Johnpa007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Εχω δει διάφορα βίντεο και εχω διαβάσει πολλά άρθρα για την σύνδεση και τον έλεγχο της κάμερας μέσω κινητού Android! Εχω την Nikon D3300 και το Samsung Galaxy s3 Neo. Έχω αγοράσει το OTG καλώδιο που χρειάζεται και έχω κατεβάσει 3-4 εφαρμογές όπως qDSLR Dashboard, DSLR Controller και άλλες, αλλα καμία δεν αναγνωρίζει την κάμερα! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 WirelessMobileUtility αυτήν χρησιμοποιώ εγώ με την δ750 που έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnpa007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Η D3300 δεν εχει ενσωματωμένο Wi-Fi δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 βαζουν σε κομπακτ των 100,και δεν βαζουν σε δσλρ......καλα τις λενε κασονικον....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα