμη πας άνετα στα 8 με δύο τεσσάρες.

Ευχαριστω για την απαντηση... αλλαζει το εχω δει... για την ραμ ρωτησα γιατι μου ειπαν οτι δεν μπορεις να ανεβασεις σε ολλα τα λαπτοπ.
Δημοσ.

1.5vμνήμες δέχεσαι και όχι 1.35 low voltage.

Κατά τα άλλα για επεξεργαστή ισχύει ό,τι ειπώθηκε παραπάνω.

Δεχετε 8 γιγα αυτο το λαπτοπ; τι ταχυτητα;
Δημοσ.

Συμφωνα με το εγχειριδιο συντηρησης και σερβις  περνει εργοστασιακες μνημες 1066 ταχυτητας.
Το εαν πιανει σωστα τα 8 γιγα παιζει ρολο το επεξεργαστη που εχει η μητρικη πλακετα.

Εαν δεν βγαινει ο επεξεργαστης τοτε ειναι λογικη πλακετα, τοτε θελει αναζητηση στη ιστοσελιδα της intel να δεις ποση μνημη περναει μεσα απο τον επεξεργαστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...