giorgosxristou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπερα , θα θελα λίγο τα φώτα σας για το στήσιμο του δικτύου , Το δίκτυο αποτελείτε απο κεντρικό μοντεμ ρουτερ το TD-W9980 και πρόσφατα αγόρασα το 3G DWR-52, ο λόγος είναι ο συναγερμός και οι κάμερες,το TD-W9980 είναι φάτσα φόρα στην είσοδο ,επομένως αν μπεί κάποιος και κόψει τα καλώδια του τηλ .το σύστημα είναι εκτός και απο κάμερες και απο συναγερμο,το καταγραφικό θα μείνει χωρίς ιντερνετ και ο συναγερμός χωρις τηλέφωνο και ιντερνετ,ο συναγερμος έχει την δυνατότητα να τον παρακολουθείς απο εφαρμογή στο κινητό(paradox evo192),το DWR-52 έχει 2 δυνατότητες που με εξυπηρετούν :1ο έχει έξοδο για τηλέφωνο και 2ο θα χρησιμοποιησει την sim για ίντερνετ μόνο αν το κεντρικό ρουτερ σταματήσει να στέλνει ίντερνετ,το έχω βάλει στο δωμάτιο που το καταγραφικό και ο πίνακας του συναγερμού και με τροφοδοσία απο το ups ,ώστε να μην είναι εύκολα προσβάσιμο . Θέλω να ρωτήσω , Πριν βάλω πανω το DWR-52 έκανα forward στην ip του συναγερμού πχ 192,168,1,105 την πορτα 99 και Service Port και Internal Port και ολα μια χαρα, συνδεόμουν απροβλημάτιστα,τωρα που μεσολαβεί το DWR-52 ο συναγερμός εχει πάρει iP πχ 192,168,0,104 εγω που κάνω forward την 99 πορτα?? Υπάρχει κάποιος τρόπος το DWR-52 να φαίνεται σαν μια προέκταση του κεντρικού και να παίρνει απο εκει IP και παράλληλα να μην βγαίνουν θυρες εθερνετ του κεντρικού εκτός?αλλά απο την άλλη αν κάνω το παραπανω και παλι δεν θα θέλω forward αν γυρισει σε gsm? έχετε να προτείνετε κάτι? λοιπον μετα απο μερικες δοκιμες μου απαντησα,τα αναφερω για μελοντικους υποψηφίους, ας υποθέσουμε οτι το μπακ -απ ρουτερ (DWR-52 )παίρνει ip 19.168.1.2 απο το κεντρικό, πρωτα απο ολα κανουμε address reservation ώστε και σε ενδεχομενη διακοπη ρευματος να μην παρει αλλη IP ,δευτερον εκανα forword την πορτα πχ 99 στην 192,168,1,2 μετα πηγα στις ρυθμισεις του DWR-52 και έκανα forword την πορτα πχ 99 στην IP που εχει παρει ο συναγερμος απο το DWR-52 π.χ forword port 99 στην IP 192.168.0.2 οπου και στο DWR-52 εκανα address reservation την 192,168,0,2.όλα συνδέοντε οκ αλλα με προβληματίζει λιγο οτι όταν παταω στο browser (σε pc που ειναι συνδεμενο πάνω στο κεντρικο μοντεμ ρουτερ)192,168,1,2 με βγάζει στις ρυθμίσεις του module του συναγερμού και οχι στις ρυθμισεις του DWR-52...αν θέλω να μπω΄στις ρυθμισεις του DWR-52 απο pc που ειναι πάνω στο κεντρικό μοντεμ ρουτερ πως θα το κάνω?προς το παρόν εχω το λαπτοπ και συνδέομαι στο wifi του DWR-52 για να μπω στις ρυθμισεις του DWR-52 απο την διευθυνση 192,168,0,1. Μπορει το παραπανω να δουλευει αλλα θα θελα απο καποιον πιο εμπειρο να πει την αποψη του στο αν ειναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα