orfi1990 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 καλησπερα. Αλλαξα προσφατα το καναλι του ρουτερ στο CH13(λογο disconnect του wifi) και δυστυχως ενα pc που δουλευει με level one stiκakακι WUA - 0600, δεν μ βρισκει το δικτυο. Αν το αλλαξω σε auto channel μου το βρισκει. Καποια ιδεα???
poihths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 το 13 δεν το βρίσκουν όλα τα clients όταν το γυρνας στο auto προφανώς το παει σε αλλο channel πχ το 6 προτείνω να το βαλεις μονος σου manually απο το 1 μέχρι το 11
orfi1990 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 το 13 δεν το βρίσκουν όλα τα clients όταν το γυρνας στο auto προφανώς το παει σε αλλο channel πχ το 6 προτείνω να το βαλεις μονος σου manually απο το 1 μέχρι το 11 κατεβασα το wifi analyzer κ μου εβγαζε το πιο δυνατο το 13. μετα ειχε 12 και 11 με 4/10 αστερια. εχθες δοκιμασα ολη μερα το 12 κ δυστυχως ειχα παλι dc. Εβαλα σμρ το 11 οπου μου το βρηκε το στικακι το wifi k θα δειξει πως θα παει σμρ. ΕΡΩΤΗΣΗ ειμαι στην Hol κ εχω μονο αποσυνδεσεις στο wifi οχι στο ιντερνετ. Μιλησα με hol οπου δεν βλεπουν οτι εχω αποσυνδεσεις. Αλλαξα κ το ρουτερ αλλα ακομη συνεχιζει. Εχουμε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 ευρωπη 1-13 αμερικη 1-11 japan 1-14. αν το κανει και με αλλο ρουτερ τοτε μαλλον δεν φταιει το Router αλλα η ασυρματη καρτα.βαλε πιο νεους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα