Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Closed beta phase for Sea of Thieves begins on January 29th
Aruil Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Αν και γενικά δεν με ψήνει πολύ το παιχνίδι πολύ από gameplay απόψεως (βασικά απλά με εκνεύρισαν κάποιες σχεδιαστικές επιλογές), κάθε φορά που βλέπω αυτό το νερό θέλω να ξαναπαίξω. Νιώθω λες και πραγματικά έιμαι στη θάλασσα. Χρειάζονται συγχαρητήρια μόνο και μόνο για αυτό. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Πολύ ωραίο βιντεάκι αυτό, κάνουν πέντε πράγματα πέρα από το να δείχνουν την (υπέροχη) θάλασσα. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Συμμετέχει κανείς στην κλειστή beta, να γράψει εντυπώσεις;
White Wolf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Αυτο το διαολεμενο πρωτου προσωπου το καταστρεφει για μενα....
chek2fire Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 φοβερό game δείχνει συν ότι το gameplay του έχει ενδιαφέρον. Αγορά από μένα σίγουρα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Η beta διαβάζω είχε θέματα, από το κατέβασμα/τρέξιμο (Windows 10 Store) μέχρι απουσία πραγμάτων να κάνεις μέσα στο παιχνίδι. Πολλά στοιχεία, λένε, δεν τα έδωσαν για να μη χαλάσει η έκπληξη. Δεν ξέρω. Δεν ήταν και αρκετός ο κόσμος. (Από RPS αυτές οι παρατηρήσεις). Λίγο που είδα στα βίντεο, με μια μικρή παρέα νομίζω θα έχει γούστο. Να δούμε με την κυκλοφορία.
makiss8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 χτεσ εβλεπα στριμ στο τουιτσ,, με παρεα ειναι φοβερο μπορω να πω, αλλα (70 ευρα )????? οταν βγει ? ειναι φουλ συνεργασια, θελει τρια ατομα να ανεβασεις την αγκυρα πχ, πρεπει να κατεβαινεις στο αμπαρι να παιρνεισ μπαλες για τα κανονια, εχει νησια με γριφους για λουτ, ενας πρεπει να καθεται στο καραβι για μην ερθουν πειρατες και σου παρουν το λουτ που εχεις μαζεψει.
firepc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 οταν σου τρυπανε το καραβι με τα κανονια, πρεπει γρηγορα να το μπαλωσεις και να βγαλεις το νερο με τους κουβαδες Εχει φαση το παιχνιδι απ οτι εχω δει
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 θα αποτυχει ομως...αν οντως ειναι οπως τα λετε και χρειαζεσαι πανω απο 5-6 ατομα για να εισαι κομπλε τρεχα γυρευε...θα μπορουσαν να το κανουν να θες 2-3...
firepc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε θα αποτυχει ομως...αν οντως ειναι οπως τα λετε και χρειαζεσαι πανω απο 5-6 ατομα για να εισαι κομπλε τρεχα γυρευε...θα μπορουσαν να το κανουν να θες 2-3... δεν ειναι ετσι φιλε. Και τρια ατομα μια χαρα ειναι. Εχω δει και με 2 να τα πηγαινουν μια χαρα, απλα ειχαν αρκετο τροχαδι. Εννοειτε οτι οσοι πιο πολλοι ειστε τοσο καλυτερα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 αμα μου λες παντως οτι 3 θελουν για αγκυρα...τρεχα γυρευε... η ας πουμε θα υπαρχει τρελο μειονεκτημα αν βρεις ενα καραβαι με 6-7 ατομα εναντιον 3-4...
firepc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αμα μου λες παντως οτι 3 θελουν για αγκυρα...τρεχα γυρευε... η ας πουμε θα υπαρχει τρελο μειονεκτημα αν βρεις ενα καραβαι με 6-7 ατομα εναντιον 3-4... δεν θελει 3 ατομα για αγκυρα... ελεος. Πανε δες κανα στριμ η youtube. Και ενας μπορει να ανεβασει την αγκυρα. Αν το κανουν 2 γινεται λιιιιγο πιο γρηγορα thats all. Οσο για τα 7vs4 ατομα, ναι θα εχουν πλεονεκτημα γι αυτο και θα πρεπει να τους αποφυγεις. Υπαρχουν κιαλια που μπορεις να δεις απο πολυ μακρυα ποσα ατομα ειναι στο καραβι. Ετσι ομως δεν γινεται και στ αληθεια? Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από firepc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα