Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους !

Αφότου κάηκε ξαφνικά η ASUS P5E βρήκα την παραπάνω μητρική και έβαλα πάνω. Το πρόβλημά μου είναι ότι το site της μητρικής δεν υπάρχει πλέον για να κατεβάσω οδηγούς για windows 7.

Μήπως έχει κανένας απο εσάς την ίδια μητρική και τους οδηγούς?

Επίσης να ρωτήσω μήπως με τα 10αρια τα χει δοκιμάσει κανείς σας και τα χει αναγνωρίσει όλα χωρίς θέμα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά !!!

Επεξ/σία από Dragonlordcv2002
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσεις τίποτα, τα βρίσκουν όλα τα 7 αλλά και τα 8 απ' όσο θυμάμαι(τα 10 δε νομίζω ότι τα έχω δοκιμάσει με αυτή τη μητρική, αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα κι εκεί). Πάντως εγώ έχω κάπου και το cd της αλλά έχω και ένα φάκελο με bios και drivers(πιθανότατα νεότερες εκδόσεις από αυτής του cd). Αν χρειάζεσαι κάτι στείλε ΠΜ να τα ανεβάσω κάπου. 

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρά λειτουργεί η μητρική με τα 10αρια την έχει φίλος.

απο εκει και πέρα αυτό που θα χρειαστείς σίγουρα ειναι drivers για τον ηχο.

Απο τη διαχείριση συσκευών βρίσκεις το id και το ψάχνεις. με πηγε στη σελίδα της realtek και κατέβασα τον driver και έχεις πινακα ελέγχου του ήχου.

Δημοσ.

Απαραιτητο δεν ειναι εγώ την εχω με τους drivers της microsoft. Προσωπικά το μονο που εγκατεστησα στα 10 ειναι το smartguardian για να βλεπω τις θερμοκρασίες και να ρυθμίζω στροφές ανεμηστήρα

Δημοσ.

Απαραιτητο δεν ειναι εγώ την εχω με τους drivers της microsoft. Προσωπικά το μονο που εγκατεστησα στα 10 ειναι το smartguardian για να βλεπω τις θερμοκρασίες και να ρυθμίζω στροφές ανεμηστήρα

Φυσικά και δεν είναι απαραίτητο αλλα με τον microsoft driver μπορείς να ρυθμίσεις equalizer,διαχωρισμό υποδοχών,να αυξήσεις την ένταση στα πισω ηχεια κλπ;

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/8/2016 στις 5:01 ΜΜ, Xristaras12 είπε

μια χαρά λειτουργεί η μητρική με τα 10αρια την έχει φίλος.

Απο τη διαχείριση συσκευών βρίσκεις το id και το ψάχνεις. με πηγε στη σελίδα της realtek και κατέβασα τον driver και έχεις πινακα ελέγχου του ήχου.

Καλημέρα!

Μήπως έχεις εύκαιρο το link απο τη σελίδα της Realtek ή το μοντέλο για να το βρω εγώ?

Σε ευχαριστώ,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...