iMarilina Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, Εδώ και λίγο καιρό θέλω να μάθω και λίγα βασικά πράγματα από Mac.. κλείνω είτε προς Pro η προς Air http://www.skroutz.g...splay-2015.html http://www.skroutz.g...orage-2016.html καμιά καλή πρόταση? καμιά εμπειρία? καμιά εμπειρία από το παρακάτω κατάστημα κανείς? http://report spam/ ευχαριστω Εξαρτάται για τί πράγμα το θες. Προσωπικά πήγα από παλιότερο pro στο 11άρι air γιατί ήθελα φορητότητα, είναι σφαίρα (έχω το custom 8 GB ram), δε μου λείπει κάτι, σπάνια χρησιμοποιώ cd/dvd (έχω ένα εξωτερικό που συνδέω αν ποτέ χρειαστεί), και γενικά μια χαρά τα κάνει όλα και δεν κοψομεσιάζομαι όταν το κουβαλάω. Δε μου λείπει κάτι. Αλλά εξαρτάται τί θες.
mataragas24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Εξαρτάται για τί πράγμα το θες. Προσωπικά πήγα από παλιότερο pro στο 11άρι air γιατί ήθελα φορητότητα, είναι σφαίρα (έχω το custom 8 GB ram), δε μου λείπει κάτι, σπάνια χρησιμοποιώ cd/dvd (έχω ένα εξωτερικό που συνδέω αν ποτέ χρειαστεί), και γενικά μια χαρά τα κάνει όλα και δεν κοψομεσιάζομαι όταν το κουβαλάω. Δε μου λείπει κάτι. Αλλά εξαρτάται τί θες. ουσιαστικά αν τον κρατήσω για προσωπικό υπολογιστή, θα έλεγα 13 (συνδυασμός φορητότητας με νορμαλ οθόνη για office). Επίσης θεωρώ 8 GB ram καθώς και 256 SSD ως απαραίτητα (cd/dvd δεν χρειάζομαι).. Τέλος θα ήθελα να έχει έυκολη μεταπώληση.. Για όλους αυτούς του λόγους κλείνω προς το pro 13..
iMarilina Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 ουσιαστικά αν τον κρατήσω για προσωπικό υπολογιστή, θα έλεγα 13 (συνδυασμός φορητότητας με νορμαλ οθόνη για office). Επίσης θεωρώ 8 GB ram καθώς και 256 SSD ως απαραίτητα (cd/dvd δεν χρειάζομαι).. Τέλος θα ήθελα να έχει έυκολη μεταπώληση.. Για όλους αυτούς του λόγους κλείνω προς το pro 13.. κι εγώ 13άρι είχα, το σκεφτόμουν το 11άρι μήπως μου είναι πολύ μικρό αλλά είναι σούπερ, δεν κουράζει, για βασικό το έχω, και φορητότητα κορυφαία (άσε τη μπαταρία που είναι σκυλί). Η οθόνη μια χαρά νορμάλ είναι πίστεψέ με, αλλά θα έλεγα καλύτερα πήγαινε και σε ένα μαγαζί και δες τα κι από κοντά όλα να δεις
mataragas24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 κι εγώ 13άρι είχα, το σκεφτόμουν το 11άρι μήπως μου είναι πολύ μικρό αλλά είναι σούπερ, δεν κουράζει, για βασικό το έχω, και φορητότητα κορυφαία (άσε τη μπαταρία που είναι σκυλί). Η οθόνη μια χαρά νορμάλ είναι πίστεψέ με, αλλά θα έλεγα καλύτερα πήγαινε και σε ένα μαγαζί και δες τα κι από κοντά όλα να δεις τελικά δεν κρατήθηκα.. μίλησα με τον electronic king και παρήγγειλα το παρακάτω στις 1040 λύρες με μεταφορικά (1260 ευρω).. http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-7GHz-2-7-GHz-13-3-MF840-i5-8GB-RAM-256GB-RETINA-2015-/371494890474?hash=item567ed22bea ελπιζω να μου έρθει νορμάλ.. αυριο μου το στελνει 2
kaktos77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλορίζικο φίλε, άμα σου αρχίσει κόλπα και θα στο στείλω αύριο κλπ απείλησε τον για αρνητικό feedback και ζητά του tracking number γιατί ακούγεται ότι λέει ότι θα σου στείλει και καθυστερεί γιατί τα φέρνει απο Αμερική κάθε Τρίτη και Κυριακή με καράβι, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν έχει απόθεμα θα σε τρενάρει μέχρι την επόμενη εβδομάδα, πολλοί το εκμεταλλεύονται αυτό και του ζητάνε για να μην του κάνουν αρνητικό feedback να τους δώσει τσάμπα Apple care...Παλιά έδινε αλλά τώρα απο ότι διαβάζω έχει γίνει πιο σφηκτος...Υπάρχει αναλυτικό thread για αυτόν και εδώ στο insomnia και στο iphonehellas, μέχρι και το σπίτι του έχουν βρει(χωρίς πλάκα ) και πάλι καλορίζικο!! Πες μας εντυπώσεις όταν παραλάβεις!!! 2
mataragas24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα και παλι απο μενα.. απλα να ενημερωσω οτι το λαπτοπ ηρθε κανονικα στο κουτι του.. αργησε 1 μερα αλλα νομιζω ηταν θεμα της fedex.. Συμβουλη μου ειναι για τον electroning king στελνουμε εμαιλ (εμενα μου εριξε την τιμη περιπου 100 λυρες κατω απο το ebay) και μετα επιμενουμε σε trucking number.. Αυτα απο μενα.. ευχαριστω ολους για τις γνωμες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα