Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει που βάζουν αλουμίνιο σε ολο και περρισότερα smartphones αντε να φέωγουμε απο την πλαστικούρα σιγά σιγά ! 

Αλλά το Xiaomi Redmi pro πιστέυω πως είνα οτι πιο VFM για φέτος στο budget των 200$

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/xiaomi/xiaomi-redmi-pro-%CE%BC%CE%B5-10core-cpu-oled-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%B4%CE%B9-r12312

το έχω ερωτευτεί λίγο ελπίζω να βγεί καλό !

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι ένα από τα ίδια αντρόιντ χωρίς κάτι διαφορετικό?

εσυ φιλε τι εισαι; αν εισαι απλ εισαι ακυρος σε αυτό που γραφεις γιατι είναι μια από τα ιδια όλα τις,αν εισαι μαικροσοφτ πες μας τα διαφορετικα που υπαρχουν εκει για να μαθουμε. και τελος παντων τι θα ηθελες να εχει και ελβετικο σουγια;

Δημοσ.

Αιντε. Έβγαλε τις αντιγραφές του iPhone τώρα βγάζει και της Samsung. 3rd class brands. Λογικό.

με υπνωτισαν τα ματια τις γυναικας σου στην φωτογραφια αλλα εσενα μαλλον σε τυφλωσαν. εκτος αν τα βλέπεις όλα αντιγραφες από το αιφον που τις πηρες δωρο; και το επομενο σαμσουνγκ η αιφον θα είναι αντιγραφο του χουαγουει; μαλλον ;

Δημοσ.

με υπνωτισαν τα ματια τις γυναικας σου στην φωτογραφια αλλα εσενα μαλλον σε τυφλωσαν. εκτος αν τα βλέπεις όλα αντιγραφες από το αιφον που τις πηρες δωρο; και το επομενο σαμσουνγκ η αιφον θα είναι αντιγραφο του χουαγουει; μαλλον ;

Kαι εγώ σαν το s6 αντιγραφή το βλέπω

Δημοσ.

Αιντε. Έβγαλε τις αντιγραφές του iPhone 

απο το Iphone 5 και μετα η apple εχει γινει πιο htc και απο την htc

το iphone 4 ειναι το αρχικο μοντελο της sony

και το 7αρι τωρα huawei... αντε και το 8αρι θα μoιαζει σε κανενα Ulefone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...