galanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό topic. Αλλά νομίζω επειδή σε καινούργιο σύστημα... Πρέπει να πάρεις και μια καλή Gaming chair... Νομίζω ταιριάζει... Λοιπόν μετά από έρευνα είδα ότι καλές μάρκες ειναι dx racer, Omega,vertagear και μετά νομίζω είναι οι akracing ... Καμία πρόταση? Γιατί σε skroutz δεν βλέπω ούτε dx racer ούτε vertagear.. Γενικά καμία καλη.. Μόνο Αμαζόν
hlt Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ενδιαφέρομαι και εγώ για Gaming Desk & Gaming Floor
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ενδιαφέρομαι και εγώ για Gaming Desk & Gaming Floor Τι ειναι το gaming floor?gaming πατωμα? 5
galanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Τι ειναι το gaming floor?gaming πατωμα? κλαίω.... Και τώρα αυτό διάβαζα και λέω.. Τι έχει βγει ρε πουστη μ και δεν το ξέρω..
DOR1K1N Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Επειδή εχω κάνει έρευνα πανω απο 6 μηνες γιατι δυσκολεύομαι να δωσω τα 300+ ευρω για μια καρέκλα και ακομα δεν εχω αποφασίσει(την αλλη εβδομάδα παραγγέλνω,πηγαινουν ωςς εξής. *κορυφή-Ακριβές=noblechairs,maxnomic,dxracer,akracing, Ποιοτικές VfM=gtomega racing,newskill,clutcz chairz,drift,Vertagear,e-win,Dxseat,1337 gaming
galanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Επειδή εχω κάνει έρευνα πανω απο 6 μηνες γιατι δυσκολεύομαι να δωσω τα 300+ ευρω για μια καρέκλα και ακομα δεν εχω αποφασίσει(την αλλη εβδομάδα παραγγέλνω,πηγαινουν ωςς εξής. *κορυφή-Ακριβές=noblechairs,maxnomic,dxracer,akracing, Ποιοτικές VfM=gtomega racing,newskill,clutcz chairz,drift,Vertagear,e-win,Dxseat,1337 gaming . Skroutz βλέπω μόνο βλακιες .. Θέλω να παραγγείλω και εγώ... Δεν μας κάνεις κάνα link post? 2-3 προτάσεις? Εγώ θέλω να είναι 120-150 κιλά. Αντοχή γιατί είμαι κτήνος... Εχω αλλάξει 3 από πλαίσιο.... Καλά πλαίσιο ποτέ μα ποτέ παιδία...
DOR1K1N Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Και εγώ 110+ κιλα κοιταζω και 1.85 ύψος. Αν μπεις στα site στις εταιριες που εγραψα παραπάνω θα δεις συγκεκριμένα μοντέλα για "εμας". Δεν ειναι ολα τα μοντελα ίδια. Το καλό ειναι οτι τα επίσημα site εχουν τα περισσότερα 9.90 ευρω μεταφορικά Επειδή είμαι σε διακοπές,δεν μπορώ να προσθέσω λινκς λογω κινητου και περιορισμένου χρόνου. Αν θες δες: *Noblechairs ενα μοντέλο βγάζει που είναι για τα κυβικά μας. *Maxnomic pro office ειναι το μοντελο στα κυβικα μας *gtomega evo xl. >> >> *Dxracer την Racing Series *Akracing λατρευω τη Premium V2 με carbon δέρμα. Απο εκει η Akracing εχει πολλα μοντελα στα μεγεθη που μας κάνουν.. Κοιταξε μεσω google 1
nik5163 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό topic. Αλλά νομίζω επειδή σε καινούργιο σύστημα... Πρέπει να πάρεις και μια καλή Gaming chair... Νομίζω ταιριάζει... Μάλλον στα gadgets ανήκει. Δες αυτήν Site: AkRacing και Site: amazon . Και ένα παλιότερο θέμα Site: εδώ Και κάποια reviews Site: progamingchair Site: overclockersclub Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2016 από nik5163 1
galanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Νομίζω η καλύτερη στα λεφτά της είναι η GT Omega από Αμαζόν βγαίνει 220...
nik5163 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Επίσης να προσέξεις την επένδυση. Το συνθετικό δέρμα μπορεί να μην έχει την αντοχή του υφάσματος...
galanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Έχω πάρει από πλαίσιο 2 και έχουν διαλυθεί... 100ρικο κ είναι τραγικές.... Μην πάρετε ποτέ από πλαίσιο
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Έχω πάρει από πλαίσιο 2 και έχουν διαλυθεί... 100ρικο κ είναι τραγικές.... Μην πάρετε ποτέ από πλαίσιο http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/karekles/karekla-chair/@Work-Karekla-Grafeiou-Ergohuman-Plus.htm Οτι πληρωνεις παιρνεις.Και απο αλλα καταστηματα να επαιρνες καρεκλα 100ευρω πανω κατω δεν θα σου κραταγε πολυ.
galanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/karekles/karekla-chair/@Work-Karekla-Grafeiou-Ergohuman-Plus.htm Οτι πληρωνεις παιρνεις.Και απο αλλα καταστηματα να επαιρνες καρεκλα 100ευρω πανω κατω δεν θα σου κραταγε πολυ. Κάλα. Σοβαρά θα έδινες τόσα λεφτά και δεν θα επερνες μια τούμπανο dxracer η vertagear?!??
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Κάλα. Σοβαρά θα έδινες τόσα λεφτά και δεν θα επερνες μια τούμπανο dxracer η vertagear?!?? Αγαπητε μιλαμε για επαγγελματικες καρεκλες. Ναι μεν ο ολος μηχανισμος που εχει και αυτη και οι αλλες gaming καρεκλες ειναι πανω κατω ιδιος και φυσικα ακριβος,αλλα μην συγκρινουμε καρεκλες που προοριζονται για επαγγελματικες με καρεκλες που προοριζονται για...''gamers''. Και εγω gaming Chair θα επαιρνα πιο πολυ γιατι η παραπανω καρεκλα την εχει μονο το Πλαισιο απο Ελλαδα και πιο παλια που κοιταζα την ειχαν στα 600ευρω,ποσο απαγορευτικο για μενα. Αλλα αν κοιταζα μεταξυ μιας gaming καρεκλας και αυτης στα ιδια χρηματα,εννοειται οτι θα αγοραζα αυτη μονο και μονο λογω της υποστηριξης που θα ειχα σε σχεση με τις φρου φρου και αρωματα gaming καρεκλες.
DOR1K1N Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εγω πλεον κοιταζω με την ακόλουθη σειρά. NobleChairs SK edition, Maxnomic ProOffice, gtOmega EvoXl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα