Προς το περιεχόμενο

Codemasters' F1 2016 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλό φαίνεται έχει ωραία γραφικά,  το μόνο που με χάλασε όπως είδα στο βίντεο είναι ότι δεν έχει ζημιά για ακόμα μια φορά, δηλαδή μόνο μια ρόδα φεύγει και μια αεροτομή,  και η κάμερα στο πιτ στοπ είναι μόνο εσωτερική, δεν ξερω αν θα το προτιμησω δηλαδη αυτο με την ζημιά βάλτε λιγο παραπάνω να φενεται πιο ρεαλιστικό αρε εποχες GP4 οποιος το ξερει το παιχνιδακι η καλυτερη φ1 τοτε εως τωρα σε ολα

• Like 1
Δημοσ.

το τσίμπησα από σιντι κις το έχει 28 ευρώ.θεωρητικά Ρίσκο Ακόμα κ σε αυτή τη τιμή μετά το 2015 ....bugs Δεν έχω εντοπίσει κάτι αρνητικό σε ό,ότι έχω προλάβει να τσεκάρω...3 αγώνες έχω τρέξει Δεν παρατήρησα κάτι πέρα από κάτι περίεργες επαναφορες του CPU στη πλάτη μου μετά από pitstop κ ενώ ήμουν π.χ.+10 sec μπροστά...Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο χρόνος του πιτ βάσει δυναμικής κάθε ομάδας.

Τώρα βελτιώσεις στα γραφικά υπάρχουν Όχι τίποτα τρομερό.προσθήκες career mode, manual start στον αγώνα, formation lap, αρκετά καλύτερη διαχείριση του μονοθέσιου κατά τη διάρκεια του αγώνα,δυνατότητα να ξεκινήσεις under/over fueled κ γενικά περισσότερες επιλογές στρατηγικής Ακόμα και σε 25% αγώνα.(σόρρυ αν υπήρχε κ πέρσυ αυτό Δεν θυμάμαι).Γενικά είναι playable κ λίγο βελτιωμένο από πέρσυ...ουσιαστικά ότι έπρεπε να έχουν βγάλει πέρσυ το έβγαλαν φέτος....

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ένα κλίκ βελτιωμένο στον τομέα των γραφικών από πέρσι...γενικά κάτι το αρνητικό σαν playable εμπειρία δεν έχω δεί καθώς και στα + για μένα είναι το manual start στον αγώνα καθώς και το formation lap....Σαν χειρισμός βρίσκεται στα ίδια καλά επίπεδα σαν τις προηγούμενες εκδόσεις που με μία τιμονιέρα + πεταλιέρα απλά αυτό το game το απογειώνει!!!Μόνο + από μένα και σίγουρα ένα βήμα μπροστά από την περσινή version του παιχνιδιού!!!

post-303984-0-92410900-1472083531_thumb.png

• Like 3
Δημοσ.

Δεν μας έχετε παρουσιάσει καν το game τι θα έχει..

Ποιό το νόημα του thread αν είναι να ψάχνουμε να βρούμε τί έχει;

Τέτοια threads θα πρέπει να τα σβήσουν οι admins,συγνώμη αλλά..

δε θα έπαιρνε πολύ χρόνο μια μικρή παρουσίαση.

Τί παίζει με το season;

Έχει online;

Τί settings έχει;

Τί μπορείς να αλλάξεις στα μονοθέσια;

Τί απαιτήσεις έχει;

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχουν ανακοινώσει όλα αυτά που λες? Αν ναι, τότε κακώς δεν μπήκαν στο πρώτο ποστ.

ξέρω γω,αφού γράφουν ότι κυκλοφόρησε το παιχνίδι.

Δημοσ.

Το παρών thread και το κάθε thread δεν είναι παρουσίαση προϊόντος. Είναι θέμα προς συζήτηση!!!
Forum είναι το insomnia, όχι game site review.

Δημοσ.

Αρκετά καλό το game.

Από γραφικά αρκετά καλό αλλά όχι να μένεις κιόλας. Σε στεγνό είναι οκ, τυπικό. Αν βάλεις κάμερα που δείχνει το αμάξι είναι αρκετά ωραίο αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να οδηγήσω έτσι. Σε βροχή είναι εντυπωσιακό αρκετά. Απαιτήσεις δεν έχει και πολλές, εμένα σε 1440p τα πάντα όλα σε ultra + ΑΑ τρέχει στα 95 με 105 fps. Σε 1080p όλα ultra πάει 120+. Και σε medium να το βάλετε δλδ ελάχιστες διαφορές θα δείτε, και αν για λίγο ξεχαστείτε να δείτε σκηνικά στο τέλος θα δείτε τις μπαριέρες οπότε σιγά :P

Ξεκίνησα κανονικά με full practise κλπ ώστε να μάθω το αμάξι. Ενώ μου βγήκε η πίστη να πάρω pole position, σε συνθήκες αγώνα δεν μπορούσαν να με περάσουν, αν και ήμουν λίγο πιο αργός ενώ 2 φορές που χρειάστηκε πέρασα σχετικά εύκολα. Με άλλα λόγια για όσους βλέπουν F1, οι άλλοι οδηγοί σπάνια παίρνουν γραμμές εκτός από την racing και λίγο το ΑΙ δεν φαίνεται τόσο έξυπνο. Δυσκολία στο hard. Ίσως χρειάζεται την pro δυσκολία αλλά κάπως χάνει το παιχνίδι εκεί κατά την γνώμη μου.

Πάντως αν σκοπεύετε να το πάρετε και να παίξετε σε δυσκολία πάνω από medium να υπολογίζεται και τιμονιέρα. Για medium παλεύεται με χειριστήριο (πχ του xbox) αλλά και πάλι τα δάχτυλα γίνονται κάπως μετά από μια ώρα. Κάποια θεμάτα ιδιαίτερα όπως διαχείριση ελαστικών είναι σχεδόν αδύνατον να τα πας καλά με χειριστήριο. Εγώ τουλάχιστον το άφησα προς το παρών μέχρι να έρθει η τιμονιέρα που παρέγειλα.

Keep in mind δλδ ότι μιλάμε για full simulation παιχνίδι. Οκ υπάρχει και το rookie αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τόσο τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα που είχαν τα πρώτα και εάν είχες ενεργοποιημένο να αποθηκεύει τα replay, στους αγώνες σου έκανε σπασίματα από κάποιο σημείο και μετά, το έχουν φτιάξει;

Δημοσ.

Καλά full simulation Δεν το λες.Εγώ σε hard με gamepad και κερδίζω σχετικά άνετα με Renault.σκέφτομαι να ανεβάσω σε expert η να μειώσω το traction control το οποίο είναι overpowered...Για όσους είναι με gamepad ας μειώσουν deadzone και να ανεβάσουν sensitivity του αριστερού μοχλού.βοηθάει πολύ στην ακρίβεια κ μικρές διορθώσεις.

Δημοσ.

Πάντως με χειριστήριο δεν παλεύεται με τίποτα , περιμένω patch επειδή αν και υποστηρίζει την G25 επίσημα δεν παίζει στην ουσία 

Δημοσ.

Ναι και εγώ το προσπάθησα με χειριστήριο αρκετά άλλα δεν. Χρόνους βγάζω σχετικά αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα τα λάστιχα ιδιαίτερα στις γρήγορες στροφές.

Τι πρόβλημα έχεις με το g25?

Εγώ πήρα αυτό ( http://www.placemall.gr/thrustmaster-tmx-force-feedback-21869)και αναμένω... 171 ευρώ. Τώρα αν θα μου την φέρουν τλκ άγνωστο καθώς δεν την πουλάνε πια.

Δημοσ.

Το παρών thread και το κάθε thread δεν είναι παρουσίαση προϊόντος. Είναι θέμα προς συζήτηση!!!

Forum είναι το insomnia, όχι game site review.

Μια σύντομη υπενθύμιση για τα μέλη που δημοσιεύουν μηνύματα στις ενότητες PC Games και Console Games που έχει στόχο τη βελτίωση της εικόνας των θεμάτων και της ποιότητας της συζήτησης που γίνεται σε αυτά.

• Πρώτον, η γλώσσα του insomnia είναι η ελληνική (όπως επισημαίνεται και στην παράγραφο 4 των εδώ και καιρό υφιστάμενων όρων χρήσης).

• Δεύτερον, ακριβώς όπως η ανάρτηση μιας είδησης με ένα ξερό βίντεο και μια παράθεση στα αγγλικά δεν είναι δεκτή στην ενότητα των ειδήσεων, έτσι και η είδηση για την κυκλοφορία/ανάπτυξη ενός νέου τίτλου/κονσόλας κτλ. δεν μπορεί να περιορίζεται σε ένα ξερό βίντεο και το πολύ-πολύ μια παράθεση στα αγγλικά.

Ας κάνουμε μια προσπάθεια ώστε τα μηνύματα που παραθέτουν quotes, videos, gifs, screenshots, tweets κλπ να έχουν τουλάχιστον μερικές προτάσεις στα ελληνικά που θα επεξηγούν το περιεχόμενο της παράθεσης.

Υπενθύμιση για τα μηνύματα στην ενότητα των PC Games

Δημοσ.

Ναι και εγώ το προσπάθησα με χειριστήριο αρκετά άλλα δεν. Χρόνους βγάζω σχετικά αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα τα λάστιχα ιδιαίτερα στις γρήγορες στροφές.

Τι πρόβλημα έχεις με το g25?

Εγώ πήρα αυτό ( http://www.placemall.gr/thrustmaster-tmx-force-feedback-21869)και αναμένω... 171 ευρώ. Τώρα αν θα μου την φέρουν τλκ άγνωστο καθώς δεν την πουλάνε πια.

Δεν λειτουργεί σωστά , δηλαδή το φρένο είναι μονίμως ενεργοποιημένο ακόμα και χειροκίνητα να κάνω τις ρυθμίσεις δεν τις διαβάζει σωστά και το αποτέλεσμα το ίδιο . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...