dimips Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Επίσης προσοχή στη καραμέλα "έχασα απόδειξη και το κουτί σε μετακόμιση έχω μόνο φορτιστή" και ιδιαίτερα στα iphone
SIP1995 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Επίσης προσοχή στη καραμέλα "έχασα απόδειξη και το κουτί σε μετακόμιση έχω μόνο φορτιστή" και ιδιαίτερα στα iphoneΆλλο και αυτό, καθώς συνήθως την απόδειξη την έχεις μέσα στο κουτί για παν ενδεχόμενο. Στη τελική ας πάνε να κάνουν επανέκδοση της απόδειξης, δεν είναι και τόσο δύσκολο.
mphxths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Πεντε λεξεις Ενα κοροιδο γεννιεται καθε λεπτο Δυο λεξεις Ελευθερη αγορα Τωρα σοβαρα καθομαστε και συζηταμε ποσο πουλαει και γιατι το πουλαει τοσο καποιος κατι? Ας το πουλαει οσο θελει..αν βρει κοροιδο και το πουλησει ας προσεχε το κοροιδο..αν δεν βρεθει..θα αναγκαστει να ριξει την τιμη και ας πει ο,τι παπατζα μπορει να σκεφτει... Ο αγοραστης απο την αλλη πιστευω να εμαθε εκει γυρω στα 12-15 χρονων οτι δεν ζει σε εναν αγγελικα πλασμενο κοσμο..οτι υπαρχουν απατεωνες , κομπιναδοροι , εγκληματιες και παει λεγοντας. Αρα ειναι δικο του θεμα να ψαχτει και να ενημερωθει πριν αγορασει κατι. Αν ειναι να ανοιξουμε τετοιο θεμα για τις αγγελιες σε τεχνολογικο προιοντα ας ανοιξουμε θεμα και για ψυγεια και πλυντηρια και αυτοκινητα και μηχανακια και για τα παντα..γιατι παντου υπαρχουν τετοια φαινομενα.. Η τιμη που πουλαει καποιος καθως και οι παπατζες που θα πει εγκειται καθαρα στην ηθικη του πωλητη (σπανια στην αγνοια της αγορα...αν και ειναι και αυτο πιθανο) και το πως και ποσο θα πληρωσει ο αγοραστης κατι εγκειται καθαρα στην γνωση της αγορας και σε μικρο βαθμο αλλοι παραγοντες του στυλ , το βιαζομουν , εχω απο κει επιδοτηση και αλλα τετοια. Οτιδηποτε αλλο ειπωθει ειναι για εσωτερικη καταναλωση του καθενος
telis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Εγώ διαβάζω αυτό που γράφει ο ts "έχει τύχει ΕΓΩ προσωπικά να εφοδιάσω με χαμηλού κόστους συσκευές (Β διαλογής) Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα και όχι μόνο..." και δεν το σχολιάζει κανείς! Τι θα πει β διαλογής συσκευές; πως το ξέρει και πως τις ξεχωρίζουμε;
mphxths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Εγώ διαβάζω αυτό που γράφει ο ts "έχει τύχει ΕΓΩ προσωπικά να εφοδιάσω με χαμηλού κόστους συσκευές (Β διαλογής) Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα και όχι μόνο..." και δεν το σχολιάζει κανείς! Τι θα πει β διαλογής συσκευές; πως το ξέρει και πως τις ξεχωρίζουμε; Ναι κανεις δεν το σχολιαζει γιατι δεν ειναι αυτο το θεμα που συζηταμε. Αλλα για να σου φυγει η απορια β' διαλογης γενικοτερα π.χ. σε ηλεκτρικες συσκευες καλλιστα μπορει να ειναι εκθεσιακα κομματια , ελαφρως κακοφτιαγμενα (χτυπηματακια κλπ) ή refurbished κλπ κλπ.. Τωρα σε ηλεκτρονικα ειδη...τι να σου πω..δεν εχω ιδεα..ισως μιλαμε για παραεισαγωγες?Για παρτιδες με "θεματακια" που τις σπρωχνουν σε χαμηλοτερες τιμες? Ρωτα τον TS να σου πει...σε καποιο αλλο θεμα που θα ανοιξετε...
telis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ε να ανοίγω άλλο τοπικ; μπορεί να δώσει μια ιδέα να το πληροφορηθούμε όλοι
Chr1s13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Εγώ διαβάζω αυτό που γράφει ο ts "έχει τύχει ΕΓΩ προσωπικά να εφοδιάσω με χαμηλού κόστους συσκευές (Β διαλογής) Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα και όχι μόνο..." και δεν το σχολιάζει κανείς! Τι θα πει β διαλογής συσκευές; πως το ξέρει και πως τις ξεχωρίζουμε; Τα Β διαλογής στηρίζονται σε πολλούς παράγοντες λοιπόνΑ)Κακή συναρμολόγηση του προϊόντος,επαναφορά μετά τον έλεγχο στα στάδια που έχει διαπιστωθεί το <<θέμα>> και επανασυναρμολογηση Β)Τα brands χωρίζουν όσο κι αν ακούγεται παράξενο τα εργοστάσια παραγωγής των προϊόντων σε Α και Β διαλογής ανάλογως την αξιολόγηση απο την εταιρία πχ Ένα εργοστάσιο παραγωγής στην Κορέα για την Samsung είναι Α διαλογής ενώ μια που έχει πχ στην Κίνα Β... Τα Α διαλογής εργοστάσια προμηθεύουν κυρίως τις μεγάλες αγορές και αντίστοιχα τα Β τις μικρότερες... Γ)Ένα Β διαλογής μπορεί να είναι και refurbished χωρίς να αναφέρεται απο την εταιρία η τον πωλητή (η Apple πχ ενημερώνει τα επίσημα refurbished προϊόντα της στην συσκευασία αλλα όχι πάντα...) Ψιλά γράμματα που κανένας δεν δίνει σημασία... Αρκεί να αναφέρω ενδεικτικά και οποίος θέλει το πιστεύει ότι έχω δει εξοπλισμό μεγάλου καταστήματος σε συσκευές iPhone 5s με τότε τιμή λιανικής 790 να φεύγουν με τιμή χονδρικής 300 το τμχ ο νοών νοείτο ... Μην το ψάχνεται δεν αλλάζει αυτό και στην ουσία δεν υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος να προστατευτείς...
dimips Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Άλλο και αυτό, καθώς συνήθως την απόδειξη την έχεις μέσα στο κουτί για παν ενδεχόμενο. Στη τελική ας πάνε να κάνουν επανέκδοση της απόδειξης, δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αυτό που κάνουν είναι να παίρνουν πλακέτες και κλεμμένες icloud locked συσκευές τις συναρμολογούν και τις πουλάνε σκέτη συσκευή γιατί έχασαν και καλά το κουτί και την απόδειξη κι αν κοιτάξει το imei που γράφει έξω με το imei στις πληροφορίες στα settings είναι διαφορετικά.
Chr1s13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αυτό που κάνουν είναι να παίρνουν πλακέτες και κλεμμένες icloud locked συσκευές τις συναρμολογούν και τις πουλάνε σκέτη συσκευή γιατί έχασαν και καλά το κουτί και την απόδειξη κι αν κοιτάξει το imei που γράφει έξω με το imei στις πληροφορίες στα settings είναι διαφορετικά.Συμβαίνει ναι αλλα όχι πάντα...κι εγω έχω το iPhone μου απο Σουηδια όπου ήμουν αγορασμενο(μάλλον για να είμαι ειλικρινής μέσω επιδότησης της εταιρίας που εργαζόμουν)και δεν έχω το κουτί πλέον η απόδειξη αγορας(τιμολόγηση εταιρίας)...μόνο τον φορτιστή του και τα EarPods
turbat0s Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Τα Α διαλογής εργοστάσια προμηθεύουν κυρίως τις μεγάλες αγορές και αντίστοιχα τα Β τις μικρότερες Άρα στην Ελλάδα καταλήγουν, συνήθως, β διαλογής συσκευές?
Chr1s13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Άρα στην Ελλάδα καταλήγουν, συνήθως, β διαλογής συσκευές?Ναι αλλα όχι απο όλα τα brands(φίρμες)...Απο Samsung πχ που θυμάμαι ο κυρίως όγκος ήταν απο το εργοστάσιο της Κίνας και η ζήτηση καλυπτόταν και απο Κορεατικές συσκευές,η Apple κυρίως απο Κίνα...!Να τονίσω μεν ότι στην ουσία η ευθύνη δεν βαραίνει τα καταστήματα λιανικής,αυτοί ψάχνουν τις καλύτερες συμφωνίες με τους εισαγωγείς...οι οποίοι με την σειρά τους θα κοιτάξουν και το δικό τους όφελος,τα καταστήματα δεν μπορούν να γνωρίζουν επ ακριβώς αν είναι Α η Β διαλογής...ακόμα κι εγω που ήμουν μέσα στα πράγματα μόνο βαση των τιμών εισαγωγής και μεταπώλησης μπορούσα να καταλάβω την διαφορά
Haldol Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 η Apple κυρίως απο Κίνα...! Έχει η Apple συνεργασία με εργοστάσια έξω από Κίνα, και γράφεις "κυρίως" από Κίνα; Απ' όσο ξέρω η Foxconn είναι ο (μοναδικός) κατασκευαστής της. Το να πουλήσουν απ' την άλλη refurbished ή εκθεσιακό κομμάτι σαν καινούριο, ακούγεται ενδιαφέρων λόγος για μήνυση.
Chr1s13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ναι αλλα η έδρα της Foxconn(Ταϊβανέζικη εταιρία) είναι στην Ταιβαν...στην Κίνα έχει κάποια απο τα εργοστάσια της.... Η μήνυση που θα μπορούσε να απευθυνθεί;Στην Apple? Τρέχα γύρευε...άσε που δεν φταίει η Apple για αυτό... https://youtu.be/-JR0CP_8K2k
NikosKallithea Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Θέμα που αφορά τις αγγελιες, πολύ πρωτότυπο
Haldol Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ναι αλλα η έδρα της Foxconn(Ταϊβανέζικη εταιρία) είναι στην Ταιβαν...στην Κίνα έχει κάποια απο τα εργοστάσια της.... Ναι ρε παιδί μου, και της Apple η έδρα είναι στις ΗΠΑ. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Όλα τα προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια της Foxconn στην Κίνα. Η μήνυση που θα μπορούσε να απευθυνθεί;Στην Apple? Τρέχα γύρευε...άσε που δεν φταίει η Apple για αυτό... https://youtu.be/-JR0CP_8K2k Δε νομίζω. Η Apple δεν έχει σχέση με τον τελικό καταναλωτή, εκτός κι αν αγοράσεις από Apple Store. Το μαγαζί (ή ο εισαγωγέας) που σου πουλάει κάνει τη λαδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις