Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορώ να πάρω ταινίες από το pc μου ''χωρίς υποτίτλους'' και να τις δω στο pad;

έχω ''μουφάκι usb θηλυκό σε θηλυκό'' ώστε να συνδέσω άλλο usb με ταινίες και δεν το αναγνωρίζει ή δεν κάνω κάτι καλά.

αν δεν δουλεύει το usb πως βάζω τις ταινίες στο σκληρό του pad; με αντιγραφή δεν με αφήνει να επικολλήσω.  

υπάρχει λύση;

Δημοσ.

πως μπορώ να πάρω ταινίες από το pc μου ''χωρίς υποτίτλους'' και να τις δω στο pad;

έχω ''μουφάκι usb θηλυκό σε θηλυκό'' ώστε να συνδέσω άλλο usb με ταινίες και δεν το αναγνωρίζει ή δεν κάνω κάτι καλά.

αν δεν δουλεύει το usb πως βάζω τις ταινίες στο σκληρό του pad; με αντιγραφή δεν με αφήνει να επικολλήσω.  

υπάρχει λύση;

Κατεβάζεις το VLC ή καλυτερα το Ιnfuse. Συνδέεις το ipad με το pc με το καλώδιο USB to Lightning (αυτό που φορτίζεις το ipad) και μέσω itunes ακολουθείς τα παρακάτω βήματα http://smallbusiness.chron.com/add-videos-vlc-ipad-38948.html

Δημοσ.

Κατεβάζεις infuse και δεν χρειάζεται καν καλώδιο για να μεταφέρεις ταινία. Γίνεται μέσω Wifi. Όταν δεις μέσα στο μενού του infuse θα καταλάβεις τι παίζει, είναι απλό γενικά. Και βρίσκει και υπότιτλους αν γουστάρεις, αλλιώς τους πετάς και αυτούς μέσα μαζί με την ταινία.

Προσοχή η free έκδοση του infuse δεν παίζει τα αρχεία με AC3 νομίζω ήχο ή Dolby και κάτι τέτοια. Η πληρωμένη έκδοση τα παίζει όλα (10€).

Δημοσ.

το iTunes το ανοίγω στο pad ή στο pc;

στο pad έχω το iTunes U και στο pc το iTunes Podcast & Audio Preview στο chrome

βοηθηστεμε λιγο παραπανω γιατι δεν το ξερω καθόλου

Δημοσ.

το iTunes το ανοίγω στο pad ή στο pc;

στο pad έχω το iTunes U και στο pc το iTunes Podcast & Audio Preview στο chrome

βοηθηστεμε λιγο παραπανω γιατι δεν το ξερω καθόλου

Δεν χρειάζεσαι iTunes, παράτα το.

Στο App Store του iPad, βρες και κατέβασε το infuse.

Στη συνέχεια ανοίγεις το infuse στο iPad, πανω δεξια στις 3 τελιτσες πατας [Προσθήκη αρχείων], στην συνέχεια αριστερά μένεις στο [μέσω browser] και το αφήνεις ανοιχτό εκεί.

Πας στον υπολογιστή και γράφεις στον Browser (chrome ας πουμε) την IP που σου λεει στο ipad στην καρτελα που το αφησες ανοιχτο.

Μετα στον υπολογιστη σε βγαζει σε ενα μενου οπου απλα πετας μεσα την ταινια που θες και μεταφερεται μεσω wifi.

Εννοειται υπολογιστης και ταμπλετ πρεπει να ειναι στο ιδιο δικτυο.

Αυτος ειναι ενας τροπος που εγω μεταφερω ας πουμε τις ταινιες μου.

Γινεται και αλλιως φυσικα αλλα πιστευω ειναι ο ευκολοτερος ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχώς μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης DNS του διακομιστή ...........

• Αναζητήστε στο Google για .............
Δημοσ.

δυστυχώς μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης DNS του διακομιστή ...........

• Αναζητήστε στο Google για .............

Αυτό μου το βγάζει μόνο εφόσον κλείσω το infuse ή όταν πατήσω αρχικά στο infuse προσθήκη αρχείων και μετά κλείσω την καρτέλα που λέει την IP. Πρέπει να είναι ανοιχτή μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Αν δεν τα καταφέρεις έτσι, στην προσθήκη αρχείων πάλι στα αριστερά έχει έναν σωρό άλλους τρόπους. Ρίξε μια ματιά και στους άλλους.

• Like 1
Δημοσ.

Καλώδιο και iTunes μπακαλιστικο μεν αποκλειστικά εύκολο δε.

Βρίσκεις έναν απλό player και όλα λειτουργούν

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει λύση;

κατεβασε το AVIPlayerHD στο ipad, και μπορείς να τις μεταφέρεις μέσω wifi εκεί να τις δεις και να τις σβήσεις. Ή να τις στρημάρεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...