TechnoV Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Γεια σας. Ψάχνομαι να φτιάξω ένα all in one pc και δεν ξέρω ποια οθόνη να διαλέξω, ώστε να έχει χώρο μέσα να χωρέσω το hardware. Όποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα ας ρίξει καμιά ιδέα. Για την ώρα έχω μια dell u2412m.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Γεια σας. Ψάχνομαι να φτιάξω ένα all in one pc και δεν ξέρω ποια οθόνη να διαλέξω, ώστε να έχει χώρο μέσα να χωρέσω το hardware. Όποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα ας ρίξει καμιά ιδέα. Για την ώρα έχω μια dell u2412m.Δεν νομίζω να υπάρχει αυτό που θέλεις, όταν οι εταιρίες βγάζουν aio η οθόνες είναι custom εκδοχές που είναι φτιαγμένες όπως της ζητάει η εταιρία,μια λύση που ξέρω είναι να βρεις κουτί που να έχει vesa mount και εφόσον έχει και η οθονη σου απλά να το στηρίξεις από πίσω,
TechnoV Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δεν νομίζω να υπάρχει αυτό που θέλεις, όταν οι εταιρίες βγάζουν aio η οθόνες είναι custom εκδοχές που είναι φτιαγμένες όπως της ζητάει η εταιρία,μια λύση που ξέρω είναι να βρεις κουτί που να έχει vesa mount και εφόσον έχει και η οθονη σου απλά να το στηρίξεις από πίσω, Ευχαριστώ. Δεν ψάχνω για vesa. Ψάχνω για πατέντα να χωρέσουν μέσα. Κάτι σαν μια μητρική από laptop να μπει σε οθόνη. Γίνεται αλλά δεν ξέρω σε ποια οθόνη να βασιστώ. Πατέντα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ. Δεν ψάχνω για vesa. Ψάχνω για πατέντα να χωρέσουν μέσα. Κάτι σαν μια μητρική από laptop να μπει σε οθόνη. Γίνεται αλλά δεν ξέρω σε ποια οθόνη να βασιστώ. Πατέντα.Δεν έχω πετύχει πότε οθόνη που να έχει τόσο χώρο να χωρέσει ολόκληρο σύστημα μέσα η ακόμα και να βρεθεί κάποια θα πρέπει να σακατεψεις τα πλαστικά της οθόνης για να έχεις επαρκή εξαερισμο 1
iliasbass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ενδιαφέρον ακούγεται... Μένει να το δούμε στην πράξη 1
TechnoV Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δεν έχω πετύχει πότε οθόνη που να έχει τόσο χώρο να χωρέσει ολόκληρο σύστημα μέσα η ακόμα και να βρεθεί κάποια θα πρέπει να σακατεψεις τα πλαστικά της οθόνης για να έχεις επαρκή εξαερισμο με crt οθόνη γίνεται 100%. Για σκέψου να πατάς το κουμπάκι να ανοίξει η οθόνη και να ανοίγει κ το pc. Δύσκολο, πατέντα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιος το έχει κάνει. Θα το προσπαθήσω στο μέλλον...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 με crt οθόνη γίνεται 100%. Για σκέψου να πατάς το κουμπάκι να ανοίξει η οθόνη και να ανοίγει κ το pc. Δύσκολο, πατέντα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιος το έχει κάνει. Θα το προσπαθήσω στο μέλλον... σε crt οντως γινεταi , αλλα παλι το θεμα θερμοκρασιων θα υπαρχει , της ctr δεν της σκεφτηκα καθολου λογο ογκου και βαρους , αν ειναι να στησεις κατι τοσο βαρυ , καλυτερα στησε ενα mini itx συστημα η ακομα καλυτερα δες καποιο ετοιμο NUC
bazzil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Στη crt δεν χωράει γιατί υπάρχει ο καθοδικός σωλήνας που καταλαμβάνει τον χώρο που εκτείνεται πίσω από την οθόνη. Ορίστε μια λύση Φαντασία να έχεις και όλα γίνονται 3
TechnoV Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Στη crt δεν χωράει γιατί υπάρχει ο καθοδικός σωλήνας που καταλαμβάνει τον χώρο που εκτείνεται πίσω από την οθόνη. Ορίστε μια λύση Φαντασία να έχεις και όλα γίνονται Με λίγο δουλειά ΄γίνεται όντως, απλά εγώ έχω κολλήσει στο να μην υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από μια οθόνη. Αν βρω κάποιο μοντέλο με κενό μέσα γίνεται. Fanless τροφοδοτικό, apu και mini μητρική. Την οθόνη ψάχνω.
TechnoV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δες εδώ και εδώ Το θέμα είναι ότι τέτοιο monitor δεν το βρίσκεις Ελλάδα. Loop, Mitac κτλ...
TechnoV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Αν πάρω αυτό , το γδύσω όλο, κρατήσω μόνο το monitor και βάλω τα parts που έχω θα δουλέψει; Σκέφτομαι να βρω ένα παλιό all in one pc , να το ξεγυμνώσω και να μοντάρω τα δικά μου parts, όπως mini atx κτλ...
bazzil Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Αν πάρω αυτό , το γδύσω όλο, κρατήσω μόνο το monitor και βάλω τα parts που έχω θα δουλέψει; Σκέφτομαι να βρω ένα παλιό all in one pc , να το ξεγυμνώσω και να μοντάρω τα δικά μου parts, όπως mini atx κτλ... Ένα απο τα προβλήματα που θα έχεις είναι οι έξοδοι την μητρικής. Καλύτερα να προσανατολιστείς σε κατασκευή με προφιλ αλουμινίου και το ντύνεις στο τέλος με ξύλο. δες και αυτό αυτό αυτό αυτό 1
TechnoV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ένα απο τα προβλήματα που θα έχεις είναι οι έξοδοι την μητρικής. Καλύτερα να προσανατολιστείς σε κατασκευή με προφιλ αλουμινίου και το ντύνεις στο τέλος με ξύλο. δες και αυτό αυτό αυτό αυτό η λύση με την έτοιμη οθόνη που έχει χώρο είναι και η πιο καλή. Πρέπει να την φέρουμε από έξω όμως.
Str Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλημέρα Να βρεις ένα κουτάκι μινι ή micro, με ενσωματωμένη βάση vesa και να το αναρτήσεις πίσω από την όποια κοινή οθόνη δε το σκέφτεσαι; πιο φθηνά θα σου βγει... https://www.amazon.co.uk/Antec-ISK110-VESA-Mini-ITX-Supply/dp/B006JKIXJU ή κανένα NUC... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα