inec Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Το παιχνίδι τα σπάει. Έχω παρατήσει όσα παιχνίδια έχω κατεβάσει και δαμάζω τα κύματα. Καλές γιορτές 4
DJTaurus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) How Sea of Thieves Helped Me Rebuild a Damaged Friendship Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από DJTaurus 1
kourt71724 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Το πήρα και εγώ παιδιά. Όποιος θέλει ας κάνει add : Big Tuna1270
privateer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 https://news.xbox.com/en-us/2020/07/20/sea-of-thieves-passes-15-million-players-since-launch/ 1
privateer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Sea of Thieves surpasses 20 million players https://news.xbox.com/en-us/2021/03/18/join-the-celebrations-as-sea-of-thieves-reaches-its-third-anniversary/
seithan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 On 18/03/2021 at 17:23, privateer said: Sea of Thieves surpasses 20 million players https://news.xbox.com/en-us/2021/03/18/join-the-celebrations-as-sea-of-thieves-reaches-its-third-anniversary/ Εντύπωση μου κάνει. Τέτοια παιχνιδάρα, μόνο 20εκ.;; ;;; 😂😂😂😂😂😂😂
Delijohn Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 To έβαλα για δοκιμή. Το είδα σε ένα stream κι είχε τρελό γέλιο, αν και το έπαιζαν 3 άτομα παρέα. Προσωπικά το έπαιξα 2-3 ώρες χθες κι είχε φάση, αλλά μόνος είναι λίγο ζόρι.. μερικά πράγματα τα βρίσκεις και δεν ξέρεις πού να τα πας ή πού να τα αποθηκεύσεις... μάζεψα κι αρκετή πραμάτια πριν πάω καν στο στόχο μου κι ήρθε ένα τέρας και με βούλιαξε.. άτιμη κενωνία 🦜🏴☠️😪 κάντε με add αν θέλετε, αν κ δε ξέρω πώς θα συννενοηθούμε να παίξουμε 1
Gerara_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μπήκα στο sea of thieves και μπορώ να πω οτι είναι ωραίο παιχνίδι για διασκέδαση σε χαλαρούς ρυθμούς. Πηγαίνω για ψαρεμα με φόντο το ηλιοβασίλεμα...Άλλαξε πρόσφατα μορφή μάλλον και βλέπω οτι διανύουμε τη season one. Pvp δεν έχω δοκιμάσει καθόλου. Γνωρίζετε αν υπάρχουν guilds ; Με κάποιες αλλαγές το game θα μπορούσε να απογειωθεί!
privateer Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Ακομη καποιοι εκπλησσονται πως το sea of thieves ειναι επιτυχια? 2ο σε πωλησεις αυτη την βδομαδα πισω απο την νεα κυκλοφορια biomutant 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Must buy για καλοκαίρι! Ότι πρέπει για steam sales.
just getting started Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Εγώ απορώ πώς δεν πόσταρε κάνεις για την συνεργασία με την Disney και το crossover με πειρατές της Καραϊβικής Δεν παίζουν Έλληνες από ότι φαίνεται Πάντως ήταν πολύ καλή κίνηση και μπράβο τους που το κράτησαν κρυφό δύο χρόνια και δεν έχτισαν καθόλου hype και το ανακοίνωσαν και το έβγαλαν στο διάστημα μιας εβδομάδας Δεν το βλέπουμε συχνά αυτό.
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 έχει πολλά καθικάκια το παιχνίδι. Μια ιστορία από τις πολλές στο 2ημερο που παίζουμε: Πλησιάσαμε χθες λιμάνι, βλέπουμε καραβάκι άλλων 2 παιχτών να μπαίνει και αυτό στο λιμάνι, στα γρήγορα λέμε εντάξει θα πάμε και μεις παραδίπλα να ξεφορτώσουμε (γύρω στα 8 voyages και 4 quests και κάποια εκρηκτικά που χαμε βρει κουβαλούσαμε πάνω μας). Τους χαιρετάμε, δεν μας λένε τίποτα. Ρίχνουμε άγκυρα, μιλάμε μεταξύ μας ποιοι 2 θα μείνουν στον καράβι να το φυλάνε και ποιος θα πάει να τα πουλήσει και έρχεται ο τυπάς πάνω και αρχίζει και πυροβολάει, τον τρώμε και βουτάει ο άλλος ανεβαίνει από την άλλη σκάλα και απλώς πετάει μια μπόμπα στο αμπάρι και έγινε χαμός, πάει και το καράβι, πάει και το loot... τον βρήκαμε στον βαρκάρη για τον άλλον κόσμο και μας έλεγε wrong button mate, wrong button και γελούσε. 1
sistah Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Ε αυτο ειναι το PvP, trust noone και τα σχετικα. Ιδανικα παιρνετε μια βαρκα, την κουβαλατε στο back του πλοιου και αν πρεπει να ξεφορτωσετε σε λιμανι που εχει αλλους, πανε 2 με την βαρκουλα φορτωμενη και ο αλλος κανει βολτες με το πλοιο γυρω γυρω ωστε να τραμπουκισει τους αντιπαλους. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε κάποια εκρηκτικά που χαμε βρει κουβαλούσαμε πάνω μας Γι' αυτό τα βάζουν πάνω στο κατάρτι νομίζω. Τουλάχιστον αυτό είχα δει σε starter guides. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα