Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω στη διαθεση μου το εξης συστημα(desktop):

CPU: AMD FX 6300

Motherboard: GIGABYTE GA-970A-UD3P RETAIL

Ram: Corsair 8Gb DDR3 1866Mhz (2x4Gb)

GPU: ASUS AMD Radeon R7 260X-DC2OC-2GD5

HDD: WESTERN DIGITAL WD7500BPKX
PSU: Thermaltake Hamburg 530W
Case: COOLERMASTER NSE-300-KKN1
Cooling: 1 fan 140mm μπροστα, 2 120mm στο πλαι και πανω. Στον επεξεργαστη χρησιμοποιω το fan της συσκευασιας του.

Tο συστημα αυτο το χρησιμοποιω κατα κυριο λογο για gaming.

Αυτα που χρειαζομαι σε σειρα προτεραιοτητας ειναι:
1. Καινουρια GPU 
2. Εναν SSD 
3. Οθονη (εχω μια 18" παλια, δεν εχει full hd)
4. Cooling? Μεσα σε 5 λεπτα αφου τον ανοιξω η θερμοκρασια του επεξεργαστη ξεπερναει τους 40 και σε απαιτητικα games φτανει ευκολα τους 60, συχνα τους 70 (τον καθαριζω τακτικα, αρα δεν νομιζω να φταιει η σκονη). Θα προτιμουσα να αποφυγω υδροψυξη, αλλα δεχομαι ολες τις προτασεις.

Μπορω να διαθεσω περιπου 500€ για αυτη την αναβαθμιση.

Δημοσ.

Καλες επιλογες θα εβαζα αυτην την οθονη

https://www.skroutz.gr/s/9499740/LG-22MP68VQ-P.html λογο ips  (και επειδη την εχω,αρα την ξερω :D)  

Βλεπω το vision studio την πηγε 256.Αλλο ενα 10ρικο να την ριξει και θα βγαλει αρκετα λεφτα απο αυτους που την παιρνον απο γερμανια τωρα

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/9499740/LG-22MP68VQ-P.html λογο ips  (και επειδη την εχω,αρα την ξερω :D)  

Βλεπω το vision studio την πηγε 256.Αλλο ενα 10ρικο να την ριξει και θα βγαλει αρκετα λεφτα απο αυτους που την παιρνον απο γερμανια τωρα

την ειδα, απλα δεν ηξερα 100% αν ειναι freesync. Εφωσον ειναι δοκιμασμενη τότε, παω πασο :P

(freesync over hdmi να υποθέσω)

Δημοσ.

Για σωστή αναβάθμιση δεν φτάνουν τα χρήματα.

Εστίασε σε μια καλή οθόνη 24" γύρω στα 200-200+ ευρώ.

Ψύξη σίγουρα 25-50 ευρώ.

Από εκεί και πέρα προσωπικά θα έπαιρνα έναν ssd 240-250GB στα 100 ευρώ.

Τα υπόλοιπα χρήματα τα κρατάς, βρίσκεις και τα υπόλοιπα για μια κάρτα 250-300 ευρώ περιμένοντας να πέσουν και λίγο οι τιμές στις νέες κάρτες.

Δημοσ.

Και οταν πεσουν οι τιμες στις νεες καρτες κρατας τα λεφτα μαζευεις λιγα ακομα και περιμενεις τις επομενες..

Δημοσ.

Έγραψα να πέσουν "λίγο" όχι να κατατρυλίσουν. Όσοι έχουν σφιχτό budget δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Ή να πάνε σε κάποια μεταχειρισμένη.

Δημοσ.

Για σωστή αναβάθμιση δεν φτάνουν τα χρήματα.

Εστίασε σε μια καλή οθόνη 24" γύρω στα 200-200+ ευρώ.

Ψύξη σίγουρα 25-50 ευρώ.

Από εκεί και πέρα προσωπικά θα έπαιρνα έναν ssd 240-250GB στα 100 ευρώ.

Τα υπόλοιπα χρήματα τα κρατάς, βρίσκεις και τα υπόλοιπα για μια κάρτα 250-300 ευρώ περιμένοντας να πέσουν και λίγο οι τιμές στις νέες κάρτες.

Μπορεις να μου παραθεσεις μερικα παραδειγματα; Δεν ξερω τι ακριβως κυκλοφορει στην αγορα και τι τιμες παιζουν. Αν οντως χρειαζονται παραπανω λεφτα μπορει να την κανω σταδιακα την αναβαθμιση.

Οσον αφορα το μεγεθος της εισαι ικανοποιημενος; Επισης, αν δεν σου κανει κοπο, μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το freesync;

Δημοσ.

Ναι.Ποτε δεν μπορουσα να παιξω online games σε πανω απο 22αρες οποτε προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος.Συνηθως οι περισσοτεροι θελουν 23-24 οποτε τσεκαρε το μεγεθος.

Με λιγα λογια,οσο εισαι μεσα στο freesync range (πχ στο δικο μου,40-75hz) το παιχνιδι θα δειχνει το ιδιο.Δεν θα καταλαβαινεις τα frame drops.Επισης δεν θα εχεις tearing και τοσο input lag οσο το vsync (αλλα και παλι,δεν θα το εβαζα σε csgo,lol,dota)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...