Προς το περιεχόμενο

ASUS DirectCU II Radeon R9 270X, NO GPU voltage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

έχω την κάρτα γραφικών ASUS DirectCU II Radeon R9 270X και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, μετά την εγκατάσταση του anniversary update των windows (clean install) τα προγράμματα που χρησιμοποιώ για overclock δεν μου δίνουν την δυνατότητα για αλλαγή του GPU voltage είτε αυτό είναι το ASUS GPU Tweak II η το MSI Afterburner η το trixx, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής το μέγιστο είναι το default 1206 mV οπότε μόνο να μειώσω μπορώ το voltage.

Πριν από το update δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα, μήπως αντιμετωπίζει κάποιος κάτι παρόμοιο και έχει βρει την λύση για την αύξηση του GPU voltage η να προτείνει κάτι για την αντιμετώπιση;

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δοκιμάσει ήδη την απεγκατάσταση με ddu και πάλι δεν μου δίνει την δυνατότητα για αύξηση!

Επίσης έχω δοκιμάσει με εγκατεστημένο το Radeon Crimson και χωρίς αυτό μόνο με το driver αλλά και πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Επεξ/σία από chris_mich
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, στο συγκεκριμένο forum δεν αναφέρει την λύση και το πρόβλημα είναι διαφορετικού τύπου. Εγώ μπορώ να αλλάξω το GPU voltage αλλά προς τα κάτω δεν μπορώ να το ανεβάσω πιο πάνω από το εργοστασιακό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...