Mpegleris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα στην υπέροχη παρέα! Ψάχνομαι με ταβάνι τα 300€ για κάτι τέτοιο με touch screen προκειμένου να το χρησιμοποιήσω με το virtual DJ για να παίξω μουσική (wav-MP3). Δεν με ενδιαφέρει ούτε παιχνίδια ούτε τπτ άλλο. Άντε και σερφάρισμα για κατέβασμα τραγουδιών και καμία ταινία το πολύ. Μετά απο πολύ ψάξιμο (Για καινουργιο μιλώντας πάντα) δεν βρήκα κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτα απο αυτο εδω: http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Turbo-X-Τablet-FlexBook-360-14-WiFi-Blue.htm Τι γνώμη έχετε εσείς; Θα το σηκώσει ο Atom 8300 που φοράει; Επίσης πολύ σημαντικό ειναι η οθόνη touch (για τις αλλαγές τραγουδιών να γίνουν άμεσα). Θα κανει δουλεια αυτο η θα εχω προβλήματα; Ευχαριστώωω Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι στο virtual Dj δεν θα χρησιμοποιήσω καθόλου video. Μονο μουσική.
mphxths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 atom και 2gb ram ..και windows 10..τι να σου πω..δεν μου γεμιζει το ματι ...και δεν υπολογιζω το τι απαιτησεις εχει και το προγραμμα σου...
Mpegleris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Στα "χαρτιά" φενεται να το σηκώνει... Αλλά αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας γράψει εδω γιατι φενεται αρκετά πρακτικό για αυτη την δουλεια αυτο το λαπτοπακι. https://www.virtualdj.com/wiki/Minimum%20system%20requirements.html Επίσης αυτά τα λαπτοπ(με ατομ) γενικώς μπορούν και τρέχουν κανονικά τα win 10; Η κολανε κτλ κτλ;
hackerW32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 μακρια απο turbo-x laptop. βρες καποιο αλλο ακομα και να εχει 100 ευρω παραπανω. ειναι πραγματικα πεταμενα λεφτα, μετα απο εναν χρονο που θα λυξει η εγγύηση θα κλαις τα λεφτα σου. δεν ειμαι αυτος που αναπαραγει οτι βλεπει αλλου και κραζουν τα turbo-x, ειχα πει στην μανα μου καποτε να παρει ενα στα 380 ευρω που ηθελε φθηνο και γρήγορο. απο αποψη hardware για τοτε αξιζε, αλλα απο αποψη ποιοτητας.. αθλια οθονη, το touchpad ξεβαψε με 2 χρονια χρησης, η μπαταρια αντεξε δυο χρονια, το σασι ειναι κακιστο μια θυρα usb γιοκ, πληροφοριες για την mobo δεν βρησκω για να δω ποση ραμ μπορει να παρει ή αν μπορει να παρει αλλον cpu, μπλαμπλαμπλαμπλα σορρυ για την χολη. εγω θα σου πρότεινα ενα καλο windows tablet.
Shadows Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μιλαμε για μηχανημα 300 ευρω που,σηκωνει μονο 2 gb ram http://ark.intel.com/products/87383/Intel-Atom-x5-Z8300-Processor-2M-Cache-up-to-1_84-GHz To max του επεξεργαστη ειναι 2 Gb που σοβαρα δεν το θες σε μηχανημα με win10,εχει σκληρο μονο 32gb δηλαδη με το ζορι να βαλεις μια ταινια και κανα τραγουδι,αν ειναι σκληρος και οχι καποια σαπια flash μνημη πιο αργη και απο 5600rpm hdd.Λοιπον απο εμενα ασχετα απο μαρκα,σαν δυνατοτητες η αποψη μου ειναι μακρυα,εκτος και αν εκανε τπτ 90-100 ευρω τοτε ισως να αξιζε.Στα 300 ευρω παιρνεις πολυ καλυτερο μηχανημα.
Mpegleris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Παιδιά θα συμφωνήσω μαζί σας οτι απο ποιότητα γενικώς τα turbo X ειναι... Χάλια. Αλλά καθαρά απο οικονομικής απόψεως τι άλλο θα μπορούσε σε αυτά τα χρήματα να μπορει να κανει το "μαγικό" cross fade με τα δάχτυλα εκείνη την ώρα με τον τροπο που θες για να κανεις μετάβαση απο κομμάτι σε κοματι, εκτός απο πανάκριβες ταμπλέτες όπως πχ iPad η απο εξωτερικούς usb controllers που επίσης μιλάμε για πολλά λεφτα..; Αν υπάρχει καμία μια άλλη πρόταση καλύτερη εννοείτε να πάω να "χτυπήσω" εκείνη. Μιλάω πάντα με ταβάνι αυτά τα λεφτα. Για μένα προσωπικά ΑΝ ειναι να δώσω παραπάνω χρήματα για παρόμοια χρήση (μιας και το έκανα κ στο παρελθόν) το iPad αποτελεί την καλύτερη φόριτη και φερέγγυα λύση... Αλλά γράφω εδω για το turbo X μπας και γλυτωσουμε καποια χρήματα για την ίδια δουλεια.
stevedri Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αλλά γράφω εδω για το turbo X μπας και γλυτωσουμε καποια χρήματα για την ίδια δουλεια. το να παρεις κατι φθηνο που ειναι και κακιστο στην ποιοτητα, δεν γλυτωνεις χρηματα, απλα τα χανεις. κανε ενα κοπο στον εαυτο σου, σφιξε λιγο το ζωναρι, μαζεψε λιγα χρηματα παραπανω και παρε κατι αλλο πιο καλυτερο. 3
Mpegleris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εχετε απολυτο δικαιο. Μακρια απο Turbo-X. Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στο ACER T100ΗΑ (καινουργιο σε σκουτζ 360). ΟΜΩΣ γνωριζετεΜΗΠΩΣ υπαρχει το ιδιο η καποιο παρομοιο με λιγο μεγαλυτερη οθονη μιας και το θελω και για ταινιεσ?? Το Τ100 εχει 10ρα οθονη και απο τα rewiews διαπιστωσα ότι εχει και καποιο μικρο πρόβλημα στο touch της οθονης (ghost touch). Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντηςεις...
Shadows Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εχετε απολυτο δικαιο. Μακρια απο Turbo-X. Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στο ACER T100ΗΑ (καινουργιο σε σκουτζ 360). ΟΜΩΣ γνωριζετεΜΗΠΩΣ υπαρχει το ιδιο η καποιο παρομοιο με λιγο μεγαλυτερη οθονη μιας και το θελω και για ταινιεσ?? Το Τ100 εχει 10ρα οθονη και απο τα rewiews διαπιστωσα ότι εχει και καποιο μικρο πρόβλημα στο touch της οθονης (ghost touch). Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντηςεις... http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/
preview_video Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 η δικη μου γνωμη μιας και ειμαι χρηστης του. τρομερη οθονη full hd 1920x1080. βλεπεις πραγματικα καθαρη εικονα εαν το υλικο σου ειναι hd. 2 ηχειακια αριστερα δεξια απο τα οποια ο ηχος ειναι παρα πολυ καλος. 2 θυρες usb 3 για να συνδεσης οτι χρειαζεσαι. μπαταρια μεγαλης αυτονομιας.(με χρηση ιντερνετ ανοιχτα πολλα παραθυρα facebook youtube τραγουδια και παρακολουθηση αλλων σελιδων η μπαταρια απο 100% εφτασε στο 20% μεσα σε 5 ωρες.η οθονη δεν εκλεινε ουτε εμπαινε η συσκευη σε αναμονη) η μπαταρια φορτιζει οταν ειναι κλειστο το μηχανημα σε 4 ωρες (οταν εχει φταση στο 15% υπολοιπο ενεργειας.) ανοιχτο και φορτιση ακομη δεν το εκανα να σου πω χρονους φορτισης. επεισης ακομη ταινιες δεν εβαλα να δω ποσες παιζη και ποσο κραταει η μπαταρια του με χρηση ταινιων. επεισης συμαντικοτερο ειπα να βαλω εξτρα καποια προγραματα μονταζ απλα να δω εαν τα σηκωση απο ενδιαφερον τεχνικο ποιο πολυ.εβαλα λοιπον την εκδοση της adobe το photoshop και ανοιξα αρχειο raw να δουλεψω την φωτο. επειδη δεν θα το πιστεψεις αλλα ειναι γεγονος το αρχειο δουλεψε τελεια.δεν εβαλα πολλα εφφε στην φωτο αλλα δουλεψε αψογα. επειτα λεω βαλε και ενα προγραμα μονταζ. εβαλα το edius εαν το γνωριζεις. εκδοση 8 η τελευταια. λεω ανοιξε ενα αρχειο avi η mpeg να δω το παιζη real time η δαγκωνη? δεν θα το πιστεψεις το επαιζε τελεια χωρις κανενα προβλημα.επερνε εφφε και εκαμνε ανετα σε χρονους λογικους export. παιζη ανετα στο media player η σε αλλο δικο σου προγραμα (vls k.τ.λ.) hd υλικο χωρις κανενα προβλημα. αιντε λεω να δω εαν μονταρη και full hd βιντεο. του βαζω ενα αρχειο πατας play και δεν θα το πιστεψεις??? δεν το επαιζε.το δαγκωνε. και φυσικο ηταν μιας και δεν ειναι υπολογιστης να κανεις μονταζ.φαντασου να το επαιζε τι θα γινοταν δηλαδη. επεισης περνη εως και 128gb καρτα micro sdhc και sdxc. εγω εβαλα xc και παει σφεντονα. επεισης διαβαζη οποιον δισκο θες στα usb του ειτε με τροφοδοσια εξωτερικη δισκου 3,5 ειτε δισκο χωρις τροφοδοσια απλα με το καλωδιο usb του. 2,5 δικους. επεισης περνη σκανερ , εκτυπωτη , και οτι αλλο θες στα usb του χωρις κανενα προβλημα. wouindons εχει ετσι κιαλλιως επανω. μπορω να σου γραφω και αλλα πολλα που ειδα μια βδομαδα που το εχω τωρα στα χερια μου. παιχνιδια δεν εβαλα αλλα συντομα θα το δωσω στην ανηψια να το δοκιμασει. επεισης επειδη οταν πηγα να το αγορασω ρωτησα επειδη δεν ειδα γριλιες για αερισμο της συσκευης,μηπως ζεσταινεται επειτα απο καποιες ωρες η το επειρεαση η πολυωρη λειτουργια του. μια βδομαδα τωρα δεν ειδα να ζεσταινεται. αλλα δεν το επαιξα και εγω εως τωρα πανω απο οχταωρο.συντομα ομως θα γινη και αυτο να δω απλα εαν θα ζεσταθη με ποληωρη χρηση η οχι.η εταιρια ειπε οτι προβλημα δεν υπαρχη.μενουμε σε αυτο λοιπον. οταν κλεινης στης 360 μοιρες που γινεται ταμπλετ κλειδωνη το πληκτρολογιο δεν σε ενοχλη εαν ακουμπησεις τα κουμπια απο κατω επειδη γινεται ταμπλετ. αψογη αποκριση με το χερι εαν το δουλεψεις σαν ταμπλετ. επεισης ο δισκος του μπορει να χωρεση πολλα προγραματα (εγω εβαλα προγραμα φωτογραφιας, προγραμα μονταζ,και πολλα αλλα και ακομη δεν εχει γεμιση ο χωρος του) και την καρτα micro sd την κανης δευτερο δισκο η ακομη και εξωτερικο usb με αναλογη χωριτικοτητα που θελεις. λοιπον φιλε μου με λιγα λογια το μηχανημα ειναι φωτια.κανη αυτα που γραφη στην σελιδα της η εταιρια. εχει ενα χρονο εγγυηση.μπορεις να το αγορασεις σε καλυτερη τιμη εαν ξερεις να παζαρευεις. εχει τρομερη οθονη πολυ καλο ηχο καλη αποκριση και σχετικα ελαφρυ μιας και το 12αρη το ποιο μικρο τους ειναι ποιο ελαφρη απο το 14 αρι.λογο ογκο0υ και οθονης σε σχεση με το 14 αρι. εγω πειρα το 14 αρι επειδη ηθελα οθονη. το μικρο τους το 12 αρι ειναι ακομη ποιο βολικο σαν ταμπλετ.και ποιο ελαφρυ. και οπως εγραψα και σε αλλα εδω μεσα μολις περαση ο χρονος εγγυησης θα μπω να ενημερωσω εαν αντεξε η οχι μιας και βλεπω οτι λενε οτι δεν θα αντεξη και αυτο. το σερβις της εταιριας ειναι αψογο.εγω προσωπικα εχω αγοραση και αλλες συσκευες τους και εχω μεινη ευχαριστημενος εως τωρα. η εταιρια εχει αλαξη χρονια τωρα και δεν εχει καμια σχεση με αυτα που ξεραμε παλια. αυτη ειναι η δικη μου γνωμη για αυτο τομηχανημα. και στην ειπα γιατι το αγορασα. δεν μου το εκαναν δωρο.οποτε αυτα ειδα εως τωρα αυτα και σου εγραψα εδω. ΥΣ: θα προσπαθισω να βρω αυτο το προγραμα και να το περασω για να σου πω εαν το παιζη η οχι.(εαν δεν αγορασες αλλο μηχανημα φυσικα)
tarksis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 εχετε μπει στο bios ? μπουταρει κανονικα απο usb σε περιπτωση που θελουμε να βαλουμε pro ή να κανουμε φορματ? το cpuz τι δειχνει για τη mobo? τους drivers τους δινει το πλαισιο μαζι? ευχαριστω κ συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις ,αλλα επειδη ειναι του πλαισιου .....καταλαβαινετε.......... (τα ρωταγα σ ενα πωλητη κ με κοιταζε σα χαζος, που ηθελε να ξεφορτωθει καποιον που τον ρωταγε κατι παραπανω απο το σε τι χρωματα βγαινει)
akoinonitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα στην υπέροχη παρέα! Ψάχνομαι με ταβάνι τα 300€ για κάτι τέτοιο με touch screen προκειμένου να το χρησιμοποιήσω με το virtual DJ για να παίξω μουσική (wav-MP3). Δεν με ενδιαφέρει ούτε παιχνίδια ούτε τπτ άλλο. Άντε και σερφάρισμα για κατέβασμα τραγουδιών και καμία ταινία το πολύ. Μετά απο πολύ ψάξιμο (Για καινουργιο μιλώντας πάντα) δεν βρήκα κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτα απο αυτο εδω: http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Turbo-X-Τablet-FlexBook-360-14-WiFi-Blue.htm Τι γνώμη έχετε εσείς; Θα το σηκώσει ο Atom 8300 που φοράει; Επίσης πολύ σημαντικό ειναι η οθόνη touch (για τις αλλαγές τραγουδιών να γίνουν άμεσα). Θα κανει δουλεια αυτο η θα εχω προβλήματα; Ευχαριστώωω Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι στο virtual Dj δεν θα χρησιμοποιήσω καθόλου video. Μονο μουσική. Eίναι για προσωπικη σου χρηση η για δουλεια? Δλδ θες να παιζεις μουσικη σε καποιο μαγαζι η απλα να την βρίσκεις σπιτι σου? Αν είναι για μαγαζι εκτος ότι θα χρειαστείς και μια σοβαρη καρτα ηχου, με 2 gb ραμ που διαθετει αυτό απλα το ξεχνας.... εκτος αν θες εκει που παιζεις να κολλαει το virtual και να κοκκινίζεις από ντροπη... 1
Giorgos241 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Πλεον ειναι στα 100 Ευρω. Καποιος χρηστης μπορει να μας πει αν αξιζει τα λεφτα του? Ευχαριστω.
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Που 100? Link? 119 στο stockhouse? https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Turbo-X-Laptop-FlexBook-360-11-6-Black.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα