georgepppo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 το κολπο είναι που το δοκιμάσανε στο πιο απλο game,για να σας δω σε fallout 4,far cry,the division η εστω ακομα στο shadows of mordor εκει είναι το ζουμι.μακρυα και παλι μακρυα.... γιατί τι περιμένεις να κάνει μια intel igpu με το fallout 4 και far cry 4 ? να τα παίζει και ultra εδώ εγώ με την παλιά μου 5850 παίζω σε 720p@low-medium με framerate κάπου στα 40αρια και έχει 1gb αυτόνομης μνήμης γραφικών...τα igpu,apus δεν στοχεύουν προς το παρόν σε gaming αλλά στο μέλλον που πχ σε 10 χρόνια με έναν επεξεργαστή-igpu θα παίζεις με low-medium τα παιχνίδια και θα γλυτώνεις την gpu. επίσης αν θες να μου παίξεις division,fallout και τέτοια δεν θα πας να παίξεις με igpus,η παρουσίαση ορθώς έγινε με τέτοιο παιχνίδι γιατί σε τέτοια κατηγορία είναι,σιγά μην βάλουν την igpu να τρέξει κόντρα σε κανονικές κάρτες,σαν να βγάζεις για δοκιμαστικά το micra με τα αυτοκίνητα του lemans. 2
Pokemon640 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 κάτι ανάλογο έλεγε κάποτε η intel ότι με τις intel igpu θα τρέχουν σούπερ ουάου όλα τα games, φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ. 1
Retromaniac Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 κάτι ανάλογο έλεγε κάποτε η intel ότι με τις intel igpu θα τρέχουν σούπερ ουάου όλα τα games, φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ. Βλέπεις να λέει πουθενά αυτό;
KnightRider Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Βλέπεις να λέει πουθενά αυτό; Εδω γράφουν gaming με πολλα frames,, πραγματικα κατανταει κουραστικο να λένε τοσο αοριστα πραγματα ενω οταν τα δοκιμαζουμε στη πραξη τελικα να ειναι λιγο μουφα. Πρεπει λιγο να ειναι ξεκαθαροι στο τι καθονται και γραφουν
Retromaniac Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Εδω γράφουν gaming με πολλα frames,, πραγματικα κατανταει κουραστικο να λένε τοσο αοριστα πραγματα ενω οταν τα δοκιμαζουμε στη πραξη τελικα να ειναι λιγο μουφα. Πρεπει λιγο να ειναι ξεκαθαροι στο τι καθονται και γραφουν Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι εννοούν (και δεν το κρύβουν και οι ίδιοι) ότι εννοούν casual games με πολλά frames... 1
freegr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Νομίζω ότι τα περισσότερα απλά είναι υπερβολές του μάρκετινγκ για να κερδίσει περισσότερες κριτικές...
toyo73 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Σκεφτομαι να φτιαξω ενα καινουργιο μηχανακι με skylake i5-6600k και gtx 1060 εκει προς Οκτωμβριο περιπου.Αξιζει να περιμενω Φεβρουαριο-Μαρτιο για Kaby-lake.
exor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 το πιο ενδιαφερον ειναι οτι επιτελους μπορει να παιζουν 4κ βιντεο πιο ευκολα .. αντιθετα με οσα νομιζουν καποιοι το πραγματικο 4κ ειναι απιστευτα βαρυ και οι περισσοτεροι επεξεργαστες δεν το παλευουν
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Βλέπεις να λέει πουθενά αυτό; κατι τετοιες σαχλαμαρες ελεγε παλια με τους pentium 4 και τις rdram 1
KnightRider Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Νομίζω ότι τα περισσότερα απλά είναι υπερβολές του μάρκετινγκ για να κερδίσει περισσότερες κριτικές... Δεν θα πετυχουν σωστο marketing με αυτο τον τροπο,, πραγματικα νομιζουν οτι ειμαστε τοσο χαζοι.
adtakhs Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Με την AMD να έχει ανακοινώσει ZEN APU με 4/8 core και rx 460 επάνω, πρέπει να προσπαθήσει περισσοτερο νομίζω στο κομμάτι των γραφικών. http://www.hwbox.gr/news-cpu-apu/45049-amd-zen-apu-me-rx-460-gpu-sto-idio-chip.html
adtakhs Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Χωριά το πλεονέκτημα ενός dual graphics των APU, αν θέλει να μπει σε οικονομικά και μεσαία έτοιμα συστήματα για γενική χρήση λίγο απ όλα .
TheELF Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Με την AMD να έχει ανακοινώσει ZEN APU με 4/8 core και rx 460 επάνω, πρέπει να προσπαθήσει περισσοτερο νομίζω στο κομμάτι των γραφικών. http://www.hwbox.gr/news-cpu-apu/45049-amd-zen-apu-me-rx-460-gpu-sto-idio-chip.html Κάτσε να βγουν με το καλό,να δούμε πόσοι πυρήνες θα κλειδώνουν και πόσο underclock θα γίνεται στους υπόλοιπους για να αντέχουν οι μητρικές στο tdp και βλέπουμε,έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας μέχρι να βγουν. Χωριά το πλεονέκτημα ενός multi gpu των Dx12.
vagelisda Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Με την AMD να έχει ανακοινώσει ZEN APU με 4/8 core και rx 460 επάνω, πρέπει να προσπαθήσει περισσοτερο νομίζω στο κομμάτι των γραφικών. http://www.hwbox.gr/news-cpu-apu/45049-amd-zen-apu-me-rx-460-gpu-sto-idio-chip.html Σύμφωνα με οσα μαε εχει μαθει η amd, αραξε. Μέχρι να κουνησουν το αριστερό βρωμάει το δεξί. Θα έχουμε ιπτάμενα αμάξια μέχρι να δεησουν ...
georgepppo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Με την AMD να έχει ανακοινώσει ZEN APU με 4/8 core και rx 460 επάνω, πρέπει να προσπαθήσει περισσοτερο νομίζω στο κομμάτι των γραφικών. http://www.hwbox.gr/news-cpu-apu/45049-amd-zen-apu-me-rx-460-gpu-sto-idio-chip.html είναι και η vram,αν είναι να τρέχει με ddr4@64bit να το βράσουμε και ας βάλουνε και πυρήνες απο fury x πάνω,το θέμα είναι να βάλουν on chip και αυτόνομη μνήμη τουλάχιστον 2gb gddr5@128-256 bit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα