evoracing Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα! Τον προηγούμενο μήνα έβαλα 50€ 100άρα και με το Kia Clarus 1.8 έκανα 330χμ εντός, τα 150 εκτός. Είναι καλός αριθμός για τα προαναφερόμενα δεδομένα? Εκεί που θέλω να καταλείξω είναι πως με την 100άρα είδα πως δεν καίει όπως καίει με την 95. Ισχύει αυτό ή μου φάνικε? Εσείς από τι πρατήριο βάζετε βενζίνη? η VPower της shell είναι καλύτερη ή βλακείες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα! Τον προηγούμενο μήνα έβαλα 50€ 100άρα και με το Kia Clarus 1.8 έκανα 330χμ εντός, τα 150 εκτός. Είναι καλός αριθμός για τα προαναφερόμενα δεδομένα? Εκεί που θέλω να καταλείξω είναι πως με την 100άρα είδα πως δεν καίει όπως καίει με την 95. Ισχύει αυτό ή μου φάνικε? Εσείς από τι πρατήριο βάζετε βενζίνη? η VPower της shell είναι καλύτερη ή βλακείες? Η vpower ειναι 95αρα απλα εχει μεσα κατι σαν καθαριστηκο για να καθαριζει απο σκουπιδακια... Τωρα η 100αρα οτι κανει καλυτερη καυση κανει αλλα εχει σημασια και ο κινητηρας κιολας. Γενικα ο κανονας ο οποιος εχω βγαλει εγω ειναι ο εξης: Τα extra χιλιομετρα της 100αρας που κερδιζεις λογω καλυτερης καυσης τα κερδιζεις απο την 95αρα επειδη βαζεις παραπανω ποσοτητα βενζινης. Οποτε εγω, βαζω 95αρα και μερικες φορες 100αρα (racing της shell) για να ξεβρωμιζει λιγο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 η vpower racing οντως πρεπει να ειναι το καλυτερο καυσιμο που μπορεις να βαλεις εν ελλαδι... μου ελεγε γνωστος νταλικερης οτι ειναι η μονη βενζινη που ερχεται ελλαδα ετοιμη διυλισμενη απο Ολλανδια... το μεταφερω με επιφυλαξη ομως... τωρα μαλλον πλασιμπο ειναι για το αν βγαζει παραπανω χλμ ή πηγαινει καλυτερα το αμαξι, ειδικα σε κατι ατμοσφαιρικα με "μηδενικες" συμπιεσεις.... σε αγωνιστικο περιβαλλον τοτε μαλλον πως βοηθαει.... εκει παιζουν ρολο τα οκτανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Vpower ειναι 97 οκτανια! Αυτην βαζω επειδη πιστευω πως ειναι vfm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Η vpower ειναι 95αρα απλα εχει μεσα κατι σαν καθαριστηκο για να καθαριζει απο σκουπιδακια... Τωρα η 100αρα οτι κανει καλυτερη καυση κανει αλλα εχει σημασια και ο κινητηρας κιολας. Γενικα ο κανονας ο οποιος εχω βγαλει εγω ειναι ο εξης: Τα extra χιλιομετρα της 100αρας που κερδιζεις λογω καλυτερης καυσης τα κερδιζεις απο την 95αρα επειδη βαζεις παραπανω ποσοτητα βενζινης. Οποτε εγω, βαζω 95αρα και μερικες φορες 100αρα (racing της shell) για να ξεβρωμιζει λιγο... Πάντως 100άρα και βελτιωτικό βενζίνης πραγματικά άλλο αμάξι. Κάτι τέτοιο δεν θα σύμφερε? φουλάρισμα πχ και +5-7€ βελτιωτικό. Καταστρέφει τον κινητήρα αν το βάζεις συνέχεια? η vpower racing οντως πρεπει να ειναι το καλυτερο καυσιμο που μπορεις να βαλεις εν ελλαδι... μου ελεγε γνωστος νταλικερης οτι ειναι η μονη βενζινη που ερχεται ελλαδα ετοιμη διυλισμενη απο Ολλανδια... το μεταφερω με επιφυλαξη ομως... τωρα μαλλον πλασιμπο ειναι για το αν βγαζει παραπανω χλμ ή πηγαινει καλυτερα το αμαξι, ειδικα σε κατι ατμοσφαιρικα με "μηδενικες" συμπιεσεις.... σε αγωνιστικο περιβαλλον τοτε μαλλον πως βοηθαει.... εκει παιζουν ρολο τα οκτανια Αυτό που λες πριν πόσα χρόνια? Εγώ πάντως βλέπω διαφορά και στην λειτουργία και στην απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Vpower ειναι 97 οκτανια! Αυτην βαζω επειδη πιστευω πως ειναι vfm. 95ρα με προσθετα ειναι.. διαβασες κανονισμο που να λεει στην σελλ οτι ειναι 97? δεν νομιζω.. ασε τι λενε οι υπαλληλοι επι της αντλιας... Πάντως 100άρα και βελτιωτικό βενζίνης πραγματικά άλλο αμάξι. Κάτι τέτοιο δεν θα σύμφερε? φουλάρισμα πχ και +5-7€ βελτιωτικό. Καταστρέφει τον κινητήρα αν το βάζεις συνέχεια? Αυτό που λες πριν πόσα χρόνια? Εγώ πάντως βλέπω διαφορά και στην λειτουργία και στην απόδοση. στο πρωτο δεν ξερω φιλε, ειδικα σε "απλο" αμαξι δεν νομιζω... στο δευτερο δεν καταλαβα τι εννοεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 95ρα με προσθετα ειναι.. διαβασες κανονισμο που να λεει στην σελλ οτι ειναι 97? δεν νομιζω.. ασε τι λενε οι υπαλληλοι επι της αντλιας... στο πρωτο δεν ξερω φιλε, ειδικα σε "απλο" αμαξι δεν νομιζω... στο δευτερο δεν καταλαβα τι εννοεις.. Δεν νομίζεις να καταστρέφει το κινητήρα? Αυτό που λες για την VPower μπορεί να ήταν στις αρχές που ήρθε στην shell, τώρα όλοι ψάχνουν κομπίνες. Γι αυτό ρωτάω, ο γνωστός νταλικέρης στο είπε πριν καιρό ή στα πρόσφατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 95 ειναι η vpower με καθαριστικα μεσα οπως ειπωθηκε η οποια αξιζει μονο να την βαζεις στην προσφορα της shell.