AfterForever Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 ACER 1353LM CPU Family:ATHLON|Frequency:2400 MHZ| Memory Capacity:512 MB|Max Memory:1024 MB|Hard Disk Capacity:40,00 GB|CD Read Speed:24|DVD Read Speed:8|CD R/W Speed:16|DVD Write Speed:8,0|Display Type:TFT|Diagonal Size:15,0 "|Max Resolution:1024X768|Operating System:WIN_XP_HG|Features:4xUSB,MODEM,Firewire,IrDA,ETHERNET 10/100|Manufacturer:ACER|Warranty:ΕΓΓ.1 ΕΤ.ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚ. Τι λέτε; Το έχει κανείς ; Μου το δίνουν €1360 τελική μετρητά κ με δόσεις (επειδή μάλλον έτσι θα γίνει η δουλειά) 24x€64,58=€1550 Γνώμες; Ευχαριστώ
Jaco Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ πάντως τώρα που έχει αρχίζει να μπαίνει ο Centrino στην αγορά, θα περίμενα γιατί σε λίγο θα κοιτάξουν να σκοτώσουν τα υπόλοιπα... Οπότε μέσα σε ένα δίμηνο θα γλιτώσεις αρκετά λεφτά... Πάντως έχει τα κεράτα του απάνω... το DVD Write Speed είναι σίγουρα 8x...;!; Αν έχει προέκταση εγγύησης και αποφασίσεις να το πάρεις, πίστεψε με, θέλεις να την αγοράσεις από τώρα...!!!
chrispri Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 επισης κοιτα μηπως τα φορητα που τα φτιαχνουν οπως θελεις(πλαισιο κλπ) σε βολευουν απο τιμη , αν μπορεις να αλαζεις τα εξαρτηματα μονος σου ειναι μαλλον καλυτερα
AfterForever Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Jaco γιατί; Εναι ελαττωματικά ? Chrispri, κοίταξα στο πλαίσιο κ τελική τιμή βγαίνει παραπάνω! Αυτός ο φορητός έχει την καλύτερη αναλογία τιμής / απόδοσης...
Jaco Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Όχι After... καμία σχέση... απλά το πρόβλημα γενικά με τα φορητά είναι ότι παθαίνουν διάφορα γιατί μετακινούνται, χτυπάνε κ.τ.λ. οπότε από εμπειρία μου καλό είναι να την κάνεις την προέκταση... Εμένα μου έκαψε οθόνη ένα περίπου χρόνο μετά από την λήξη της εγγύησης... Αν είχα κάνει προέκταση, τώρα θα είχα Laptop με οθόνη...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.