Προς το περιεχόμενο

[external hdd] Intenso External HDD 1.75TB 2.5" + McAfee Antivirus 69.90 € Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τον Κωτσοβολο με 69.9€ Intenso External HDD 1.75TB 2.5" και δωρο McAfee Antivirus Plus

Η πιο κοντινη τιμη ειναι απο το you για verbatim +5 € και χωρις antivirus.

Μαλλον ειναι παλιο μοντελο και πλεον κυκλοφορουν τα 2αρια της intenso

• Moderators
Δημοσ.

Στα ιδια σχεδον λεφτα παιζουν και 2ΤΒ portable. Νομιζω (δεν ειμαι και 100% και δεν τους βγαζει στο σκρουτζ για να τσεκαρω) οτι τον 1.75ΤΒ (σκετο) τον ειχε μαλιστα προσφατα το ιδιο μαγαζι 64.90€ γιατι τον κοιτουσα.  Προσωπικα το μακαφι δωρο δεν μου λεει κατι οποτε ισως φταιει που το παραβλεπω εντελως σαν να μην υπαρχει. Γι αυτο δεν το θεωρω προσφορα. Αν καποιος ομως το χρειαζεται και του αρεσει, τοτε "πασο" και ΟΚ. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι ειδα οι 2αρηδες ειναι περιπου +10€ και βαλε...οποτε μαλλον ειναι πολλα για 0.25 GB ..αλλα και παλι οι αναγκες του καθενος μετρανε (υπαρχει νομιζω και 3αρης στα στα +20-25)

Δημοσ.

Στα ιδια σχεδον λεφτα παιζουν και 2ΤΒ portable. Νομιζω (δεν ειμαι και 100% και δεν τους βγαζει στο σκρουτζ για να τσεκαρω) οτι τον 1.75ΤΒ (σκετο) τον ειχε μαλιστα προσφατα το ιδιο μαγαζι 64.90€ γιατι τον κοιτουσα.  Προσωπικα το μακαφι δωρο δεν μου λεει κατι οποτε ισως φταιει που το παραβλεπω εντελως σαν να μην υπαρχει. Γι αυτο δεν το θεωρω προσφορα. Αν καποιος ομως το χρειαζεται και του αρεσει, τοτε "πασο" και ΟΚ. ;)

Πολύ καλά θυμάσαι τόσο τον είχε σκέτο... Πιο καλή είναι η προσφορά της θήκης στα 9.90 με δώρο το φλασάκι θα έλεγα.

post-105822-0-36905700-1471603756_thumb.jpg

Δημοσ.

Τον ειχα παρει περισυ τον Σεπτεμβριο στα 58€ που τον ειχε βαλει για ενα βραδυ ο Κωτσος. Ειχε 3 διαθεσιμα ολα και ολα και τα 2 ηταν σε επαρχια και για αυτο δεν ανοιξα και thread. Μέσα στο κουτί ειχε και μια δερματινη μαλακιά θηκη. Παρακατω ειναι σε ntfs usb 2.0 και usb 3.0 αντιστοιχα.

o5nonr.jpg

i5vmus.jpg

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το 58 ηταν φοβερη σιγουρα. Για το 70 τα εχουμε πει με το ανοιγμα του θεματος. Επιπλεον θα ηταν σκετος ο δισκος φανταζομαι περισυ και οχι με το δωρο - λογισμικο.

Δημοσ.

Ναι ηταν σκετος με τη θηκη (το εγραφε και στην περιγραφη). Εκτος και αν δεν εχει θηκη αυτός του θεματος.

Hταν πολυ καλη προσφορα τοτε αλλα προσωπικα θεωρω σαν να μην υπηρξε με τοσα λιγα κομματια που ειχαν διαθεσιμα. Δηλαδη δεν μπορω να το χρησιμποιησω ως σημειο αναφορας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...