escalator3 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Παιδιά καλησπέρα έχω το router που αναφέρω και πρόσφατα δεν συνδέεται στο xbox live....εκανα reset στο router αλλά τίποτα...διέγραψα το xboxlive προφιλ μου και τωρα παω να το κατεβάσω αλλά τιποτα...δεν συνδέεται στο ιντερνετ και στο xbox live...προσφατα ξαναάλλαξα το ονομα δικτυου απο hol alu lan σε custom name με δικο μου κλειδι αλλα και πάλι τα ίδια....μπορεί κάποιος να με βοηθήσει....να μου πει πως να ρυθμίσω την σύνδεση?είτε απο το ip του router ειτε από τα settings του xbox360?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Manual ρυθμίσεις στην κονσόλα , δηλαδή IP , Subnet , DNS κτλπ και προωθείς τα συγκεκριμένα ports στην IP που θα δώσεις στο XBOX 360. Με καλώδιο είναι η σύνδεση με το modem; Θύρα 88 (UDP) Θύρα 3074 (UDP και TCP) Θύρα 53 (UDP και TCP) Θύρα 80 (TCP)
Bourdoulas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Τηλέφωνο στην HOL για να σου αντικαταστήσουν το μόντεμ. Υπήρχε πρόβλημα και με το PS κάποια στιγμή και άλλαζαν το μόντεμ.
escalator3 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Manual ρυθμίσεις στην κονσόλα , δηλαδή IP , Subnet , DNS κτλπ και προωθείς τα συγκεκριμένα ports στην IP που θα δώσεις στο XBOX 360. Με καλώδιο είναι η σύνδεση με το modem; Θύρα 88 (UDP) Θύρα 3074 (UDP και TCP) Θύρα 53 (UDP και TCP) Θύρα 80 (TCP) Με καλώδιο είναι η σύνδεση στο router...μπορείς να γίνεις όμως λίγο πιο συγκεκριμένο στο τι πρέπει να κάνω?
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μεταφέρεται στο section Δίκτυο και Ασφάλεια όπου ήταν και το προηγούμενο thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα