Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα έλεγα ότι είναι και η ορθότερη χρήση. Ναι, μπορείς να "σπάσεις" το λογισμικό και να βάλεις και πειρατικές εφαρμογές, αλλά αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολα στο Android, χωρίς μάλιστα να παίζεις "το ποντίκι με τη γάτα" με την Apple.

Θα έλεγα μείνει εκεί που είσαι, εφόσον σε νοιάζει το customization και οι εφαρμογές "απ'το θείο" δεν είναι για σένα το iPhone.

Τι εννοεις το ποντικι με την γατα με την Apple θα παιζω φιλε μ ;

Δημοσ.

Τι εννοεις το ποντικι με την γατα με την Apple θα παιζω φιλε μ ;

Η Apple με κάθε update προσπαθεί "να κλείνει τις τρύπες" που κάνουν εφικτό το jailbreak. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θα αναβαθμίζεις το iOS, το jailbreak θα χάνεται, ενώ μπορεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να ξαναμπορέσεις να το εφαρμόσεις.

Εάν λοιπόν θεωρείς απαραίτητο το jailbreak για τη συσκευή σου, θα ταλαιπωρηθείς, εγγυημένα. Ή έστω θα καθυστερείς τις αναβαθμίσεις, πράγμα όχι και τόσο καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Η Apple με κάθε update προσπαθεί "να κλείνει τις τρύπες" που κάνουν εφικτό το jailbreak. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θα αναβαθμίζεις το iOS, το jailbreak θα χάνεται, ενώ μπορεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να ξαναμπορέσεις να το εφαρμόσεις.

Εάν λοιπόν θεωρείς απαραίτητο το jailbreak για τη συσκευή σου, θα ταλαιπωρηθείς, εγγυημένα. Ή έστω θα καθυστερείς τις αναβαθμίσεις, πράγμα όχι και τόσο καλό.

Εγώ είμαι της άποψης ότι αν κάποιος θεωρεί απαραίτητο το jb δεν πρέπει να πάρει iphone εξ αρχής...

Δημοσ.

Αφού δεν έβγαλες συμπέρασμα με τις 2 πρώτες πάρε το 6s plus αλλά με τα 128gb...

Τωρα που το λες φιλε μ μπορει να παιζει ρολο που το ενα ηταν 16GB και το αλλο 8GB. Αλλα ειναι και ακριβα τα iPhone με 64GB δεν βγαινει σε 32GB δυστοιχως ενιγμα.Μπορει να το παρω με συμβολαιο δεν ξερω.

Εγώ είμαι της άποψης πως απλά εν αθκιασερός...αυτός κατάλαβε τι λέω

Τι εννοεις Γιαννη οτι ειμαι αθκιασερος τζιε εν εχω δουλεια να καμνω τζιε γραφω στα φορουμσ ετσι για να χω κατι να καμνω ;

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που έχουν 2 ίδια κινητά, εκτός και αν πρόκειται για δουλειάς. Πόσο μάλλον εσύ που έχεις 3 όμοια κινητά. Εντελώς από περιέργεια και στις 3 συσκευές έχεις τις ίδιες εφαρμογές?

Επί του θέματος γνώμη μου είναι να αντικαταστήσεις τις 2 συσκευές με iPhone.

Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένεις από το iPhone και γενικά από τα κινητά, πάντως δεν συγκρίνεται με καμία άλλη συσκευή, τόσο στο τρόπο χρήσεις όσο και στην πληθώρα εφαρμογών. Και θα τολμήσω να πω ότι οι περισσότερες εφαρμογές πρώτα βγαίνουν σε ios και μετά σε android. Τώρα αν εσύ ευχαριστιέσαι εκεί που κάθεσαι και βαριέσαι να αλλάζεις τις home screen ή να πατάς για ανανέωση τα widgets, ε μάλλον τότε δεν είναι για εσένα τα iPhone. 

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που έχουν 2 ίδια κινητά, εκτός και αν πρόκειται για δουλειάς. Πόσο μάλλον εσύ που έχεις 3 όμοια κινητά. Εντελώς από περιέργεια και στις 3 συσκευές έχεις τις ίδιες εφαρμογές?

Επί του θέματος γνώμη μου είναι να αντικαταστήσεις τις 2 συσκευές με iPhone.

Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένεις από το iPhone και γενικά από τα κινητά, πάντως δεν συγκρίνεται με καμία άλλη συσκευή, τόσο στο τρόπο χρήσεις όσο και στην πληθώρα εφαρμογών. Και θα τολμήσω να πω ότι οι περισσότερες εφαρμογές πρώτα βγαίνουν σε ios και μετά σε android. Τώρα αν εσύ ευχαριστιέσαι εκεί που κάθεσαι και βαριέσαι να αλλάζεις τις home screen ή να πατάς για ανανέωση τα widgets, ε μάλλον τότε δεν είναι για εσένα τα iPhone. 

Καλημερα φιλε μ καπως τις ιδιες εφαρμογες εχω αλλα δεν μιλαω μονο για ταπετσαρια στα iPhones αυτην ξερω μπορω να την αλλαξω αλλα μιλαω για τον καιρο για τα βηματα στην εφαρμογη υγεια και ασκηση νμζω που πρεπει να τις ανοιγεις καθε τοσο που θες να μαθεις πληροφοριες και δεν βαζουν τα widgets εξω οπως κανει η google γενικοτερα. Τι εννοεις τι περιμενω απο τα κινητα ; Να κανουν φραπε αφου μιλανε τα iphone κιολας και καλουνε μονα τους τον αριθμο που τους λεει ο χρηστης.

Δημοσ.

Οχι δεν είναι έτσι, κατεβάζεις την μπάρα από πάνω και έχεις ότι widget θες, όλα όμορφα και τακτοποιημένα. Ούτε χρειάζεται να ψάχνεις τα widgets ανά τις home page, ούτε πατάς refresh σε κάθε μια ξεχωριστά. Οσων αφορά τα στατιστικά health, υπάρχει ξεχωριστή native εφαρμογή που περιέχει όλη την σουίτα. Διαφορετικά κατεβάζεις άλλη και την περνάς στα widget. Και εκτός αυτού έχεις και το 3D touch.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν είναι έτσι, κατεβάζεις την μπάρα από πάνω και έχεις ότι widget θες, όλα όμορφα και τακτοποιημένα. Ούτε χρειάζεται να ψάχνεις τα widgets ανά τις home page, ούτε πατάς refresh σε κάθε μια ξεχωριστά. Οσων αφορά τα στατιστικά health, υπάρχει ξεχωριστή native εφαρμογή που περιέχει όλη την σουίτα. Διαφορετικά κατεβάζεις άλλη και την περνάς στα widget. Και εκτός αυτού έχεις και το 3D touch.

Το τριδιστατο 3D που τι κανει ουσιαστικα αυτο ; Μιλαμε για την σειρα 6 σωστα ;

Δημοσ.

Εισαι προκατειλημμένος ήδη. Σκέψου το ετσι λοιπόν πως δεν ειναι για σένα. Εγω προσωπικα προτιμώ το iOS για πολλούς λόγους. Χτες ήθελε ένας γνωστός μου να κάνει τσεκ ιν στο φβ με ανδροιδ και κάθε φορά του έβγαζε μήνυμα οτι κόλλησε η εφαρμογη. Σε άλλες εφαρμογές κορυφαίων ναυαρχίδων υπάρχουν και πιο σοβαρά προβληματα.. Στο iPhone τα πάντα δουλεύουν αρμονικά, και όπως πρέπει, χωρίς να κουράζουν τον χρήστη με ανούσια κολλήματα.

Πού πάει ο καραμήτρος ο φίλος σου...

Ως γνωστόν, τα iPhone είναι τα καλύτερα κινητά για check in στο Facebook.

Δημοσ.

Πού πάει ο καραμήτρος ο φίλος σου...

Ως γνωστόν, τα iPhone είναι τα καλύτερα κινητά για check in στο Facebook.

Τι να τα κάνεις τα specs αν δεν λειτουργεί σωστά το check in? :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...