τα τελευταια 2 χρονια την βαζω συστηματικα με την προσφορα.καμια διαφορα σε δυναμη και αποσταση μεταξυ της καλυτερης βενζινης που θεωρω προσωπικα στην Ελλαδα (την απλη της ΕΚΟ απο καλο πρατηριο). placebo μαλλον σε οποιον βλεπει διαφορες. για κατοσταρα δεν μπορω να μιλησω γιατι δεν την χρησιμοποιω προσωπικα.την θεωρω πεταμενα λεφτα γιατι εχει αρκετη διαφορα απο την κανονικη.εξαιρουνται τα αμαξια που την ζητανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δεν νομίζεις να καταστρέφει το κινητήρα? Αυτό που λες για την VPower μπορεί να ήταν στις αρχές που ήρθε στην shell, τώρα όλοι ψάχνουν κομπίνες. Γι αυτό ρωτάω, ο γνωστός νταλικέρης στο είπε πριν καιρό ή στα πρόσφατα? να καταστρεφει τον κινητηρα οχι, αλλιως δεν θα πολουνταν... για τον νταλικερη πανε 2-3 χρονια, αλλα ξαναλεω το μεταφερω με πληρη επιφυλαξη οτι και να γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 95ρα με προσθετα ειναι.. διαβασες κανονισμο που να λεει στην σελλ οτι ειναι 97? δεν νομιζω.. ασε τι λενε οι υπαλληλοι επι της αντλιας... ... Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης και του πάθους των επιστημόνων της για εξέλιξη, ... τη νέα Shell V-Power με αυξημένο αριθμό οκτανίων. Η νέα Shell V-Power περιέχει: Αυξημένο αριθμό οκτανίων - Η νέα σύνθεση της Shell V-Power με περισσότερα οκτάνια (minimum 97 Ron) σχεδιάστηκε για να προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση και διάρκεια στην προστασία του κινητήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 μακαρι να ειναι ετσι, γιατι στην ταμπλεα λεει απλα shell v power και οχι τον αριθμο οκτανιων... υποψιν στην shell fuelsave λεει απο πανω 95.... γιαυτο με βλεπεις σκεπτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Πιστεύω ότι εξαρτάται από το αμάξι περισσότερο. Εάν βάλεις την 100RON σε αυτοκίνητο ατμοσφαιρικό και δη χαμηλής συμπίεσης δε πρόκειται να την εκμεταλλευτεί. Οπότε πιθανώς σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι must, ενώ σε κάποιες άλλες, απλά πέταμα χρημάτων. Εγώ τη φοβάμαι και λίγο, διότι λόγω της αυξημένης τιμής της, φαντάζομαι συμφέρει πιο πολύ να νοθευτεί αυτή, παρά η απλή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Οσο τίμιος και να είναι ο συνεργάτης η ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου το πρόβλημα είναι στα βυτία. Γεμίζουν απο το διυλιστήριο και στον δρόμο πριν το πρατήριο την νοθεύουν με αποτέλεσμα και να βρωμίζουν οι δεξαμενές.Για τον λόγο αυτό ή βάζουν GPS στα βυτία. Σχετικά με τα πρατήρια της She'll νομίζω πως αυτά που γράφουν "selected" είναι εταιρικά,όχι ιδιωτικά οπότε λογικά όποιος το λειτουργεί δεν έχει συμφέρον(η λιγότερο ) να νοθεύσει. Εγώ 10 χρόνια βάζω V-Power σε συγκεκριμένο πρατήριο της Shell κάθε Τρίτη που η τιμή της είναι λίγο πιο ακριβή απο την απλή.Σπάνια βάζω απλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Τα εταιρικά γενικά είναι ασφαλέστερα από τα ιδιωτικά, όχι ότι κι εκεί δε μπορεί να παιχτεί πουστιά. Κι εγώ τα τελευταία χρόνια βάζω σταθερά από ΕΚΟ Καλυψώ. Πέρυσι μόνο το γύρισα σε πρατήριο ιδιώτη (λόγω τιμής και απόστασης απ'το σπίτι) από το οποίο είμαι εξίσου ικανοποιημένος. Αλλά στην πρώτη παρασπονδία, εννοείται ξαναγυρνάω στο Καλυψώ. Φυσικά εάν βρεθώ σε κάνα άκυρο μέρος και χρειαστώ βενζίνη, θα μπω απ' το κινητό να δω που είναι το κοντινότερο Καλυψώ, δε θα βάλω στο 1ο πρατήριο που θα βρω μπροστά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Βάζω πάντα απλή εκτός από 2-3 φορές που έχω βάλει την άλλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα