manom18x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σας, Ψαχνω ενα τροπο να συνδεσω δυο σημεια ασυρματα που εχουν αποσταση περιπου 300 μετρα. Τα σημεια αυτα εχουν ελαχιστα εμποδια. Ηδη εχω αγορασει ενα repeater της tp link που αν το τοποθετησω στο μπαλκονι εχω κανανονικα συνδεση με το ρουτερ που βρισκεται στο αλλο σημειο αλλα οχι πολυ σταθερη. Τι θα πρεπει να αγορασω ωστε να ενισχυσω το αλλο σημειο προκειμενου να εχω μια καλυτερη συνδεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Παιρνει αποσπωμενη κεραια το "σημειο" που σε ενδιαφερει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manom18x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Το ρουτερ φοραει 2 κεραιες απο 2dbi η καθε μια. Δοκιμασα μια 9dbi αλλα βελτιωση δεν ειδα.ιδιο σημα με πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Το μαντζαφλάρι που αγόρασες πιο μοντελο ειναι ακριβως επίσης το ρουτερακι ποιο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manom18x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 asus dsl-n14u ειναι το ρουτερ και το repeater ειναι της tp link w830re. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Για ρεπετερ ίσως θα πρότεινα να μπει ένα εξωτερικού χώρου καθώς έχει τις προσδιαγραφές να αντέξει πιο σωστά όλες τις καιρικές συνθήκες οι οποίες υπάρχουνε και να έμπενε σε καμία ταράτσα αν είναι εφικτο ώστε να μειωθούνε τα εμπόδια τα οποία θα υπάρχουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manom18x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ποιο θα προτεινες καθως αυτα που βρισκω στην αγορα ειναι λυσεις για πολλα χιλιομετρα και οχι για τοσο μικρη αποσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα