Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εδώ και λίγο καιρό θέλω να μάθω και λίγα βασικά πράγματα από Mac..

κλείνω είτε προς Pro η προς Air

http://www.skroutz.g...splay-2015.html

http://www.skroutz.g...orage-2016.html

καμιά καλή πρόταση? καμιά εμπειρία?

καμιά εμπειρία από το παρακάτω κατάστημα κανείς?

http://report spam/

ευχαριστω

Δημοσ.

Ψάχνομαι και εγώ το τελευταίο διάστημα για να αγοράσω ένα MacBook. Γενικά την έχω ψάξει αρκετά την υπόθεση αλλά είπα να περιμένω να βγουν τα καινούργια MacBook σε κανενα δίμηνο. Πιστεύω το air δεν αξίζει, αφού δίνεις που δίνεις ένα τέτοιο ποσό πάρε το pro που ειναι και καλύτερη οθόνη και πιο δυνατός επεξεργαστής( περισσότερο για την οθόνη). Οι καλύτερες τιμές παίζουν στο εξωτερικό, γενικά πολλοί αγοράζουν απο τον electronic king απο ebay και ειναι ευχαριστημένοι. Εγώ που έψαξα αρκετά στα 13αρια συμφέρει ένα μαγαζί Tronixltd έχει η/κ κατάστημα και σε eBay και σε Amazon και καλύτερη τιμή απο τον king και τεράστιο ποσοστό θετικών αξιολογήσεων. Με Revolut που κοίταξα και συμφέρει και η μετατροπή νομίσματος σε λίρες, καθώς και αυτός βρίσκεται Αγγλία βγαίνει το pro του 2015 στα 1060 ευρώ απλά όπως ανέφερα δεν το χτύπησα γιατί είπα να περιμένω τα καινούργια αλλιώς θα το είχα πάρει απο αυτόν( μέσω του καταστήματος στο eBay βγαίνει 1060 γιατί στο Amazon πληρώνεις περισσότερο τα έξοδα μεταφοράς)

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν ανοίγουν τα links σε εμενα.. Χωρίς να εχω δει για ποια μηχανήματα μας μιλάς, σου προτείνω το pro σαν κατηγορία. Σε σχέση με το air εχει πιο πολυ ισχύ! Θα ήθελα επισης στην αγορά σου να έχεις πάντα γνώμονα και το έτος που κυκλοφορήθηκε, διότι όσο πιο νεο ειναι τόσο καλυτερο. Το air ειναι πιο πολυ φορητό, όχι οτι το άλλο δεν ειναι αλλα ειναι πιο ελαφρύ το air γενικά.

Δημοσ.

Ψάχνομαι και εγώ το τελευταίο διάστημα για να αγοράσω ένα MacBook. Γενικά την έχω ψάξει αρκετά την υπόθεση αλλά είπα να περιμένω να βγουν τα καινούργια MacBook σε κανενα δίμηνο. Πιστεύω το air δεν αξίζει, αφού δίνεις που δίνεις ένα τέτοιο ποσό πάρε το pro που ειναι και καλύτερη οθόνη και πιο δυνατός επεξεργαστής( περισσότερο για την οθόνη). Οι καλύτερες τιμές παίζουν στο εξωτερικό, γενικά πολλοί αγοράζουν απο τον electronic king απο ebay και ειναι ευχαριστημένοι. Εγώ που έψαξα αρκετά στα 13αρια συμφέρει ένα μαγαζί Tronixltd έχει η/κ κατάστημα και σε eBay και σε Amazon και καλύτερη τιμή απο τον king και τεράστιο ποσοστό θετικών αξιολογήσεων. Με Revolut που κοίταξα και συμφέρει και η μετατροπή νομίσματος σε λίρες, καθώς και αυτός βρίσκεται Αγγλία βγαίνει το pro του 2015 στα 1060 ευρώ απλά όπως ανέφερα δεν το χτύπησα γιατί είπα να περιμένω τα καινούργια αλλιώς θα το είχα πάρει απο αυτόν( μέσω του καταστήματος στο eBay βγαίνει 1060 γιατί στο Amazon πληρώνεις περισσότερο τα έξοδα μεταφοράς)

Για κάποιο λόγο δεν ανοίγουν τα links σε εμενα.. Χωρίς να εχω δει για ποια μηχανήματα μας μιλάς, σου προτείνω το pro σαν κατηγορία. Σε σχέση με το air εχει πιο πολυ ισχύ! Θα ήθελα επισης στην αγορά σου να έχεις πάντα γνώμονα και το έτος που κυκλοφορήθηκε, διότι όσο πιο νεο ειναι τόσο καλυτερο. Το air ειναι πιο πολυ φορητό, όχι οτι το άλλο δεν ειναι αλλα ειναι πιο ελαφρύ το air γενικά.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.. όντως τα λινκ δεν δουλευουν θα τα φτιαξω αυριο.. ειναι τα air / pro με 8 gb ram και 256 ssd..

Αρχικα ελεγα για το air αλλα οπως το βλεπω παω για το pro.. η οθονη του ειναι απιστευτη.. αλλα δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο του king η το αλλο που αναφερεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.. όντως τα λινκ δεν δουλευουν θα τα φτιαξω αυριο.. ειναι τα air / pro με 8 gb ram και 256 ssd..

Αρχικα ελεγα για το air αλλα οπως το βλεπω παω για το pro.. η οθονη του ειναι απιστευτη.. αλλα δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο του king η το αλλο που αναφερεις

Οπωσδήποτε το pro, όπως σου είπα δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για το air... Όσο για τους πωλητές, άμα ψωνίσεις από ebay έχεις ασφάλεια από paypal, γενικά πιστεύω ότι άμα η διαφορά είναι 100+ από τα σκρουτζομάγαζα αξίζει τον κόπο να πάρεις απέξω, στη συγκεκριμένη περίπτωση η διαφορά είναι κάπου στα 170 ευρώ οπότε εγώ θα πήγαινα για απέξω...

Δημοσ.

Οπωσδήποτε το pro, όπως σου είπα δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για το air... Όσο για τους πωλητές, άμα ψωνίσεις από ebay έχεις ασφάλεια από paypal, γενικά πιστεύω ότι άμα η διαφορά είναι 100+ από τα σκρουτζομάγαζα αξίζει τον κόπο να πάρεις απέξω, στη συγκεκριμένη περίπτωση η διαφορά είναι κάπου στα 170 ευρώ οπότε εγώ θα πήγαινα για απέξω...

Ποιο προτεινεις για pro 8gb ram και 256 ssd??

Δημοσ.

Εγώ κοίταγα για το pro 8gb με 128 ssd λόγω του ότι δεν μπορούσα να δώσω παραπάνω χρήματα για τα 256, αλλά όπως και να το κάνουμε το ιδανικό ειναι τα 256 όποτε ναι αν μπορείς να διαθέσεις τόσα χρήματα πήγαινε σε αυτό το μοντέλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοντά στα 150-200€ ειναι η διαφορά, προσωπικά οριακά δίνω για το μοντέλο των 128gb αυτά τα λεφτά. Άμα δώσεις 1300-1400€ παίρνεις με 1500€ απο τον king pro 15αρι με i7 τετραπύρηνο 16 ram και 256 μαζί και πιο μεγάλη οθόνη...

Επεξ/σία από kaktos77
Δημοσ.

για εμενα το προβλημα ειναι τα 8GB ram. Μιλαμε για εναν υπολογιστη, που κοστιζει τοσο, που θεωρητικα θα τον κρατησεις 2-3 χρονια τουλαχιστον. Και που αναβαθμιζεται το λειτουργικο του καθε χρονο. Αν δεν μπεις στο τριπακι των αναβαθμησεων, και νομιζες οτι θα σου καλυψει τις αναγκες πασο.

Απλα σκεψου το.

Οπως ειπαν και τα παιδια, το Air ειναι τελειωμενο σαν κατηγορια. Λογικα θα δεις καποια στιγμη την σειρα macbook να ανεβαινει και σε ιντσες, με την ιδια καταπληκτικη οθονη. Το Air μολις πριν λιγο καιρο πηρε τα 8GB ram standard, και αυτο ισως για να σπρωξουν να φευγει οτι εχει μεινει. Εχει να παρει σοβαρη αναβαθμιση χρονια.

Δημοσ.

Το air παίζει να το καταργήσουν και να βγάλουν 14αρι με χαρακτηριστικά όπως του 12αριου και θα διατηρήσουν τη σειρά των pro...θα δούμε σε κανα δίμηνο, πάντως τη ram δεν τη φοβάμαι εγώ, OS X τρέχει δεν θα έχει θέμα σε 2-3 χρόνια εκτός βέβαια αν το θέλεις για να φορτώνεις πολλαπλά vm's όπου εκεί πάσο πας σε 15αρι για πολλούς λόγους.

Δημοσ.

Εξαρτάται το λογο που χρειάζεσαι το Mac.

Εάν το χρειάζεσαι για την καλή οθόνη, να παίζεις παιχνίδια ή να κανεις edit βίντεο και εικόνες και γενικά να εχεις ενα δυνατό μηχάνημα πας στο pro.

Απο την άλλη εάν θελεις το Mac για να γράφεις εργασίες, παρουσιάσεις, να βλέπεις καμία ταινία και να εχεις ενα λαπτοπ εξαιρετικά ελαφρύ με άρτια απόδοση μπαταρίας επιλέγεις το Air.

Δημοσ.

Υπάρχει έντονη φημολογία για ανανέωση των μοντέλων MacBook μέσα στο φθινόπωρο. Αν δεν επείγεσαι μήπως να περίμενες να δεις τί νέα μοντέλα θα βγουν;

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα βιαστικα και πουλησα το δικο μου και τωρα εχω μονο το εταιρικο..

Ο λογος που θελω να παρω ειναι να τα μαθω λιγο.. κ αν δεν την πολυ παλευω να το πουλησω..

Ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...