Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεδομένου οτι σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση (motherboard, RAM, GPU) κόλλησα στο θέμα του cpu. Για χρήση gaming αξίζει να πάω σε i7 6700 ή σε i5 6600. Και επιπλέον αξίζουν τα λεφτά οι εκδόσεις K για oc;

Το υπόλοιπο σύστημα θα αποτελείται από:

motherboard:Asus Z170-A

RAM:16gb >2400 Mhz

GPU: ATI RX 480

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεδομένου οτι σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση (motherboard, RAM, GPU) κόλλησα στο θέμα του cpu. Για χρήση gaming αξίζει να πάω σε i7 6700 ή σε i5 6600. Και επιπλέον αξίζουν τα λεφτά οι εκδόσεις K για oc;

Ευχαριστώ.

Αν ειχες καμια ακριβοτερη καρτα τυπου 1070 ή 1080 θα σου ελεγα ναι αξιζει.Αλλα για καρτα οπως η 480 οχι δεν αξιζει.

• Like 2
Δημοσ.

Αν ειχες καμια ακριβοτερη καρτα τυπου 1070 ή 1080 θα σου ελεγα ναι αξιζει.Αλλα για καρτα οπως η 480 οχι δεν αξιζει.

Δηλαδη μου προτείνεις i5; σχετικα με εκδοση Κ;
Δημοσ.

i5 6500-6600. Δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα σε επεξεργαστη/μητρικη/ψυκτρα/ram για εκδοση K για Overclock γιατι ειναι αυτονοητο οτι με τοσα παραπανω χρηματα που θα δωσεις θα μπορουσες να επαιρνες καλυτερη καρτα γραφικων και μαντεψε ποιο συστημα θα ειχε καλυτερες επιδοσεις.

Ενα με i5 6500 και πχ Gtx 1070 ή ενα με i5 6600k και rx 480...

• Like 4
Δημοσ.

Δηλαδη μου προτείνεις i5; σχετικα με εκδοση Κ;

εγω παλι θα ελεγα οτι αν ειναι να παρεις 6600κ και να κανεις οβερκλοκ κλπ κλπ...

καλυτερα ενας 6700 και ας μην ειναι κ....

απο ολες της αποψεις ειναι καλυτερος και εχει περισσοτερο μελλον...

και δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για αυτο που λεει ο fulgore ...

δλδ οκ σε καποια παιχνιδια σιγουρα καλυτερη η 1070 εννοειτε..

σε αλλα παλι που εχουν και απαιτηση επεξεργαστη πιστευω με αυτη την καρτα μολις πας να μαξαρεις τα σεττινγκς που εννοειτε 

οτι η καρτα τα εχει ο ι5 πεζει να πηγαινει 100% και να τραβαει λαγκ....

• Like 2
Δημοσ.

οι Κ δεν συμφέρουν εκτός από τους χομπιστες

ή θα πάρεις τον Ι5 6500 με φθηνή μητρική και την μαμισια ψυκτρα που είναι η κορυφή του value for money ή αν σου φαίνεται λίγος τότε πάρε τον κλειδωμένο Ι7-6700

εκτός αν το κλοκάρισμα είναι χόμπυ & αυτοσκοπός

• Like 1
Δημοσ.

το διαβάζω συνέχεια αυτό, γιατί δεν συμφέρει ο 6700Κ για μη overclockers;

ο 6700k είναι ήδη στα 4.0 stock έναντι του 6700 στα 3.4, κάνω λάθος;

συγκρίνοντας τιμές του ίδιου καταστήματος η διαφορά τιμής είναι 30 ευρώ

για ποιο λόγο να πάρει τον 6700 και όχι τον 6700Κ είτε κλοκάρει είτε όχι;

πού είναι το θέμα με τον 6700Κ; μιλάμε για κατανάλωση, μητρικές;

• Like 1
Δημοσ.

το διαβάζω συνέχεια αυτό, γιατί δεν συμφέρει ο 6700Κ για μη overclockers;

ο 6700k είναι ήδη στα 4.0 stock έναντι του 6700 στα 3.4, κάνω λάθος;

συγκρίνοντας τιμές του ίδιου καταστήματος η διαφορά τιμής είναι 30 ευρώ

για ποιο λόγο να πάρει τον 6700 και όχι τον 6700Κ είτε κλοκάρει είτε όχι;

πού είναι το θέμα με τον 6700Κ; μιλάμε για κατανάλωση, μητρικές;

Ξαναδιαβασε το θεμα και δες μεταξυ τι επεξεργαστων ειναι μεταξυ ο ενδιαφερομενος γιατι εισαι εκτως θεματος.

Δημοσ.

ή θα πάρεις τον Ι5 6500 με φθηνή μητρική και την μαμισια ψυκτρα που είναι η κορυφή του value for money ή αν σου φαίνεται λίγος τότε πάρε τον κλειδωμένο Ι7-6700

εκτός αν το κλοκάρισμα είναι χόμπυ & αυτοσκοπός

Ξαναδιαβασε το θεμα και δες μεταξυ τι επεξεργαστων ειναι μεταξυ ο ενδιαφερομενος γιατι εισαι εκτως θεματος.

Ρωταει και ο ts κιολας αν αξιζουν οι k..

Kαι συμφωνω με την γνωμη του oneofthem...Τι θα πει ειναι μονο για oc οι K?

Out of the box θα παρεις περισσοτερη αποδοση με +30 ευρω...

Δημοσ.

μάλλον δεν διάβασες τα τελευταία μηνύματα στα οποία και απάντησα...

εγω παλι θα ελεγα οτι αν ειναι να παρεις 6600κ και να κανεις οβερκλοκ κλπ κλπ...

καλυτερα ενας 6700 και ας μην ειναι κ....

αν σου φαίνεται λίγος τότε πάρε τον κλειδωμένο Ι7-6700

Δημοσ.

Αν δεν κανεις συχνα αναβαθμισεις δεν αξιζει. Και γω ειχα το διλημμα ι52400 η 2500 και βλεπεις οτι τωρα πια δεν εχει νοημα ειδικα σε παιχνιδια. Με τα λεφτα που γλυτωσα θυμαμαι πηρα ενα τροφοδοτικο 

Ολα αυτα για ξεκλειδωτους κτλ κτλ για μενα ειναι μπουρδες.(ναι αυτη ειναι η αποψη μου)

Δημοσ.

Τι θα πει ειναι μονο για oc οι K?

Out of the box θα παρεις περισσοτερη αποδοση με +30 ευρω...

Και το ξαναγραφω λοιπον οτι το ερωτημα δεν ειναι i7 6700 ή i7 6700k.

Επισης το χουμε ξαναπει οτι δεν εχει ισορροπια το συστημα οταν ο επεξεργαστης κοστιζει ακριβοτερα απο την καρτα γραφικων σε gaming pc(δεν και την μητρικη που εχει και γενικα το υπολοιπον συστημα και πες μου αν ειναι για i7 6700k....).

Δεδομένου οτι σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση (motherboard, RAM, GPU) κόλλησα στο θέμα του cpu. Για χρήση gaming αξίζει να πάω σε i7 6700 ή σε i5 6600. Και επιπλέον ,αξίζουν τα λεφτά οι εκδόσεις K για oc;

Ευχαριστώ.

Εγιναν λοιπον 2 ερωτησεις.

Στην πρωτη νομιζω οτι η απαντηση ειναι αυτονοητη,δεδομενου του υπολοιπου pc hardware(gpu,mobo,ram)

Και δευτερον παλι δωθηκε απο αλλο ατομο η απαντηση οτι για τα επιπλεον λεφτα που ζητανε οι εκδοσεις K(+το γεγονος αν σου κατσει καλο κομματι+καλη μητρικη,ψυξη και ram)αξιζουν κυριως για hobb ιστες ή αν υπαρχει γενικα το budget ειναι μεγαλο.

Δημοσ.

τα 30ευρώ είναι "εικονικά"

χρειάζεσαι λεφτά για καλή ψύκτρα (πάνω από 30ευρώ)

ενώ ο Ι7 ο κλειδωμένος παίζει με φουλ γκαζια απροβλημάτιστα με μητρική Β150 των 70-80ευρώ

ο ξεκλείδωτος θέλει +60ευρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για σοβαρή μητρική που να κλοκάρει καλά

οπότε βάλτε 150ευρώ πάνω το μηχάνημα για όποιο θέλει ξεκλείδωτο

επίσης ο Ι7 6700 πιάνει με μπουστ το 4Ghz από την μαμά του και το αξιοποιεί πολύ συχνά (πάντα όταν το χρειαζόμαστε σε τυπική χρήση) οπότε είναι σαν να τρέχει στα 4Ghz σε τυπική χρήση.

αν τα μετρήσετε σωστά οι Κ δεν είναι vfm

πάρτε έναν 6600Κ , αγοραστε ακριβή μητρική , ακριβή ψύκτρα , ξεπατώστε τον , βγάλτε τον εκτός εγγυησης για να έχετε με την ταχύτητα ενός Ι7 6700 με μαμίσια ψύκτρα και μητρική στο μισό κόστος. Ολος ο κόπος και τα έξοδα ΤΣΑΜΠΑ

ΥΓ

#13 icon_share.pngacidsonicer εγώ θα έπαιρνα τον Ι7 6700
  • Like 1
Δημοσ.

Ισως κατι που επρεπε να αναφερω ειναι το συστημα απο το οποιο ερχομαι:

Cpu:i7 950

Mother:GA-X58A-UD3R

RAM:8 Gb 1333Mhz

Gpu: Ati RX480

Αποψη μου ειναι οτι δεν θα δεις καποια διαφορα στα παιχνιδια,εκτος απο πολυ τραβηγμενες περιπτωσεις οπου με ενα oc στα 4ghz παλι θα εισαι κομπλε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...