Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Rare's next game is Sea of Thieves, coming to Windows 10 Rare's pirate game Sea of Thieves gets release window Το ''Sea of Thieves'' είναι ένα πρώτου προσώπου παιχνίδι με πειρατές, θα κυκλοφορήσει και για Windows 10 τον Φεβρουάριο. Δείχνει διασκεδαστικό. 1
Millennium Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=DUg3yO_Lh6g
firepc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Οι δημιουργοι δινουν βαση στο PC (ετσι δηλωνουν τουλαχιστον) Windows 10 + Ultrawide Native Support https://www.youtube.com/watch?v=s-oPxNdCFRA&feature=youtu.be&t=1m2s
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 κατι μου λεει οτι θα ειναι μεγαλη φολα... 1
Tobajara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Χαχα, αυτό μοιάζει με το Sid Meier's Pirates! αλλά πιο εξελιγμένο. Ψήθηκα! Ακόμα και φόλα να είναι θα μου αρέσει και θα περάσω καλά!
firepc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 απ οτι ειδα στο 1.13 του βιντεο, βαζουνε voice chat Καλο αυτο. Το θεμα ειναι οτι αργει το game. Μεσα στο 18 λεει το wiki
firepc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πολυετής η στήριξη του Sea of Thieves από τη Rare Στο Cross-Play ανάμεσα σε Xbox One και PC επικεντρώνεται η Rare για το Sea of Thieves.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πειρατικό πλήρωμα insomniacs πάνω στο σκυλοπνίχτη "Αϋπνία", επικές στιγμές. 3
pollop Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Με ενα μπουκαλι ρουμι Σε ενα βαθυ μπουντρουμι... Περα απο την πλακα η rare ειναι πολυ αγαπημενη απο τις εποχες του spectrum οταν ακομα λεγοταν ultimate, περιμενω το παιχνιδι κ ειναι ενας απο τους λογους που πηρα κ το xbox περα απο το πσ4, τωρα απο τα τιζερακια που εχω δει δεν μπορω να πω οτι εχω ξετρελαθει, αλλα νταξ ειναι νωρις ακομα 1
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πειρατικό πλήρωμα insomniacs πάνω στο σκυλοπνίχτη "Αϋπνία", επικές στιγμές. count me in captain! θα σφουγγαρίζω και θα φέρνω μπαρούτι
Bspus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Χαχα, αυτό μοιάζει με το Sid Meier's Pirates! αλλά πιο εξελιγμένο. Ψήθηκα! Ακόμα και φόλα να είναι θα μου αρέσει και θα περάσω καλά! Ε οχι δα, καμια σχεση, περα απο το setting. Αυτο καταρχην ειναι ΜΜΟ. Μιας και το ανεφερες ομως, πριν απο καμια 10ρια χρονια ειχε βγει ενα πολυ καλο remake του pirates και περασε λιγο πολυ απαρατηρητο. Κανανε καταπληκτικη δουλεια ομως και κρατησαν ολη την ουσια του αυθεντικου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 4 άτομα crew παίζει στην Alpha απ' ότι διάβασα. Ελπίζω πιο μετά να μεγαλώσει. (και να μπω σε καμιά Alpha / Beta να δω)
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Ebb7rp44kg0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα