theo93 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Snoob είπε 14 μέρες trial έχει αν πάρεις το game pass. Αν πάρεις μηνιαίο game pass δεν έχεις το παιχνίδι για όσο διαρκεί; Νόμιζα πως ήταν σαν το netflix όσο έχεις συνδρομή παίζεις... Δεν έχω ιδέα τι παίζει γενικά. Βρήκα και το Xbox game pass Ultimate με 1€ τον πρώτο μήνα, έχει διαφορά με το Xbox gamepass for pc?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, theo93 είπε Αν πάρεις μηνιαίο game pass δεν έχεις το παιχνίδι για όσο διαρκεί; Νόμιζα πως ήταν σαν το netflix όσο έχεις συνδρομή παίζεις... Δεν έχω ιδέα τι παίζει γενικά. Βρήκα και το Xbox game pass Ultimate με 1€ τον πρώτο μήνα, έχει διαφορά με το Xbox gamepass for pc? Δεν το γνωρίζω αυτό, ρώτησε καλύτερα στις ενότητες για τις κονσόλες, για τις συνδρομές του XBOX, σίγουρα υπάρχουν μέλη που θα σε κατατοπίσουν. 1
kourt71724 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Σκέφτομαι να το πάρω αλλά δεν θέλει κανείς από τους δικούς μου. Έχουμε κανένα Group να παίζουμε;
bad_freddy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίζει κανείς ακόμα? Το είχα πάρει πακέτο με το Xbox και το ξεκίνησα προχτές, έκανα το maiden voyage αλλά στο Adventure mode που δοκίμασα με random group δεν κατάφερα και πολλά μιας και οι συμπαίκτες μου απλά κόβουν βόλτες στο αρχικό νησί (ή δεν ξέρουν τι να κάνουν όπως κι εγω). Πήρα ενα cargo run αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω που πρέπει να παω στον χάρτη και γενικά είμαι χαμένος. Πιστεύω με ενα οργανωμένο group θα έχει φάση. Speechless#1316 όποιος θέλει να κάνει add μήπως και σαλπάρουμε παρέα κάποια στιγμή. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από bad_freddy
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Αυτή την απορία είχα κι εγώ, αν ασχολείται κανείς. Σήμερα, τυχαία, διαπίστωσα πως υπάρχουν κάποιοι streamers που παίζουν αρκετά, και απαντούν και σε απορίες, θα σου πρότεινα να κάνεις μια αναζήτηση στο Twitch και να μπεις σε ένα stream, πιστεύω κάποιος θα βρεθεί να σου απαντήσει. Σόλο stream που είδα, πάντως, εξακολουθώ να το βρίσκω τελείως αδιάφορο. Εξαιρετική ιδέα, χλιαρή εκτέλεση, έτσι μου φάνηκε από την αρχή, έτσι εξακολουθεί να μου φαίνεται και τώρα. 1 1
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Όταν ηταν να βγεί μου είχε φανεί πολυ ενδιαφέρον σαν ιδέα και σαν concept αλλα οταν το ειχα παίξει δεν με τράβηξε και πολύ δεν ξέρω ισως οπως ηταν δομημένο το παιχνίδι , μηπως τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα δεν ξέρω
firepc Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Το πειρατικο σαλπαρει για το Steam https://store.steampowered.com/app/1172620/Sea_of_Thieves/
azathoth Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Έχει πολύ κόσμο στο discord από Έλληνες. Από εκεί θα βρείτε πολύ εύκολα παρέα να παίξετε. Daymare GR το δικό μου όνομα.
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, firepc είπε Το πειρατικο σαλπαρει για το Steam https://store.steampowered.com/app/1172620/Sea_of_Thieves/ Ωραία νεα με τον ερχομό του στο steam , θα του κάνω αλλη μια δοκιμή οταν έρθει εκει
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Φαίνεται να έχει αρκετό content πλέον , απο κόσμο δεν ξέρω πως τα πάει ;
chek2fire Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 εγώ πάντως το κατεβάζω στο xbox pass να του ρίξω μια ματιά
firepc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 40€ κοστιζει το πειρατικο στο Steam Απο σημερα διαθεσιμο
tsakitsan95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 οι σερβερς του στεαμ ειναι ιδιοι με αυτους του xbox game pass? Karafloxetas123 οπως και να εχει οποιος ενδιαφερεται. Παιζω με το xbox game pass το ψαχνω δε ξερω αν θα με κρατησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα