xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Όχι,αυτή είναι η ζημιά.. Μακράν τα χειρότερα bots σε racing παιχνίδι..Καταστρέφουν όλο το παιχνίδι. τί να τα κάνω; στο easy να τα γυρίσω; Βουτάνε σε στροφές,οδηγούν σα να μην υπάρχεις μπροστά τους..και δε κόβουν..σε χτυπάνε και δε παίρνουν καν ποινή.Μου έχουν χαλάσει 3 σερί αγώνες..με έχουν χτυπήσει από πίσω,πάνω σε ευθεία 5-6 φορές..Πχ,έμπαινα στα pit και με πηδ@@@ διέλυσα το μονοθέσιο στον τοίχο..και την άλλη σε απλή ευθεία οδηγούσα με 300+ χλμ στην Βραζιλία(έχω κάνει restart αυτή την πίστα μόνο 5 φορές),και ήρθε και με χτύπησε πίσω ρόδα και έγινα βίδες στον τοίχο.. Και σε αρκετές στροφές ενώ κάνουν προσπέραση και τα αφήνω να περάσω,κάνουν πιο πλάγια πάνω μου με ακουμπάνε και χάνω τον έλεγχο.. Δε ξέρω τί κάνω λάθος,δηλαδή τα νεύρα μου! τα setups του τυπά εδώ,τζετ ρύθμιση έχει κάνει! TRL Limitless Setups - All Tracks 1
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ασχετο αλλα εχεις τιμονι; ναι,αλλά δε παίζω με αυτό(δεν έχω δοκιμάσει στην f1,το dirt rally προσπαθώ που και που)..με το gamepad παίζω
panos0100 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ναι,αλλά δε παίζω με αυτό(δεν έχω δοκιμάσει στην f1,το dirt rally προσπαθώ που και που)..με το gamepad παίζω δοκιμασε οπως εχω το 2014 ρυθμισεις, βαλε custom γενικες ρυθμισεις, και απο εκει μετα εγω εχω το tC στα high ζημια στο τερμα, κι αυτο τι αλλο κατι αλλες ρυθμισεις με brack assist οφφ βαλτο το steering λιγο στο low ή οχι και αυτο βαλτο οφφ γιατι και εγω με gamepad παιζω γι αυτο στο λεω, βεβαια αλλο παιχνιδι το 2014 αλλο το 2016 φανταζομαι θα εχει μεγαλη διαφορα δεν το εχω παιξει ακομα καθως οπως λενε δεν ειναι καλο θα το περιμενω απο τον θειο αν και οποτε βγει μαλον το 17 θα βγαλουνε ετσι οπως παει
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 δοκιμασε οπως εχω το 2014 ρυθμισεις, βαλε custom γενικες ρυθμισεις, και απο εκει μετα εγω εχω το tC στα high ζημια στο τερμα, κι αυτο τι αλλο κατι αλλες ρυθμισεις με brack assist οφφ βαλτο το steering λιγο στο low ή οχι και αυτο βαλτο οφφ γιατι και εγω με gamepad παιζω γι αυτο στο λεω, βεβαια αλλο παιχνιδι το 2014 αλλο το 2016 φανταζομαι θα εχει μεγαλη διαφορα δεν το εχω παιξει ακομα καθως οπως λενε δεν ειναι καλο θα το περιμενω απο τον θειο αν και οποτε βγει μαλον το 17 θα βγαλουνε ετσι οπως παειLol,τι? Πού κολλάνε τώρα οι ζημιές αν είναι off/on και οι assists με το θέμα με τα bots πού αναφέρω? Μα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον χειρισμό του μονοθέσιου μου.Για την ιστορία ολες τις assists τις έχω κλειστές εκτός απο το tc πού το χω full. Η μέρα με την νύχτα είναι τα δύο παιχνίδια, όπου μέρα βάλε το 16 με μόνο θέμα τα bots.
garrett156 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 τελικα εχω γερασει και ολα μου φαινοντε καλα εμενα...ολα τα racers που κραζει ο κοσμος τα απολαυσα...βλεπε wrc4-5-6 f1 2016 τελευταιο nfs κλπ 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 btw χτες κυκλοφόρησε το patch 1.8 Hi guys,We've set a brand new patch - 1.08 - live on Steam now. You can find the notes below: Fixed tyre wear being incorrect following a pit stop You can find out more about this patch by visiting our forums here[forums.codemasters.com] 5 σχεδόν μήνες μετά το τελευταίο που είχαν βγάλει.. άρα ίσως να χω ελπίζω με την κλάψα να βγάλουν και το 1.9 για να κάνουν τα bots πιο νορμαλ
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 μιας και μίλαγα στο άλλο θέμα για damage,υπάρχει αυτό το καταπληκτικό damage mod που νταξ κάνει το παιχνίδι παλούκι https://youtu.be/iaHRm2sqbso ή μάλλον too much?
panos0100 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 ωπα εδω ειμαστε. ειναι ομως για το φ1 2017 αυτο; ή για το 2016; πάλι ομως δεν χαλάει η πίσω πτέρυγα μισα πραγματα κανουνε
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 ωπα εδω ειμαστε. ειναι ομως για το φ1 2017 αυτο; ή για το 2016; πάλι ομως δεν χαλάει η πίσω πτέρυγα μισα πραγματα κανουνε βρε συμφορουμίτη πώς γίνεται να είναι για το f1 2017, αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα; Αν έμπαινες μέσα στο video θα έβλεπες ότι είναι το 2016 και ότι φοράει mod skins του 17 απλώς μαζί του. Realistic Damage Modhttps://youtu.be/Y8o_txTPD0c έχει τιμές που μπορείς να πειράξεις για να το κάνεις πιο ευαίσθητο
panos0100 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 ααα κατάλαβα ναι δίκιο έχεις, απλά να πω κάτι πχ στο φ1 2014 έσπαγε και η πισω πτέρυγα, οπότε με το mod μετά που έγινε και εκει ποιο ευαίσθητο γινόταν χαμός απο κοματια, εκει έμοιαζε λίγο με αληθινή Φ1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δεν το έβαλα,γιατί δεν έχω μέσα το παιχνίδι..αλλά πιστεύω με το config του mod θα μπορείς να πειράξεις τις λεπτομέρειες που θες
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 ερωτηση για αυτους που εχουν το παιχνιδι: αξιζει η αγορα του η καλυτερα αναμονη για το 17?Να σημειωσω οτι τοσο καιρο δεν το επαιρνα λογω της υψηλης τιμης αλλα τωρα παιζει γυρω στα 18 ευρο...
panos0100 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 που το ειδες; κατεβηκε τοσο κατω; Δεν το έβαλα,γιατί δεν έχω μέσα το παιχνίδι..αλλά πιστεύω με το config του mod θα μπορείς να πειράξεις τις λεπτομέρειες που θες ναι απ ότι είδα έχει να βγαίνει και η πίσω πτέρυγα πολύ καλη δουλειά εκανε το παιδι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα