Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Lumia 532, κάποια στιγμή το φόρεσα τα 10. Στην αρχή αντιμετώπισα κάποια μικροπροβλήματα. Συν τω χρόνω με κάποιες αναβαθμίσεις έστρωσε. Προχθές έκανε μία ακόμη αναβάθμιση - επανεκκίνηση, απορύθμισε όμως τον browser Microsoft Edge. Μερικές σελίδες τις προβάλλει κανονικά κι άλλες με κάτι τεράστια γράμματα. Σήμερα πήγα: Ρυθμίσεις > Σύστημα > Οθόνη > Μέγεθος κειμένων σε εφαρμογές κλπ και το έβαλα στο μικρό μέγεθος. Παρ' όλα αυτά δεν άλλαξε κάτι.

1) Έχει συμβεί σε κάποιον σας το ίδιο και πως το αντιμετωπίσατε;

2) Έχετε βρει κάποιον καλό browser για τα WP; Εγώ ούτε στα πρώτα, ούτε στα 10 βρήκα κάποιον τουλάχιστον ικανοποιητικό, όλοι έχουν το θεματάκι τους. Ενώ όταν είχα Android συσκευή είχα βρει καλούς browsers.

Δημοσ.

Συγκεκριμένα για να είμαι ειλικρινής δεν πρόσεξα, αυτήν που θυμάμαι τώρα είναι η σελίδα διαχείρισης Blogger, έχω blog και την παρουσιάζει χάλια. Αν εντοπίσω άλλες θα τις αναφέρω. Σου έγινε πρόσφατα αναβάθμιση;

Δημοσ.

σε όλους έγινε, πηγε στην redstone εκδοση (10.0.14393.67) αν δεν κάνω λάθος.

επίσης απο τα 8.1 όταν πηγες στα 10αρια έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών;

αν οχι και το έχεις τόσες εκδόσεις έτσι χρειάζεται μια επαναφορά 100%

Δημοσ.

επίσης απο τα 8.1 όταν πηγες στα 10αρια έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών;

αν οχι και το έχεις τόσες εκδόσεις έτσι χρειάζεται μια επαναφορά 100%

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μάλιστα 2 φορές.

Δημοσ.

http://www.dikaiologitika.gr Τεράστια γράμματα. Το παρακάτω απόσπασμα <<ενταχθούν στον αναπτυξιακό νόμο από το 2017, ενώ η>> πιάνει όλη την οθόνη.

Ενώ η σελίδα που βρισκόμαστε τώρα πχ προβάλλεται κανονικά.

Δημοσ.

Βρήκα την λύση και την δίνω για όσους έχουν πρόβλημα με την γραμματοσειρά Ρυθμίσεις >διευκόλυνση πρόσβασης >περισσότερες επιλογές>κλίμακα κειμένου και "παίζουμε" με την μπάρα μέχρι να βρούμε το κατάλληλο μέγεθος της γραμματοσειράς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...