Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κολπο είναι που το δοκιμάσανε στο πιο απλο game,για να σας δω σε fallout 4,far cry,the division η εστω ακομα στο shadows of mordor εκει είναι το ζουμι.μακρυα και παλι μακρυα....

γιατί τι περιμένεις να κάνει μια intel igpu με το fallout 4 και far cry 4 ? να τα παίζει και ultra εδώ εγώ με την παλιά μου 5850 παίζω σε 720p@low-medium με framerate κάπου στα 40αρια και έχει 1gb αυτόνομης μνήμης γραφικών...τα igpu,apus δεν στοχεύουν προς το παρόν σε gaming αλλά στο μέλλον που πχ σε 10 χρόνια με έναν επεξεργαστή-igpu θα παίζεις με low-medium τα παιχνίδια και θα γλυτώνεις την gpu.

επίσης αν θες να μου παίξεις division,fallout και τέτοια δεν θα πας να παίξεις με igpus,η παρουσίαση ορθώς έγινε με τέτοιο παιχνίδι γιατί σε τέτοια κατηγορία είναι,σιγά μην βάλουν την igpu να τρέξει κόντρα σε κανονικές κάρτες,σαν να βγάζεις για δοκιμαστικά το micra με τα αυτοκίνητα του lemans.

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κάτι ανάλογο έλεγε κάποτε η intel ότι με τις intel igpu θα τρέχουν σούπερ ουάου όλα τα games, φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

κάτι ανάλογο έλεγε κάποτε η intel ότι με τις intel igpu θα τρέχουν σούπερ ουάου όλα τα games, φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Βλέπεις να λέει πουθενά αυτό;

Δημοσ.

Βλέπεις να λέει πουθενά αυτό;

Εδω γράφουν gaming με πολλα frames,, πραγματικα κατανταει κουραστικο να λένε τοσο αοριστα πραγματα ενω οταν τα δοκιμαζουμε στη πραξη τελικα να ειναι λιγο μουφα. Πρεπει λιγο να ειναι ξεκαθαροι στο τι καθονται και γραφουν

Δημοσ.

Εδω γράφουν gaming με πολλα frames,, πραγματικα κατανταει κουραστικο να λένε τοσο αοριστα πραγματα ενω οταν τα δοκιμαζουμε στη πραξη τελικα να ειναι λιγο μουφα. Πρεπει λιγο να ειναι ξεκαθαροι στο τι καθονται και γραφουν

Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι εννοούν (και δεν το κρύβουν και οι ίδιοι) ότι εννοούν casual games με πολλά frames...

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι τα περισσότερα απλά είναι υπερβολές του μάρκετινγκ για να κερδίσει περισσότερες κριτικές...

Δημοσ.

Σκεφτομαι να φτιαξω  ενα καινουργιο μηχανακι με  skylake i5-6600k και gtx 1060 εκει προς Οκτωμβριο περιπου.Αξιζει να περιμενω Φεβρουαριο-Μαρτιο για Kaby-lake.

Δημοσ.

το πιο ενδιαφερον ειναι οτι επιτελους μπορει να παιζουν 4κ βιντεο πιο ευκολα .. αντιθετα με οσα νομιζουν καποιοι το πραγματικο 4κ ειναι απιστευτα βαρυ και οι περισσοτεροι επεξεργαστες δεν το παλευουν 

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα περισσότερα απλά είναι υπερβολές του μάρκετινγκ για να κερδίσει περισσότερες κριτικές...

Δεν θα πετυχουν σωστο marketing με αυτο τον τροπο,, πραγματικα νομιζουν οτι ειμαστε τοσο χαζοι.

Δημοσ.

Χωριά το πλεονέκτημα ενός dual graphics των APU, αν θέλει να μπει σε οικονομικά και μεσαία έτοιμα συστήματα για γενική χρήση λίγο απ όλα .

Δημοσ.

Με την AMD να έχει ανακοινώσει ZEN APU με 4/8 core και rx 460 επάνω, πρέπει να προσπαθήσει περισσοτερο νομίζω στο κομμάτι των γραφικών.

http://www.hwbox.gr/news-cpu-apu/45049-amd-zen-apu-me-rx-460-gpu-sto-idio-chip.html

Κάτσε να βγουν με το καλό,να δούμε πόσοι πυρήνες θα κλειδώνουν και πόσο underclock θα γίνεται στους υπόλοιπους για να αντέχουν οι μητρικές στο tdp και βλέπουμε,έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας μέχρι να βγουν.

Χωριά το πλεονέκτημα ενός multi gpu των Dx12.

Δημοσ.
Με την AMD να έχει ανακοινώσει ZEN APU με 4/8 core και rx 460 επάνω, πρέπει να προσπαθήσει περισσοτερο νομίζω στο κομμάτι των γραφικών.

http://www.hwbox.gr/news-cpu-apu/45049-amd-zen-apu-me-rx-460-gpu-sto-idio-chip.html

Σύμφωνα με οσα μαε εχει μαθει η amd, αραξε.

Μέχρι να κουνησουν το αριστερό βρωμάει το δεξί.

Θα έχουμε ιπτάμενα αμάξια μέχρι να δεησουν ...

Δημοσ.

είναι και η vram,αν είναι να τρέχει με ddr4@64bit να το βράσουμε και ας βάλουνε και πυρήνες απο fury x πάνω,το θέμα είναι να βάλουν on chip και αυτόνομη μνήμη τουλάχιστον 2gb gddr5@128-256 bit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...