keto Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλημερα,τις προαλλες πηγα στο καταστημα ηλεκτρονικων και ζητησα εναν κωδικο τρανζιστορ τα οποια δεν ειχε,ο μαστορας ανοιξε ενα βιβλιο και μου εδωσε ενα αντοιστιχο,το βιβλιο ηταν παμπαλαιο και γερμανικο.Που μπορω να βρω ενα τετοιο βιβλιο σημερα στα ελληνικα(η εστω αγγλικα) και πως κανουν την αντοιστιχια? ΥΓ:ζητησα το 2N 3904 και σαν αντοιστιχο μου εδωσε το ΒC 5478(διαφορα μονο στα ακριανα ποδαρακια-αναποδα)
coolerman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Νομίζω αυτά τα δίνουν η εταιρίες/προμηθευτές! Μπορεί βέβαια να τα έχει και απο προσωπικά αρχεία ο καταστηματάρχης,με τόσους χιλιάδες κωδικούς. Εσύ βέβαια μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο google,να βρείς τα dataseet για το συγκεκριμένο ολοκληρωμένο.
keto Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 θελω να καταλαβω πως βρισκουν τις αντοιστιχιες και τι σημαινουν οι κωδικοι
NikosKallithea Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 θελω να καταλαβω πως βρισκουν τις αντοιστιχιες και τι σημαινουν οι κωδικοι Tα αντιστοιχα των τρανζιστορς βρίσκονται οπως ολα τα πράγματα, δηλαδη τι τύπος ειναι, τι ρεύματα διαχειρίζεται, οι αντιστάσεις του κλπ http://alltransistors.com/fr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα