Albion48 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Γεια σας, Εδώ και λίγες μέρες ξαφνικά έχουν πεθάνει όλες οι εφαρμογές του Windows Store, καθως και το ίδιο το Windows Store. Aνοίγω για παράδειγμα τον calculator και καθώς ανοίγει το παράθυρο, σβήνει αμέσως. Το ίδιο συμβαινει με κάθε εφαρμογή ( weather, photos κτλπ ).
nikos66 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μου έκανε κάτι παρόμοιο και εμένα αμέσως μετά την anniversary update. Δεν έκλειναν όλες οι εφαρμογές και δεν θυμάμαι τώρα αυτές που λες, πάντως κάποιες έκλειναν και το σίγουρο είναι πως δεν μπορούσα να εγκαταστήσω κάποια καινούρια ούτε να κάνω update στις ήδη υπάρχουσες - κολλούσε. Επίσης μου κολλούσε το windows update. Πατούσα να ψάξει ενημερώσεις και έμενε για πάντα στο 0%.Δεν ξέρω αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Για το δικό μου, έψαξα δεξιά αριστερά δεν μπόρεσα να βρω κάτι και τελικώς έκανα clean install τα 10άρια και πέρασα μετά το anniversary. Και όλα μια χαρά έκτοτε. Πιθανολογώ ότι κάτι δεν κάθισε καλά στην anniversary.
Albion48 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Σε εμένα το πρόβλημα αυτό ξεκίνησε την Τρίτη, όταν και σταμάτησε να δουλεύει το weather app. Το Windows Store λειτουργούσε κανονικά μέχρι και προχθες .
GIOVINCO Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Φιλε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Και λογικα ξεχωρα απο το calc και το store που δεν δουλευουν και σε εμενα δεν θα σου δουλευει και το defender ή και το προγραμμα που ανοιγει τις φωτογραφιες. Εχω δοκιμασει ολες τις λυσεις που βρηκα internet, τιποτα. Μεχρι και αυτο που σου δινει την εντυπωση οτι θα δουλεψει (System File Checker) οταν το κανω δεν μπορει να μου ανοιξει το log μετα ωστε να βρω τα missing files και να τα αντικαταστησω manually
Albion48 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Λοιπόν σε εμένα έφτιαξε ακολουθώντας τον οδηγό εδώ https://chaosfreakblog.wordpress.com/2016/06/06/solved-windows-store-and-all-store-apps-crash-immediately-after-launching/ Tο βήμα 2 το είχα ξαναδοκιμάσει αρκετές φορές, αλλά είχα ένα κάρο errors. Σκέφτηκα λοιπόν πριν προχωρήσω στα επόμενα βήματα να το τρεξω μια τελευταία φορά (τις εντολές στο powershell) και εμφάνισε 3 μόνο errors. Απο εκεί και πέρα όλα λειτουργούν κανονικά τώρα (όσα χρειάζομαι τουλάχιστον). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα