Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδια προσωπικά είχα 2 φορές ιπρηονε το iphone 4s το 2014 και το 5S φέτος τον απριλιο.Μετα αγοραζα android και καθαρό λειτουργικό nexus 5x και μην οπως ,samsung s5 motorola motorola g 2nd htc 620 samsung s6 note 4 s6 edge plus s7. Όμως δεν ξέρω γιατί είναι android fun boy και αντιπαθο την apple ο μόνος λόγος που δεν μ αρέσουν είναι μονότονα τα εικονίδια δεν έχουν ούτε καν ρολόι έξω κλπ πρόσθετα στοιχεία όλα πρέπει να ανοίγει το εικονίδιο του προγράμματος και το messenger ακόμα. Σκέφτομαι να δώσω ακόμα μία ευκαιρία να δω μπας και μου κάτσουν που λεμεν. Γιατί βλέπω τόσους και τόσους να μου λένε σαν τα iphone δεν έχει κλπ. Εσείς κάνατε μετάβαση ?

Δημοσ.

Εγώ πάλι κάθε μήνα αγοραζα και ένα αλλά τα πουλησα και έμεινα με τα τρεία νεξυς σ7 σ6 πλυς αλλά είναι όμοιο το λειτουργικό των δύο σαμσυνγ αν το ξερά θα σφήνα το πλυς στην lollipop χωρίς αναβάθμιση marshmallow.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδια προσωπικά είχα 2 φορές ιπρηονε το iphone 4s το 2014 και το 5S φέτος τον απριλιο.Μετα αγοραζα android και καθαρό λειτουργικό nexus 5x και μην οπως ,samsung s5 motorola motorola g 2nd htc 620 samsung s6 note 4 s6 edge plus s7. Όμως δεν ξέρω γιατί είναι android fun boy και αντιπαθο την apple ο μόνος λόγος που δεν μ αρέσουν είναι μονότονα τα εικονίδια δεν έχουν ούτε καν ρολόι έξω κλπ πρόσθετα στοιχεία όλα πρέπει να ανοίγει το εικονίδιο του προγράμματος και το messenger ακόμα. Σκέφτομαι να δώσω ακόμα μία ευκαιρία να δω μπας και μου κάτσουν που λεμεν. Γιατί βλέπω τόσους και τόσους να μου λένε σαν τα iphone δεν έχει κλπ. Εσείς κάνατε μετάβαση ?

Θέμα γούστου είναι. Αν δε σου άρεσαν στην αρχή, δύσκολα θα σου αρέσουν ποτέ. Μείνε στα Android.
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι κάθε μήνα αγοραζα και ένα αλλά τα πουλησα και έμεινα με τα τρεία νεξυς σ7 σ6 πλυς αλλά είναι όμοιο το λειτουργικό των δύο σαμσυνγ αν το ξερά θα σφήνα το πλυς στην lollipop χωρίς αναβάθμιση marshmallow.

Νταξ συμβαινει σε πολλους να μην ξερουν που να φανε τα λεφτα τους..μην ανησυχεις γιατρευεται.

Με τοσα κινητα ανοιξε κανα εσοπ  ή κανε καμμια κληρωση μπας και μας κατσει κανα κινητο καλο και μας :)

• Like 1
Δημοσ.

Ωπ , τωρα ειδα το Κυπρος... θυμαμαι τι μου πε ενας Κυπριος πριν 2-3 μηνες.

"Στις εποχες των χρυσων αγελαδων (πριν το 2008-2009) , δεν ξεραμε που να τα βαλουμε τα λεφτα μας" 

Ε , επρεπε να του πω , τραβα παρε κινητα :)

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι όπως λες Android fanboy και αντιπαθείς την Apple, ενώ πέραν αυτού, δε σου κάθεται καλά και ο τρόπος λειτουργίας του iOS. Και σκέφτεσαι να πάρεις iPhone...

Τι πίνεις; :mellow:

'nuff said.

• Like 3
Δημοσ.

Είσαι όπως λες Android fanboy και αντιπαθείς την Apple, ενώ πέραν αυτού, δε σου κάθεται καλά και ο τρόπος λειτουργίας του iOS. Και σκέφτεσαι να πάρεις iPhone...

Τι πίνεις; :mellow:

'nuff said.

Τιποτα. Απλος δεν ειπα οτι δεν μ αρεσει ο τροπος ΄λειτουργιας τους ειπα οτι ειναι μονοτονος δεν ειναι σαν τα Android που αλλαξεις εικονιδεια κλπ.Τα iPhones ειναι καπως διαφορετικα στον τροπο χρηση τους αλλα θελω να δωσω ακομα μια ευκαιρια επειδη κατι εποιασε το αφτακι μου για σπασιμο λογισμικου και μπορεις να τα τροποποιησεις οπως θες εσυ και να κατεβαζεις δωρεαν εφαρμογες ενω τοτε δεν ηξερα.

Δημοσ.

Τιποτα. Απλος δεν ειπα οτι δεν μ αρεσει ο τροπος ΄λειτουργιας τους ειπα οτι ειναι μονοτονος δεν ειναι σαν τα Android που αλλαξεις εικονιδεια κλπ.Τα iPhones ειναι καπως διαφορετικα στον τροπο χρηση τους αλλα θελω να δωσω ακομα μια ευκαιρια επειδη κατι εποιασε το αφτακι μου για σπασιμο λογισμικου και μπορεις να τα τροποποιησεις οπως θες εσυ και να κατεβαζεις δωρεαν εφαρμογες ενω τοτε δεν ηξερα.

Δε θα έλεγα ότι είναι και η ορθότερη χρήση. Ναι, μπορείς να "σπάσεις" το λογισμικό και να βάλεις και πειρατικές εφαρμογές, αλλά αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολα στο Android, χωρίς μάλιστα να παίζεις "το ποντίκι με τη γάτα" με την Apple.

Θα έλεγα μείνει εκεί που είσαι, εφόσον σε νοιάζει το customization και οι εφαρμογές "απ'το θείο" δεν είναι για σένα το iPhone.

Δημοσ.

Εισαι προκατειλημμένος ήδη. Σκέψου το ετσι λοιπόν πως δεν ειναι για σένα. Εγω προσωπικα προτιμώ το iOS για πολλούς λόγους. Χτες ήθελε ένας γνωστός μου να κάνει τσεκ ιν στο φβ με ανδροιδ και κάθε φορά του έβγαζε μήνυμα οτι κόλλησε η εφαρμογη. Σε άλλες εφαρμογές κορυφαίων ναυαρχίδων υπάρχουν και πιο σοβαρά προβληματα.. Στο iPhone τα πάντα δουλεύουν αρμονικά, και όπως πρέπει, χωρίς να κουράζουν τον χρήστη με ανούσια κολλήματα.

Δημοσ.

Την πρώτη δε σε έκατσε, τη δεύτερη δε σου έκατσε, δε νομίζω να αλλάξει κάτι με την τρίτη προσπάθεια...δεν έχει αλλάξει και κάτι δραματικά από την εποχή του 5s για να πεις να ξαναδοκιμάσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...