Προς το περιεχόμενο

Codemasters' F1 2016 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάλιστα και κατά πόσο  είναι επιτυχημένα αυτά τα κλειδιά;  δηλαδή οι κωδικοί πιάνουν;  αυθεντικό δεν είναι το παιχνίδι πάλι;

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοειται ειναι αυθεντικο!
εγω ουσιαστικα μονο με αυτα δουλευω και καποια που απλα θελω να τα εχω retail Και τα αγοραζω απο μαγαζια...Τοσα χρονια δεν εχω καποιο προβλημα...Εχουν ακουστει καποια περιστατικα αλλα ψωνιζω μονο απο Instant Gaming που ολοι λενε τα καλυτερα(η τουλαχιστον εγω δεν εχω διαβασει κατι αρνητικο)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις ενάμιση μήνα πριν κυκλοφορήσει το F1 2017, βγήκε επιτέλους το 2016 στα γνωστά μέρη (μόλις 21.93 GB). Δεν ξέρω αν είναι πλήρως λειτουργικό ή αν έχει κουσούρια για ευνόητους λόγους, πάντως λέω να του ρίξω μια ματιά πριν πάρω τη φετινή εκδοση.

Δημοσ.

Μόλις ενάμιση μήνα πριν κυκλοφορήσει το F1 2017, βγήκε επιτέλους το 2016 στα γνωστά μέρη (μόλις 21.93 GB). Δεν ξέρω αν είναι πλήρως λειτουργικό ή αν έχει κουσούρια για ευνόητους λόγους, πάντως λέω να του ρίξω μια ματιά πριν πάρω τη φετινή εκδοση.

9.9GB παρακαλώ!

Δημοσ.

Βγήκε repack δηλαδή; Καλή φάση. Τα κατέβασα το βράδυ τα 22GB, περιμένω να μου έρθουν τα τιμόνια την Παρασκευή (βλ. υπογραφή) για να ρίξω μια ματιά στο παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το εβαλα το παιχνιδακι αν και μου κολαει λιγο ισως εχω θεμα με την ραμ 8gb εχω ακριβως,  θελω να ρωτησω αν υπαρχει mod για ρεαλιστικη φθορα στα λαστιχα οπως στο 2014 που ειχε, και το damage mod πως το βαζω;

Δημοσ.

Εγώ πάλι έπαιξα λίγο χθες (δυστυχώς όχι ακόμα με το F1 wheel της Thrustmaster, θα έρθει από βδομάδα). Άσχημο δεν το λες το παιχνίδι αλλά σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις εκεί που οδηγούσα κύριος στη γραμμή μου, ήρθε και έπεσε το ΑΙ πίσω μου χωρίς λόγο και αιτία. Με δύναμη κιόλας, σε φάση που με πέταξε στον τοίχο και δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο.

Δεν θυμάμαι να είχα δει τόσο ακραία περίπτωση στο F1 2015. Από την άλλη δεν ξέρω αν είναι περασμένα τα updates στην έκδοση που έχω, που πιθανόν να διορθώνουν αυτά τα προβλήματα.

Υπομονή για το 2017, τέλος Αυγούστου.

Δημοσ.

επίσης ένα άλλο θεμα που με έκανε ειναι το εχει random crashes δεν ξέρω αν το κάνει και σε διάρκεια αγώνα στο τέλος μου το έκανε εκεί στους πανηγυρισμούς τωρα αν καποιος ξερει πως να τα βαλω αυτα τα αρχεια mod που ειναι για ρεαλιστικη ζημια

το παιχνιδακι θελει βελτιωση αρκετη παντως, τα μποτακια σε χτυπανε με δυναμη σα να πεφτουν πανω σου επιτηδες, αλλα λιγο που ειχα παιξει το f1 2015 και εκει το κανανε αυτο σε λιγοτερο βαθμο

Δημοσ.

Το παιχνίδι να πω τώρα που το είδα και λίγο καλύτερα μου άρεσε πολύ έχει ποιο ρεαλιστικό τρόπο οδήγησης αν και δεν στρίβει καλά με το gamepad την θέλει την τιμονιερα, οπότε έπαιξα έναν αγώνα ολόκληρο στο medium με βοήθημα full TC έβαλα πίστα αυστρια γιατί ειναι η επόμενη πίστα στην TV,   με χαμιλτον σχετικά εύκολα πήρα νίκη, αν και στους τελευταίους γύρους με έριχνε ο ros αρκετά επίσης  είχα φθορά στα λαστοιχα πολύ, άλλα τα κατάφερα :shifty: , παραλίγο να μου μείνει το χειριστήριο στο χέρι, η μέση μου πόνεσε, τα χέρια μου επίσης  ήθελα νερό να πιω και τα μάτια μου εξουζαν,  δεν είναι εποχή για φ1 ούτε να παίζεις ούτε να βλέπεις. Το καλό είναι ότι έχει πολύ πίεση το παιχνίδι κάποιος λίγο να σε ακουμπήσει χάνεις τα πάντα, δεν ξέρω αν έχει μηχανικές βλάβες, πάλι όμως με <<χάλασε>> η ζημιά το λέω και το ξανά λέω λίγο καλύτερη η ζημιά, εντάξει δεν είπα να το κάνουνε όπως την πραγματικότητα άλλα ας το κάνουνε όπως το 2014 και ακόμα ποιο παλιά 2002 που το μονοθέσιο κοβόταν στην μέση. Οπότε τώρα πάμε για το 2017 να δούμε τι έχει να μας προσφέρει πάρα πάνω

Δημοσ.

Τι έκδοση ακριβώς έχετε στο game?

Η τελευταία είναι η 8 που έχει διορθώσει διάφορα πράγματα. Επίσης σε μένα δεν crashαρει ποτέ το game. Και έχω κάνει αρκετά 2ωρα multiplayer με 20 παίκτες..

@nzeppos μήπως φρέναρες πιο νωρίς; Γιατί πραγματικά δεν πέφτει κανείς πάνω σου εκτός και αν έχεις κάνει βλακεία... Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο aggressiveness αν και έχει ανεφερθεί εδώ και πιο πρίν. Και έχω και 345 ώρες played σε elite δυσκολία :P

@panos0100 ρεαλιστική φθορά τι εννοείς; Ότι φθείρονται; η φθορά στα λάστιχα είναι ακριβώς ίδια σε σχέση με αυτή που είχαν τα μονοθέσια πέρσυ. Έχει μεγάλη σημασία πως οδηγάς

Επίσης το παιχνίδι παίζετε μια χαρά με gamepad. Ενας από τους πιο καλούς παίκτες ο TRL limtless παίζει σε gamepad.

https://www.youtube.com/watch?v=vURGC_FCs5A&t

Δημοσ.

Τι έκδοση ακριβώς έχετε στο game?

Η τελευταία είναι η 8 που έχει διορθώσει διάφορα πράγματα. Επίσης σε μένα δεν crashαρει ποτέ το game. Και έχω κάνει αρκετά 2ωρα multiplayer με 20 παίκτες..

@nzeppos μήπως φρέναρες πιο νωρίς; Γιατί πραγματικά δεν πέφτει κανείς πάνω σου εκτός και αν έχεις κάνει βλακεία... Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο aggressiveness αν και έχει ανεφερθεί εδώ και πιο πρίν. Και έχω και 345 ώρες played σε elite δυσκολία :P

@panos0100 ρεαλιστική φθορά τι εννοείς; Ότι φθείρονται; η φθορά στα λάστιχα είναι ακριβώς ίδια σε σχέση με αυτή που είχαν τα μονοθέσια πέρσυ. Έχει μεγάλη σημασία πως οδηγάς

Επίσης το παιχνίδι παίζετε μια χαρά με gamepad. Ενας από τους πιο καλούς παίκτες ο TRL limtless παίζει σε gamepad.

https://www.youtube.com/watch?v=vURGC_FCs5A&t

Για ρεαλιστικη φθορα λεω για περισσοτερο grip στα λαστοιχα να φενεται https://www.google.gr/search?q=%CF%861+2014+mod+tires&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjXnu6wgunUAhWkNpoKHbU2AGMQ_AUICigB&biw=1680&bih=918#imgrc=UsdELA_eM1orbM:κατι τετοιο ας πουμε οπως το 2014

Δημοσ.

Α να φαίνεται στα λάστιχα ναι

Το έχουμε αναφέρει στο forum της codemaster πολλές φορες... Ελπίζω να μπει!! Όπως επίσης να αφήσει η liberty media τα αυτοκίνητα να παθαίνουν πιο αληθοφανές ζημιές εκτός από να σπάει η ανάρτηση...

(το είχε απαγορεύσει ο Μπέρνι Εκλεστοουν αυτό. Όχι ότι δεν ήθελε η codemasters να το βάλει)

• Like 1
Δημοσ.

Τι λες τώρα ο γέρος το απαγόρεψε; :-D   τέλος πάντων ας κρατήσουμε την ουσία τώρα, το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό, και έχει πίεση πλέον στα προηγούμενα και medium που το είχα έριχνα σχεδόν γύρω στο 2 μονοθέσιο πηγαίναν τόσο αργά που τους έφτανες για έναν γύρω ακόμα, σε αυτή η δυσκολία του είναι αυξημένη, και δυστυχώς <<ιδρώνεις>> :shifty:  :shifty:  :eek:  για την νίκη πλέον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...