mooo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δεν λειτουργεί σωστά , δηλαδή το φρένο είναι μονίμως ενεργοποιημένο ακόμα και χειροκίνητα να κάνω τις ρυθμίσεις δεν τις διαβάζει σωστά και το αποτέλεσμα το ίδιο . Το θέμα μπορεί να είναι με το ποτενσιόμετρο εσωτερικά των pedal. Είχα και εγώ παλιά το ίδιο πρόβλημα (έδειχνε πατημένο το φρένο) και διορθώθηκε με καθάρισμα.
aetos1988 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το θέμα μπορεί να είναι με το ποτενσιόμετρο εσωτερικά των pedal. Είχα και εγώ παλιά το ίδιο πρόβλημα (έδειχνε πατημένο το φρένο) και διορθώθηκε με καθάρισμα. Τελικά το διόρθωσα . Τα Windows 10 δεν αναγνωρίζουν την g25 οπότε ρύθμισα το Logitech Profile ως '' Windows 7 compatibility'' και δούλεψε ! https://steamcommunity.com/app/354160/discussions/0/490125103638609842/ 1
panos0100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά έχω μια απορία, γιατί η ζημιά στα μονοθεσία χρόνο με τον χρόνο αντί καλύτερη γίνεται χειρότερη; στο φ1 2010 ήταν πάρα πολύ καλή στα φ1 2014 με τα mods έσπαζε πιο πολύ το μονοθέσιο έφευγε και η πίσω αεροτομή, στο καινούριο αυτό χτυπάς με πόσα χιλιόμετρα τον άλλον και η πίσω αεροτομή μένει ανέπαφη, μόνο η ρόδα φεύγει και η πτέρυγα, τίποτα δηλαδή, και θα το ξανά πω για ακόμα μια φορά και σε ζημιά και σε μηχανικά προβλήματα και σε μάχες ήταν το GP4 αν βγει ένα παρόμοιο τότε θα το προτιμήσω, αλλά στο κομμάτι της ζημιάς έχω αυτό το παράπονο
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μου το πήρανε δυστυχώς δώρο...και αναγκαστικά βίωσα αυτή την άθλια εμπειρία που λέγεται f1 2016 (επίσης φτιάξτε τον τίτλο και αφαιρέστε το codemasters.Το search του φόρουμ ούτε που έβγαζε αποτελέσματα αν έγγραφα F1 2016,μετά από πολύ ψάξιμο το βρήκα).. ΑΙΣΧΟΣ το παιχνίδι.. ΑΙ είναι αυτό ή @@;;;; Καρφώνεται πάνω μου σε κάθε ευκαιρία.Τί ευθεία είναι,τί στροφή είναι,τί προσπεράσεις είναι,όπου θες!Δε κόβει με τίποτα. τί παίζω στο easy τι στο hard το ίδιο πράγμα κάνουν. Σιγά τα χρώματα που έχει το παιχνίδι.. Ανύπαρκτοι φωτισμοί..οπότε κλαιν γραφικά,το dirt rally έχει ΠΟΛΥ καλύτερα. Το κράτημα του μονοθέσιου δεν είναι και τίποτα το σοβαρό.(παίζω με το xbox360 gamepad,ακόμα δεν σύνδεσα την τιμονιέρα) με heavy rain,όχι απλώς δεν υπάρχει κράτημα,ακόμα και στην ευθεία να είναι θα φύγει μόνο του στο πλάι Οι ζημιές είναι για ΚΛΑΜΑΤΑ,κάθε χρόνο και χειρότερα. Ο ήχος μόνο μπορεί να θεωρηθεί καλός. Υπάρχει κάποιο mod που βελτιώνει το AI? για γραφικά βρήκα αυτό εδώ: http://www.racedepartment.com/downloads/ultra-realistic-graphic-mod-for-f1-2016-with-sweetfx.11653/ όντως το έφτιαξε πολύ το παιχνίδι Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2016 από xtrmsnpr
aetos1988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 με heavy rain,όχι απλώς δεν υπάρχει κράτημα,ακόμα και στην ευθεία να είναι θα φύγει μόνο του στο πλάι Αυτό ακριβώς έπαθε και ο Kimi Raikkonen στην Βραζιλία ! https://www.youtube.com/watch?v=LDvzGKlUTu0 2
greg4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μου το πήρανε δυστυχώς δώρο...και αναγκαστικά βίωσα αυτή την άθλια εμπειρία που λέγεται f1 2016 (επίσης φτιάξτε τον τίτλο και αφαιρέστε το codemasters.Το search του φόρουμ ούτε που έβγαζε αποτελέσματα αν έγγραφα F1 2016,μετά από πολύ ψάξιμο το βρήκα).. ΑΙΣΧΟΣ το παιχνίδι.. ΑΙ είναι αυτό ή @@;;;; Καρφώνεται πάνω μου σε κάθε ευκαιρία.Τί ευθεία είναι,τί στροφή είναι,τί προσπεράσεις είναι,όπου θες!Δε κόβει με τίποτα. τί παίζω στο easy τι στο hard το ίδιο πράγμα κάνουν. Σιγά τα χρώματα που έχει το παιχνίδι.. Ανύπαρκτοι φωτισμοί..οπότε κλαιν γραφικά,το dirt rally έχει ΠΟΛΥ καλύτερα. Το κράτημα του μονοθέσιου δεν είναι και τίποτα το σοβαρό.(παίζω με το xbox360 gamepad,ακόμα δεν σύνδεσα την τιμονιέρα) με heavy rain,όχι απλώς δεν υπάρχει κράτημα,ακόμα και στην ευθεία να είναι θα φύγει μόνο του στο πλάι Οι ζημιές είναι για ΚΛΑΜΑΤΑ,κάθε χρόνο και χειρότερα. Ο ήχος μόνο μπορεί να θεωρηθεί καλός. Υπάρχει κάποιο mod που βελτιώνει το AI? για γραφικά βρήκα αυτό εδώ: http://www.racedepartment.com/downloads/ultra-realistic-graphic-mod-for-f1-2016-with-sweetfx.11653/ όντως το έφτιαξε πολύ το παιχνίδι Νομίζω ότι υπερβάλεις κάπως. Ως προν την AI, εγώ την βρίσκω αρκετά καλή έως άριστη. Και παίζω στο ultimate, που οι άλλοι οδηγοί είναι αρκετά πιο επιθετική από το hard, για το easy δεν το συζητάω.Τι εννοείς καρφώνονται πάνω σου?! Σε ευθεία δεν καρφώνοντε πάνω σου.. μην λέμε ότι να'ναι. Μήπως φρενάρεις νωρίς; Μήπως αλλάζεις πάνω από δυο φορές; Επίσης στις στροφές μήπως δεν ακολουθείς εσύ την αγωνιστική γραμμή και πας να μπεις σε αυτή και καρφώνονται πάνω σου; Ως για το κράτημα με τι assists παίζεις;Φυσικά και μπορεί να φύγει στην ευθεία στο πλάι μόνο του, πρέπει να πατάς το γκάζι όσο πρέπει για να έχει grip. Επίσης παίζει τεράστιο ρόλο φυσικά το configuration του αμαξιού σου.. Επίσης μπορεί να φαίνεται ότι κάνεις έναν τέλειο γύρο αλλά να είσαι 4-5 δευτερόλεπτα πιο αργός. Οι ζημιές όντως απαράδεκτες. Αλλά δυστυχώς είναι απαίτηση των χορηγών για να φαίνονται οκ πάνω στο αμάξι... Δεν φταίει η codemaster. Τα γραφικά θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, αλλά είμαι ευχαριστήμενος που έχω πάνω από 100fps σε 2560 όλα στο full 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αυτό ακριβώς έπαθε και ο Kimi Raikkonen στην Βραζιλία ! https://www.youtube.com/watch?v=LDvzGKlUTu0 χαχαχαχαχα,αυτό μου ήρθε στο μυαλό..και γω εκεί δοκίμασα με heavy rain Νομίζω ότι υπερβάλεις κάπως. Ως προν την AI, εγώ την βρίσκω αρκετά καλή έως άριστη. Και παίζω στο ultimate, που οι άλλοι οδηγοί είναι αρκετά πιο επιθετική από το hard, για το easy δεν το συζητάω.Τι εννοείς καρφώνονται πάνω σου?! Σε ευθεία δεν καρφώνοντε πάνω σου.. μην λέμε ότι να'ναι. Μήπως φρενάρεις νωρίς; Μήπως αλλάζεις πάνω από δυο φορές; Επίσης στις στροφές μήπως δεν ακολουθείς εσύ την αγωνιστική γραμμή και πας να μπεις σε αυτή και καρφώνονται πάνω σου; Ως για το κράτημα με τι assists παίζεις;Φυσικά και μπορεί να φύγει στην ευθεία στο πλάι μόνο του, πρέπει να πατάς το γκάζι όσο πρέπει για να έχει grip. Επίσης παίζει τεράστιο ρόλο φυσικά το configuration του αμαξιού σου.. Επίσης μπορεί να φαίνεται ότι κάνεις έναν τέλειο γύρο αλλά να είσαι 4-5 δευτερόλεπτα πιο αργός. Οι ζημιές όντως απαράδεκτες. Αλλά δυστυχώς είναι απαίτηση των χορηγών για να φαίνονται οκ πάνω στο αμάξι... Δεν φταίει η codemaster. Τα γραφικά θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, αλλά είμαι ευχαριστήμενος που έχω πάνω από 100fps σε 2560 όλα στο full ίσως να ήμουν λίγο υπερβολικός.Το μετρίασα λίγο αργότερα και οκ,τα κατάφερα,το θέμα είναι ότι το ΑΙ αυτό είναι ο φόβος και ο τρόμος της πίστας . Ναι σε ευθεία ήρθε και καρφώθηκε από πίσω μου το Μπαχρέιν,έχασα αμέσως τον έλεγχο και έφυγα εκτός,και έσπασα την ανάρτηση και πήρα DNF.Και δεν έδωσε ούτε πέναλτι ούτε τίποτα,κυριλέ συνέχισε τον αγώνα ο καθήκαρος που με χτύπησε.Έγινε και δε το πίστευα,κρίμα πολύ που δεν έτρεχα το plays.tv να το έγραφα.Ούτε καν φρέναρα,στην γραμμή μου ήμουν και ντουπ.. Δεν είναι ότι να ναι αυτά που λέω,γιατί ξέρω τι σας λέω. Εντός αγωνιστική γραμμής είμαι,ανοιχτή την έχω να την βλέπω..καμία φορά κόβω όμως κόβω για να κάνω προσπέραση..δεν φταίω αν έχουν κάνει το ΑΙ να πηγαίνει τυφλοσούρτη σε ένα path,άρα είναι χαζό αν το κάνει αυτό. Χμμ σχεδόν κλειστές τις έχω,μόνο το brake assist έχω στην πρώτη ρύθμιση ανοιχτό και το traction control. Θα το πειράξω λίγο ακόμα για να μπορέσω να το κρατάω καλύτερα. Οκ ας την συγχωρέσουμε και δω για τις ζημιές την codemasters..ΝΟΟΟΤ! Οκ καταλαβαίνω ότι δε τους αφήνουν να γίνεται κομμάτια,αλλά έστω οι ζημιές που παθαίνουν να ήταν πιο ρεαλιστικές και φυσικές,και όχι αυτό το χάλι το premade.. Τί να το κάνω να πιάνω και 500fps αν το παιχνίδι δεν έχει χρώματα και φωτισμούς;Οι δε δρόμοι είναι γελοίοι.. Έβγαλα το προηγούμενο graphic injection,και έβαλα κατευθείαν το reshade να δοκιμάσω https://reshade.me/ άκυρο,δε βλέπω να υποστηρίζει το παιχνίδι.. 1
greg4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλά άμα πέσει ο άλλος πίσω σου, το χάνεις κατά 90%. Πάντως δεν μου έχει τύχει ποτέ και έχω ρίξει και αρκετούς γύρους Μήπως την είδες Verstappen και άλλαξες γραμμή τελευταία στιγμή? Πάντως για να έρθει ο άλλος από πίσω και να πέσει σημαίνει ότι είχε τουλάχιστον 30km/h, πάντα αλλάζουν γραμμή σε μένα και αν προλάβουν στρίβουν πρώτου. Σε τι δυσκολία στο έκανε? Μήπως είχε στο full το braking assist? Για τα assists το traction control παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, καθώς ενεργοποιημένο κάνει την ζωή πιο εύκολη. Ε και το brake assist είναι. Τα άλλα assist δεν αλλάζουν την συμπεριφορά του μονοθεσίου. Τα 100fps τα είπα γιατί σε ένα racing παιχνίδι όταν παίζεις στο τέρμα είναι αρκετά σημαντικό να παίζει ομαλά. Για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω αν και τα γραφικά του μου φαίνονται οκ. Ίσως γιατί είναι και το τελευταίο που με νοιάζει 1
