Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αυτο  http://www.e-gate.gr/msi-mini-pc-cubi-016eu.html  το  Pc και εχω το εξης προβλημα.Οι φωτο φαινονται θολες λες και δεν μπορει να δωσει την κανονικη αναλυση (13MP) η καρτα γραφικων.Το ιδιο χαλια φαινονται και στο WD media player που εχω.Στο BR player BD 390 που εχω αναπαραγονται αψογα με ολη τους την αναλυση.Ειναι δυνατον τα γραφικα του PC να ειναι ποιο χαλια απο το BR player?

Επεξ/σία από nikos papas.
Δημοσ.

Αν και το link που δίνεις δεν δείχνει τίποτα, δεν γίνεται να μην μπορεί να απεικονίσει ένα pc μια φωτογραφία όσα megapixel και να είναι.

Να αργεί να την "φορτώσει" μπορεί να γίνει (αν είναι σε κάποιο παλιό δίσκο ή σε αργό φλασάκι).

Όσο για την κανονική ανάλυση που αναφέρεις επειδή τα 13MP είναι αρκετά περισσότερα από την ανάλυση της οθόνης σου, θα βλέπεις μια σμίκρυνση (για να φαίνεται ολόκληρη η φωτογραφία). Αν την δεις σε κανονικό μέγεθος θα βλέπεις ένα μέρος της με συρόμενες μπάρες κάτω και δεξιά.

Δημοσ.

Αν και το link που δίνεις δεν δείχνει τίποτα, δεν γίνεται να μην μπορεί να απεικονίσει ένα pc μια φωτογραφία όσα megapixel και να είναι.

Να αργεί να την "φορτώσει" μπορεί να γίνει (αν είναι σε κάποιο παλιό δίσκο ή σε αργό φλασάκι).

Όσο για την κανονική ανάλυση που αναφέρεις επειδή τα 13MP είναι αρκετά περισσότερα από την ανάλυση της οθόνης σου, θα βλέπεις μια σμίκρυνση (για να φαίνεται ολόκληρη η φωτογραφία). Αν την δεις σε κανονικό μέγεθος θα βλέπεις ένα μέρος της με συρόμενες μπάρες κάτω και δεξιά.

Τωρα δειχνει το link. Ασχετα απο  αυτο οπως ειπες  το pc δεν θα επερεπε να εχει τετοιο προβλημα.Εδω ειναι το παραξενο η εναλλαγη μεταξυ των εικονων στο πισι γινεται σε χρονο μηδεν κανενα προβλημα πλην αυτο της αναλυσης.Ενω στις αλλες συσκευες οσο μεγαλωνει η αναλυση αργουν περισσοτερο να "φορτωσουν" τις εικονες.Λογικο.Πριν απο λιγο παρατηρησα οτι το WD δειχνει σωστα μονο αυτη την αναλυση 3840χ2160.Εχω 5-6 εικονες στις σειρα με μικροτερες η μεγαλυτερες αναλυσεις  και ολες τις δειχνει θολα εκτος απο αυτες που εχουν 3840χ2160.Η οθονη του πισι ειναι LG 23",αλλα εκει που φαινονται καθαρα οι διαφορες ειναι στη 37" SAMSUNG.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...