Προς το περιεχόμενο

Sea of Thieves [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε 10 μέρες βγαίνει το παιχνίδι και βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση... Τι να πω. Σκεφτόμουν να βάλω game pass αλλά θα περιμένω να το φτιάξουν πρώτα. Πάρα πολλά προβλήματα με τους servers και ελάχιστο περιεχόμενο για παιχνίδι που βγαίνει full price στα 70€.

Δημοσ.

1. Τα Voyages δεν σου δίνουν χρήματα και reputation τις περισσότερες φορές.

2. Τα quests με τις κότες δεν σου δίνουν το κλουβί για να τις πιάσεις που σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα κάνεις.

3. Τα skeleton forts πολλές φορές καταλήγουν σε ένα άδειο treasure δωμάτιο.

Και αυτά τα 3 είναι ότι μπορείς να κάνεις μέσα στο game. Και στην beta δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Χώρια κάποια άλλα προβλήματα όπως το auto-aim με melee, η έλλειψη ξεχωριστού sensitivity για scoped στόχευση και αρκετά άλλα...

Δημοσ.

Εγώ έχω ψηθεί αρκετά να το πάρω σε Xbox One, αν και από αυτά που διαβάζω μάλλον θα περιμένω τουλάχιστον μια βδομάδα να βγει η περισσότερη βρώμα και οι σοβαρές κριτικές. Τα βίντεο είναι πολύ εντυπωσιακά πάντως.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

cdkeys ,kinguin,g2a εχω αγορασει καμια 10αρια και τα εχω ενεργοποιημενα στο steam,uplay,origin χωρις κανενα προβλημα.

Ναι αλλά το Sea of Thieves είναι MS Store παιχνίδι..... 

Δημοσ.

Θα ήθελα να το δοκιμάσω το παιχνιδάκι μιας και φαίνεται προτότυπο και με ωραία γραφικά αλλα ρε παιδιά 50 και 70 euro ειναι πάρα πολλα ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...