Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχει κανείς υπόψιν του ποια είναι η καλύτερη επιλογή με βάση τις κάμερες; (μπροστά - πίσω)

Το θέλω για την αδελφή μου και αυτη κοιτάει να βγάζει selfie και τα λoιπα.

Δημοσ.
Xiaomi Redmi Note 3 PRO
Μονόδρομος

νομιζω δεν κανει για γυναικα και καλες φωτο δε βγαζει. j5 2016 και moto g4 λευκο ειναι αξιολογο. αν ανεβεις κανα πενηνταρικο πας J7 η A5 2016

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αλλά κάποιο λουμια έχει εξαιρετική σελφιε κάμερα .ριξτε και ένα μάτι στα λουμια .

To 535 (ναι κ ομως) και το 650 νομίζω.

Δημοσ.

Για το Moto G4 υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές (και σε reviews) για υπερθέρμανση του κινητού, ειδικά όταν χρησιμοποιείς την κάμερα.

Η συσκευή εν συνεχεία κάνει throttling, με αποτέλεσμα να λαγκάρει σε τέτοιο βαθμό που να είναι unusable.

H Lenovo αδυνατεί μέχρι στιγμής να βρεί λύση.

PS: επίσης η συσκευή δεν έχει compass...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε xiaomi redmi note 3 και galaxy J5, σχετικά με τις κάμερες το πρώτο έχει 16MP και το δεύτερο 13MP. Έκανα μια αναζήτηση και έχω μια υποψία πως το J5 στα 13MP βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. 

Γενικά ποια η γνώμη σας σαν συσκευές, τι προτείνετε; 

Κλείνω περισσότερο προς το xiaomi πάντως λόγο ποιο δυνατού hardware. 

Δημοσ.

Το RedMi επειδή υπάρχει στην οικογένεια έχω να σου πω το εξής: η μεγάλη πίσω κάμερα είναι φοβερή όταν υπάρχει φυσικός φωτισμός. Αν επιλέξεις δε και το HDR βγάζει τέλειες φωτό. Όμως σε μειωμένο φωτισμό που θα χρειαστείς φλας, κλαφτα!! Έχει αυτό το dual flash το οποίο όμως δεεεεν.....Όσον αφορά την μπροστινή αν και δεν την έχω δουλέψει πολύ, για μένα που δεν ασχολούμαι θεωρώ ότι βγάζει καλές. Τώρα για κάποιον που το θέλει συγκεκριμένα για αυτόν τον λόγο????. Απλά επειδή πολύς κόσμος την πατάει, τα Xiaomi δεν είναι κινητά το πήραμε-plug & play. Θέλουν το σκάλισμα τους, θέλουν ΣΙΓΟΥΡΑ αλλαγή rom γιατί με αυτές που έρχονται βογκανε οπότε επειδή γράφεις ότι είναι για γυναίκα, δεν ρίχνεις μία ματιά και σε άλλη εταιρεία?

Δημοσ.

εχω το j5 2016 . Γιαυτα που το θελω εγω με υπερκαλύπτει.  Ιντερνετ fb φωτο κ κανα απλο game τυπου 8 pool. Oι καμερες πολυ καλες εξαιρετικη οθονη s.amoled κ μπαταρια  που την μερα την βγαζει ευκολα οσο κ αν το σκαλισεις

Δημοσ.

Τελικά πήρα το xiaomi. Είδα κάποια reviews και η κάμερα θα με καλύψει πιστεύω. Σε μειωμένο φωτισμό μπορεί να έχει θέμα όπως πολλές συσκευές άλλωστε. Για το flash διάβασα ωραια λόγια.

Δεν το διάλεξα μόνο για την κάμερα αλλά λόγο συνδυασμού hardware κάμερας και τιμής.

Για την rom, έχει την global που από τι είδα δεν θα έχω θέμα.

Θα δούμε, σας ευχαριστώ. :)

Υ.Γ. Το κινητό είναι για μένα και όχι για γυναίκα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...