panos0100 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ναι άλλα ρε παιδιά γιατί δεν έχει ζημιά σωστή; το ξανά λέω πάλι πέφτει ο άλλος πίσω και δεν γίνεται τίποτα, μόνο μια ανάρτηση χαλάει και μια πτέρυγα τίποτα άλλο, επειδή δεν το έχω παίξει το παιχνίδι ακόμα από μηχανικές βλάβες έχει τίποτα; αα και να πω ότι στο 2014 που έχω πάλι καλά που με 2 patch που βγήκαν η ζημιά είναι λίγο πιο ρεαλιστική, και φθείρονται τα λάστιχα ποιο ωραία σε παραμόρφωση κατά τα άλλα πλήρη απογοήτευση απο 2015 και το καινούριο
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ναι άλλα ρε παιδιά γιατί δεν έχει ζημιά σωστή; το ξανά λέω πάλι πέφτει ο άλλος πίσω και δεν γίνεται τίποτα, μόνο μια ανάρτηση χαλάει και μια πτέρυγα τίποτα άλλο, επειδή δεν το έχω παίξει το παιχνίδι ακόμα από μηχανικές βλάβες έχει τίποτα; αα και να πω ότι στο 2014 που έχω πάλι καλά που με 2 patch που βγήκαν η ζημιά είναι λίγο πιο ρεαλιστική, και φθείρονται τα λάστιχα ποιο ωραία σε παραμόρφωση κατά τα άλλα πλήρη απογοήτευση απο 2015 και το καινούριο πλήρης απογοήτευση είναι και το 2016..η ζημιά είναι για κλάματα!Όπως τα λες γίνονται και δω!Τελείως bulk πράγματα. Μηχανικές δε ξέρω,δε μου έχει τύχει,δε ξέρω τί παίζει με την φθορά του κινητήρα(υπήρχε και στα προηγούμενα) Εδώ είδα ότι είναι στην έκδοση 1.7...7 patches μετά και @@ μου φαίνεται.. Δε ξέρω τι performance issues είχε παλιότερα. Καλά άμα πέσει ο άλλος πίσω σου, το χάνεις κατά 90%. Πάντως δεν μου έχει τύχει ποτέ και έχω ρίξει και αρκετούς γύρους Μήπως την είδες Verstappen και άλλαξες γραμμή τελευταία στιγμή? Πάντως για να έρθει ο άλλος από πίσω και να πέσει σημαίνει ότι είχε τουλάχιστον 30km/h, πάντα αλλάζουν γραμμή σε μένα και αν προλάβουν στρίβουν πρώτου. Σε τι δυσκολία στο έκανε? Μήπως είχε στο full το braking assist? Για τα assists το traction control παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, καθώς ενεργοποιημένο κάνει την ζωή πιο εύκολη. Ε και το brake assist είναι. Τα άλλα assist δεν αλλάζουν την συμπεριφορά του μονοθεσίου. Τα 100fps τα είπα γιατί σε ένα racing παιχνίδι όταν παίζεις στο τέρμα είναι αρκετά σημαντικό να παίζει ομαλά. Για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω αν και τα γραφικά του μου φαίνονται οκ. Ίσως γιατί είναι και το τελευταίο που με νοιάζει στο easy ή στο hard παίζω. Σου λέω έβλεπα το flashback που έβγαλε και δε πίστευα τί είχε γίνει..Λέω μας δουλεύει το ΑΙ.. Πλάκα πλάκα με verstappen τρέχω βρε ναι και γω έτσι το είπα για τα fps,όμως τα χρώματα είναι για κλάματα.. Δυστιχώς βλέπω δε λειτουργεί το reshade στο παιχνίδι..Κρίμα θα το σετάραμε να το κάνουμε όμορφο.
panos0100 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 πλήρης απογοήτευση είναι και το 2016..η ζημιά είναι για κλάματα!Όπως τα λες γίνονται και δω!Τελείως bulk πράγματα. Μηχανικές δε ξέρω,δε μου έχει τύχει,δε ξέρω τί παίζει με την φθορά του κινητήρα(υπήρχε και στα προηγούμενα) Εδώ είδα ότι είναι στην έκδοση 1.7...7 patches μετά και @@ μου φαίνεται.. Δε ξέρω τι performance issues είχε παλιότερα. στο easy ή στο hard παίζω. Σου λέω έβλεπα το flashback που έβγαλε και δε πίστευα τί είχε γίνει..Λέω μας δουλεύει το ΑΙ.. Πλάκα πλάκα με verstappen τρέχω βρε ναι και γω έτσι το είπα για τα fps,όμως τα χρώματα είναι για κλάματα.. Δυστιχώς βλέπω δε λειτουργεί το reshade στο παιχνίδι..Κρίμα θα το σετάραμε να το κάνουμε όμορφο. Ναι αλλα στο 2014 εφευγε και η πισω αεροτομη σε αυτο οπως το ειδα στο youtube μονο η ροδα κρεμεται και πτερυγα σπαει τιποτα αλλο δηλαδη οσο παει τοσο η ζημια μειωνετε σε καθε F1 παιχνιδι που βγαινει, θυμαμαι εποχες με Gp4 και φ1 2002 easports που χαλουσε το μονοθεσιο τελειως αρα δεν ειναι θεμα χωρηγων και τετοια που λενε 1
greg4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 πλήρης απογοήτευση είναι και το 2016..η ζημιά είναι για κλάματα!Όπως τα λες γίνονται και δω!Τελείως bulk πράγματα. Μηχανικές δε ξέρω,δε μου έχει τύχει,δε ξέρω τί παίζει με την φθορά του κινητήρα(υπήρχε και στα προηγούμενα) Εδώ είδα ότι είναι στην έκδοση 1.7...7 patches μετά και @@ μου φαίνεται.. Δε ξέρω τι performance issues είχε παλιότερα. στο easy ή στο hard παίζω. Σου λέω έβλεπα το flashback που έβγαλε και δε πίστευα τί είχε γίνει..Λέω μας δουλεύει το ΑΙ.. Πλάκα πλάκα με verstappen τρέχω βρε ναι και γω έτσι το είπα για τα fps,όμως τα χρώματα είναι για κλάματα.. Δυστιχώς βλέπω δε λειτουργεί το reshade στο παιχνίδι..Κρίμα θα το σετάραμε να το κάνουμε όμορφο. Μεγαλύτερο damage στο car μην περιμένετε, έχει πέσει πολύ κουβέντα στα forum. Αυτό που λένε όλοι είναι ότι η FOM δεν θέλει να παθαίνουν τίποτα οι χορηγοί πάνω στο αμάξι. Μηχανικές βλάβες έχει, είτε complete fail engine, είτε να μην κουμπώνει κάποια σχέση, είτε κιβώτιο, είτε σκάσιμο ελαστικού. Τώρα αυτό με την ai, τι να πω. Ιδιαίτερα σε easy και hard (όπως το βλέπω εγώ) δεν είναι επιθετικοί καθόλου. Που να δεις στο expert τι κάνουν Πάντως κάτι άλλο μη ρεαλιστικό, είναι ότι δεν "σκάει" ο κινητήρας αν δεν αλλάζεις σχέσεις. Και δεν εννοώ λόγω κολυσιεργίας, αλλά εθελημένα. Πχ εδώ: ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, δείτε πως κρατάει κολλημένες σχέσεις σε στροφές για μέγιστο grip. Οδηγεί στο τέρμα το μονοθέσιο (full throttle) αλλά ταυτόχρονα κρατάει σε σωστή ταχύτητα το μονοθέσιο. Βέβαια το κατέχει και το κάνει. Ο ίδιος ήταν beta tester και το είχε πει στην codemaster, αλλά δεν έκαναν κάτι. (δεν θυμάμαι την απαντησή τους). Εγώ στην καλύτερη προσπάθεια έκανα 1:37:650...
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 άλλο τραγικό και αυτό με το κιβώτιο κολλημένο και να μη νιώθει ο κινητήρας. Νομίζω αποκτάει τριβή όπως και στα προηγούμενα,και φθείρει τον κινητήρα.. όπως έκανε στα προηγούμενα.. Πάντως κοίτα ασπρίλα..κοίτα απουσία φωτισμών..τα ματάκια μου ΄-- Αυτό με την ΑΙ άντε να το καταπιώ,άντε να καταπιώ και το dmg..αλλά έστω να φτιάξουμε τους φωτισμούς.. Αυτό ψάχνω από προχτες.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 εντάξει μου έτυχε παρόμοια στούκα στο Μονακό,και απλώς κοκάλωσα το μονοθέσιο και περίμενα να δω την τελική ζημιά (επιβεβαιώνω ότι τρέχει μια χαρά με αυτό το graphic mod)
panos0100 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τελικα μεγαλυτερη ζημια δεν εχει;;; κριμα ας περιμενουμε τοτε μηπως φτασουμε σε εποχες παλι easports, infogrames οποιος καταλαβε τι θελω να πω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα