Vortexxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δίνουν free codes για το game σε όσους το έχουν αγορασμένο αν παίζει κάποιος ας μου στείλει παρακαλώ ένα code. Ευχαριστώ.😎
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Από ότι είδα για 6 με 13 του μήνα όποιος έχει αγορασμένο το παιχνίδι παίρνει 3 κλειδιά και μπορείς να κάνεις invite τους φίλους σου , αν έχει κανένας κανένα κλειδάκι που περισσεύει ας στείλει ένα pm , το είχα παίξει όταν είχε πρωτοβγεί το παιχνίδι αλλά δεν με είχε τραβήξει δεν είχε πολύ περιεχόμενο αλλά τώρα θέλω να το τσεκάρω πάλι https://www.seaofthieves.com/friends-play-free 2
nevermore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Θα ήθελα να το δοκιμάσω οπότε αν σε κάποιον περισσεύει κανένα code ας μου στείλει με πμ
Vortexxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 'Εχω 1 key γιατί μου στείλανε τελικά ποιος το θέλει?
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, Vortexxx είπε 'Εχω 1 key γιατί μου στείλανε τελικά ποιος το θέλει? Θα το ήθελα να υπάρχει ακόμη
just getting started Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 δεν θελω να σας το χαλάσω, αλλα ειναι μονο μέχρι τις 13 του μηνός, κάτι σαν free week άμα θέλετε να παίξετε περισσότερο υπάρχει στο game pass με 1€ για ένα μήνα στο store της microsoft
Xorxhs! Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 αν περισσευει κλειδάκι, θα ήθελα και εγώ για να το δοκιμάσω. ευχαριστώ!
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για το κλειδάκι θα το κατεβάσω αμέσως , αν δώ οτι εχει ενδιαφέρον θα το αγοράσω. Να κάνω μια ερώτηση , έχω 4 δίσκους στο pc και όταν πάω να κάνω την εγκατάσταση μου εμφανίζει να επιλέξω μονο τους 3 και οχι τον 4ο που έχω ειδικά για τα παιχνίδια , αλλάζει κάπου αυτό ?
Gorbatsof Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Ρε σεις το ξεκίνησα με παρέα και είναι πολύ καλό το παιχνίδι.Γιατι θάφτηκε έτσι;
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Το είπες και μόνος σου χρειάζεται παρέα ... Ωστόσο μπορεί να είναι περισσότερο ενδιαφέρον πλέον και πιο πολύ content γιατί στην αρχή όταν το είχα παίξει ήταν μεν πανέμορφο και αρκετά ενδιαφέρον σαν concept αλλα του έλειπαν αρκετά πράγματα
Gorbatsof Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δεν έχουμε παίξει πάνω απο δεκαωρο αλλά η αλήθεια είναι ότι με παρέα είναι πολύ ωραίο.Χθες βρήκαμε και άλλους και τους βυθισαμε 😂 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει κάποια βαρβατη αποστολή αλλά είμαστε αρχή ακόμα.
theo93 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Από το microsoft store βλέπω πως έχει 14 μέρες free trial αλλά όταν πατάω το link με οδηγεί στο game pass με 10€. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω την δοκιμή;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 14 μέρες trial έχει αν πάρεις το game pass. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα